Mám menzes a opuchnuté prsia a nafúknuté podbruško
Ahojte maminky, mám menší problém alebo som si neistá. Mám tretí deň po MS a takto som sa necítila po žiadnej ms ako teraz. Opuchnuté naliate prsia, nafúknuté podbrusko, ešte včera som jedla chipsy chutili mi, dnes som si z nich dala a bolo mi z nich zle. Som unavená a mam bolesti v podbrušku. Podobne príznaky som mala pri oboch tehu ale teraz som po MS a preto mi to nejde do hlavy. Robila som si aj test, ktorý vám pošlem a neviem ci ja vidím len ducha alebo.mi už šibe. Poraďte mali ste niektorá niečo podobné? Ďakuje. A pekný deň
To ze na foto teraz kukám nevidím nič áno ja..no mala.som ju 4 dni a bola v normálnej intenzite, len došla o týždeň skôr. Môže byť že som vyčerpaná a prípadne tehotenstvo mi zatiaľ nehrá do karát takže uvidíme...
@zuzana92521 ahoj no v niektorých výnimočných prípadoch môže byť žena tehotná a mať slabé krvácanie ktoré si pomýli s ms alebo môže ísť o tzv. biochemické tehotenstvo ktoré sa ukončí menštruáciou. Tieto testy sa mne osobne zdajú dosť nepresné, pretože pokiaľ si náhodou mala krvácanie a tým pádom máš asi menej hcg hormónu tieto testy to nemusia zachytiť. Viacero žien sa o tehotenstve dozvedelo až v druhom či treťom mesiaci. Každá žena je iná. Ja na tom teste niečo vidím len som si neni istá či to náhodou nie je kanálik. Skús otestovať o pár dní.
Už aj nad tým som.rozmyslala ale skúsim ešte o pár dní že čo a jak...
@zuzana92521 tým že prišla MS o týždeň skôr, môže ísť aj o "hormonálny" výkyv, alebo aj o uhniezďovanie vajíčka, kt. spustilo krvácanie
ja tam tiez nic nevidim, takze by si nemala byt tehotna ale pockaj este nejaky tyzden a potom sprav znova test a uvidis co ti ukaze 🙂
Aj keď svojim spôsobom by som sa potešila ak by to bolo tehu lebo dať život dieťatku je to najkrasnejsie čo môžem niekomu dať. To Tie prsia a bolesti v bokoch a podbrušku ma mataju. Mám tak neskutočne boľavé a napnuté prsia a som unavená stále, no uvidíme. A to ze doteraz som nemala nejak chuť na tlačenku a posledné dva týždne nejem nič iné 😀 tak bud si to už nahovaram alebo som v tom alebo mám cystu.. Uvidíme. Ak o týždeň nebude ten test pozitívny tak asi to je oslabená imunita alebo tá cysta
@zuzana92521 skús sa objednať gynekológovi, ja som mala teraz presne 6 dní po ovulke a zároveň aj styku slabé asi 20 sekundové krvácanie, skôr špinenie o pár dní som dostala ms veľmi slabú tiež neviem čo to má znamenať tak čakám o dva týždne som dostala termín... tento mesiac vidím, že veľa žien má podobné problémy ...
To ze ani ja na foto toho mox nevidím..ale voľným okom je tam vidno obrysy tej druhej čiarky...ale nebudem si ja noc nahovárať aj tak tým nič nezmením, uvidíme...lebo sa potom zbláznim.. A ten vodnatý výtok čo.mam akoby zo mňa voda tiekla. Ale nie stále len musím.nosit intimmku
@saskia00721 asi to je zmenou počasia a robí si naše telo s nami čo chce a potom vznikajú takéto pochybnosti 🙂
@zuzana92521 problém je že keď sa tými pochybnosťami človek začne zaoberať a začne si zisťovať informácie tak vlastne príde na to, že nevie čomu má veriť, pretože každá žena je iná a niektorej MS vynechá inej nie, niektorá má test pozitívny týždeň pred vynechaním iná až v 9 tt. Proste jediné čomu sa dá veriť je asi lekár a aj tí sa v skorých štádiách vedia pomýliť :D kamarátke povedal že neni tehotná do piateho mala následne krvácanie v čase MS, bruško jej nenarástlo a v piatom na bežnej prehliadke zistila že za štyri mesiace rodí. keby ju nepoznám osobne tak by som ani jednému takému príbehu neverila
@saskia00721 veď toto...len to ze kebyže som už nemala.dve deti a dvakrát prešla rovnakými príznakmi ako.teraz tak asi by som to neriešila..zrejme sa objednám ku gynekológovi ak má to neprejde a potom budem vedieť storo...to isté mala aj môjho muža babka...má 4 deti a pri všetkých štyroch mala normálne ms až do 4 mesiaca tehu..ani ona nevedela hneď že je tehotná až kým sa dieťa nepohlo
@zuzana92521 ja ti rozumiem lebo ja mám tiež príznaky ako pri prvom tehu strašne má páli žaha už tri týždne a pri prvom som mala tiež jeden mesiac ms. Domáce testy negatívne prípadne také že neviem či to je kanalik alebo duch. Takže čakám dva týždne na gynekológa iné mi neostáva. Takže mám pochybnosti aj keď miestami si myslím o sebe že mi sibe
@saskia00721 veď toto..môj muž vraví že mi šibe 😀 ale viem, že sa niečo s mojim telom deje...ale čo to neviem heee
@zuzana92521 to je pepino test vsak? skus radsej inu znacku, tieto prej nie su moc dobre.
