icon

Mám ísť na gyndu, keď mám závrate?

2_ika_2
3. nov 2013

Dobrý...ja by som sa chcela spýtať že ci mozem byt tehu pokial mam neustale zavrate je mi stale na zvracanie picha ma v podbrusku a mm taky by som povedala ze hrudkovy vytok...ja som chcela este pockat ale nalieha na mna priatel aby som isla s tym ku doktorovi aby ma vysetril ze za to nic nedam aspon budem vediet ako som na tom kedze som mala v maji potrat tak ze aby sme nic nepodcenili ale mne sa to zda nejako skoro nemyslite ?

sisaha
3. nov 2013

@2_ika_2 no a menzes ti meska? Hrudkovity vytok by mohol byt mykoza... Na gyndu by si asi mala ist, ale nemyslim si, ze si tehotna pokial ti menzes nemeska.

2_ika_2
autor
3. nov 2013

@sisaha no praveze nemeska ale mala som ho dokopy dva dni aj z cestou ...a pritom sa citim tak ako ked som bola prvy krat v tom

asocial
3. nov 2013

a co takto tehotenstky test?

2_ika_2
autor
3. nov 2013

ja som chcela ze pojdem do lekarne a spravim si ho ale priatel nechcel ze to nieje 100 percentne a ked pojdem ku doktorovi tak to budem vediet presnejsie

marianka3
3. nov 2013

určite by si mala navštíviť dr.

2_ika_2
autor
3. nov 2013

@marianka3 ja si myslim aspon budem vediet co aa ako som na tom abudem predsalen trosku pokojnejsia nielen kvoli priatelovi ktory je uz nachystany nanavstevu ku doktorovi :D :D ale aj kvoli sebe

m_ij_ka
4. nov 2013

no rozhodne treba ísť k lekárovi, a pokiaľ si mala už potrat tak by som nič nepodceňovala