icon

Mám negatívny tehotenský test. Môžem byť i napriek tomu tehotná?

simona_11
8. okt 2020

Baby môže sa stať že tehotenské testy ukazujú že tehotná niesom a aj napriek tomu môžem byť v skutočnosti tehotná? ... Mám vždy nepravidelnú menštruáciu, ale teraz už aj na mňa mešká príliš dlho. Robila som si v príbehu tyzdnov testy ale všetky boli negatívne. No menzes nikde a jemne ma pobolieva v podbrušku .

Strana
z2
katuskatt
11. aug 2023

@katariiinkaa mne sa to ukázalo len v krvy. Ešte sme si z toho robili s manželom srandu. Podľa výšky HCG a sona som bola v 12 týždni, prišli sme domov,urobili tehotenský test a ten bol stále negatívny 🤷

katariiinkaa
11. aug 2023

@katuskatt ďakujem krásne 🙏 tiez má čaká v stredu krvný test tak čakám ako to dopadne.

nikik12
20. dec 2024

Ahojte , je tu ešte niekto ským by som sa vedela poradiť ?
Vidím že sú tu dosť staré príspevky ....
Ja som si sledovala ovulku a mala som ju potvrdenú aj od gyn mali sme presne určené kedy máme mať styk
Ku gyn chodím rok stým že sa snažíme o bábo a nedarí sa tak som bola stále sledovaná atd...
4/5 .12 ovulka aj styk od 8.12 mi kázala gyn brať duphaston 3* denne
Od 10.12 som začala špiniť , sem tam silnejšie sem tam slabšie , hnedé špinenie málinko sem tam krvi , zvýšená teplota od 11.12
12.12 negatívny test z moču tak isto 16.12 negatívny test na gyn som bola 19.12 a brala mi krv tiež negatívny urobila Mi aj sono lebo som hovorila o Tom špineni tak tam nič nevidela žiadnu cystu alebo niečo zlé
Tak som mala vysadiť duphaston či sa spustí ms , no zatiaľ nič ale tie bolesti ako pred ms mám.od toho 10teho ......už neviem čo si mám o Tom myslieť .....môže sa stať že som tehotná len že musím ešte počkať kým sa to ukáže

Strana
z2