@zuzana92521 vidím že máme rovnaké pocity :D som zvedavá ako dopadneme :D
Ahojte ms mavam pravidelny 28 dnovy to znamena ze som mala mat teraz 1.10 ovulku som mala 16.9 nerozumiem preco mam o dva dni skor?a co je cudnejsie absolutne ma neboli brucho a ja som teda z tych co mava bolesti strasne ?a este beriem aj inofolic myslite ze by to pohlo byt spinenie?alebo teda kedy nastava uhniezdenie?dakujem za vsetky komentare
@natalkaaaa niekedy zvykne mať žena mierne slabucke krvácanie počas uhniezdenia vajíčka...ja osobne som mala pri oboch bolesti v podbrušku a napnuté prsia..treba si spraviť tehu test
natalkaaaa podobne som na tom aj ja momentalne....menštruacia vždy presna ako hodinky a teraz meškala už piaty deň...na treti až piaty deň meškania som mala slabulilinky krvavy vytok alebo menštruaciu, neviem či sa to tak da nazvať lebo bolo to vždy len kvapka (na papieri) a žiadne bolesti brucha čo je pre mňa absolutne čudne...počas svijich dni bez tabletiek nedokážem fungovať a teraz nič?....
@jeanne0 robila si si tehu test?
saskia00721 este nie, chcem pockat kym bude meskanie min. 8dni aj ked nie som si ista ci treba cakat...len chcem aby som mala presny vysledok
Ahoj. Zalezi aj podla toho ake si mala krvacanie ked ti prisla o tyzden skor a trvalo to len 3 dni moze ist o uhniezdovanie vajicka. A druha varianta je zasa taka ze moze ist o to ze si prechladnuta preto ti zblbol cyklus. Pockaj este par dni skus testik .. ak bude negativny tehotna urcite niesi.
Ved preto chcem pockat este...ale prechladnuta nie som urcite...a nemyslim ze islo o uhniezdovanie, lebo ms nebola skor ale prave meskala...strasne nervi mam z toho ale musim este pockat.
@zuzana92521
No bola to menstruacia fnuk
@natalkaaaa ja stále čakám, mám zvláštnu pachuť v ústach, bolesti podbruska a je mi zle zo všetkého..tiramisu čo milujem som minule ochutnala a prišlo mi z toho zle..podľa mňa to je psychika, robila som si tehu test ale nič..uvidíme o dva týždne čo bude..stále mám bolesti ako na menzes
Viem že preslo od toho veľa ale zaujimalo by má ako si dopadla 🙂 keďže mám podobný problém
@zgzka no nebola som vtedy tehotná 17.teho som dostala menzes ak e ešte v teb mesiac po mrche som otehotnela a teraz som v 18tt
@zuzana92521 aha to som esze v seotembru pridala tak v októbri som otehotnela... Ale ten mrsiac to bolo biochemické.. Maa som slabo pozitivne testy, meskala mi asi dva týždne aoe došli nakoniec vtedy a v októbri som otehotnela cca 30teho

Ja na teste nevidím nič... skús lepšiu foto, alebo zopakovať test poobede, príp zajtra ráno.
Môžeš byť tehu aj keď si mala MS 🙂 krvácanie, pobolievanie a dĺžku mrchy si mala ako inokedy?
Možno na teba len niečo "lezie", oslabená imunita, jesenná únava...