icon

Mám naliate prsia. Som podľa vás v tom?

abcdefgh11
9. jún 2017

Dobrý deň mohli by ste porozmýšľať a povedať mi či som v Tom? Ďakujem
Mala som s priateľom chráneny sex v deň ovulácie (nejak mi vypadlo ze ju mám) na druhý deň ma začalo bolieť v podbrušku a postupne aj bradavky. Trvalo to približne pokým mi neprišiel mzs. O 2 týždne mi prišiel MZS a mala som ho ako vždy 5 dni. Odvtedy ma v podbrušku neboli, ani bradavky.. len ich mám stále naliate.. neviem čo si mám o Tom myslíet.. dúfam že mi tu niekto pomôže. Ďakujem

pribinak
•
9. jún 2017

co tak ocikat test ???

tehulka2011
•
9. jún 2017

nie si

natalka13
•
9. jún 2017

V aku pomoc dufas? Bud si alebo niesi tehu, to ti so 100% istotou povie gyndos a s mensou istotou test, kym tu citas uz si mohla mat vysledok.

sense
•
9. jún 2017

moja sklenena gula vravi ze tehotna nie si....

janickadr
•
9. jún 2017

A to kvoli tomu si zaklasas nick? Skoc to najblizsieho potoka ci rieky, utop sa a pri pitve sa to definitivne potvrdi ci vyluci. Sice pre teba to uz bude neskoro, ale aspon najblizsi budu vediet...

esther03
•
9. jún 2017

moj tarot suhlasi so @sense 😉

momoqui
•
9. jún 2017

Skus zavolat Teodore ta vie vsetko

sticker
deti95060810
•
9. jún 2017

som , nie som....no kto sa má v tom vyznať

dajna8
•
9. jún 2017

Ak si mala menštruáciu normálne tak by si tehotná nemala byť. Môžeš si skúsiť urobiť test ale pravdepodobne bude negatívny. Naliate prsia môžeš mať aj z iných dôvodov, nemusí to značiť tehotenstvo.

tiper24
•
9. jún 2017

nabuduce skus sex cez telefon budes mat istotu ze v tom nie si 😀

abcdefgh11
autor
•
9. jún 2017

@dajna8 ďakujem

xxxxxnnnnn
•
9. jún 2017

Prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

obsadenemeno
•
9. jún 2017

@abcdefgh11 kriistova noho..... nechcem pisat, z coho ta tie bradavky pravdepodobne boleli....skoda, ze myslenie neboli, to by hned ludia vedeli.....

xxxxxnnnnn
•
12. jún 2017

Prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

archanjel008
•
7. júl 2018

@bibuska2
@bibuska2 ja vidim aj som oznacila