Mám o pár dní znovu testovať?
Ahojte, ma s tým niekto skúsenosť čo to znamena? Mam zopakovať o pár dni znovu?
@vlocka16 skús si prelistovať zopár diskusii tu na MK o tom ako mali ženy oveľa silnejšie čiarky ako ty a neboli tehotné.
Alebo dokonca sa písalo aj o tom že nejaká várka testov bola tak chybná že z moču muža vyšla na ňom čiarka.
Alebo keď bol test namočený do coca coly.. a podobne 😁
Takže ja by som tým pepino radšej už neverila...
Ale samozrejme nemusí to byť tvoj prípad to nevravím, ale teda vo veľkom sa píše o tom že pepino testy sú v poslednej dobe veľmi zle
@nika_val hmmm zaujmave 🤣… no ešte aj chlapi tehotný sú🤭..pokukam ale dakujem za info, každopádne piatok budem múdrejšia .. mne ms nejak nemeskava iba sem tam sa stane ale faaakt malo kedy.. inak nechápem veď keď nieje zena tehu tak by nemalo nič ukázať predsa😧
Moja skúsenosť presne takto som to mala slabé a bol to 11 týždeň
Kanalik by sa nemal objaviť až po limite ? To sa objavilo tak na 4minutu
@vlocka16 nespekuluj, urob si novy test o 2 dni, ak nedostanes MS a iny ako Pepino. Ja som mala vyraznu ruzovu ciarku a tehotna som nebola, x krat som tu pridavala uz ten test, nemam uz foto v mobile. Toto su testy pre tie, co dufaju v zazrak, da im nadej, ale no...😌
@nika_val hmmm zaujmave 🤣… no ešte aj chlapi tehotný sú🤭..pokukam ale dakujem za info, každopádne piatok budem múdrejšia .. mne ms nejak nemeskava iba sem tam sa stane ale faaakt malo kedy.. inak nechápem veď keď nieje zena tehu tak by nemalo nič ukázať predsa😧
@vlocka16 tie testy sú založené na chemických reakciách takže ak je v moči hcg hormón tak farbivo pod nejakou chemickou reakciou zareaguje a ukáže sa čiarka
Ak sú tie testy zle vyrobené, zle naformulované tie reakcie tak potom to dopadá tak že testy robia falošné čiarky
A ako som spomínala pepino s tým malo teraz veľký problém (v skratke mali ich vyrobené tak chybne že reakcia na ukázanie čiarky funguje aj vtedy keď moč neobsahuje hcg hormón)
Ale keďže je to veľká firma čo nerobí len testy tak im to je ukradnuté, pretože falošne pozitívny test nie je niečo za čo by ich niekto dával k súdom tak to neriešia (keďže to nespôsobí žiadnu ujmu, ani zdravotný problém,..atď atď)
Dakujem baby za odpovede rano sa ozvem 🥹… nech to dopadne akokoľvek už pepino v tom prípade nikdy nekúpim zbytočne vyhodené peniaze keď si ukazuje ako sa mu zachce😧.. mám ešte jeden asi to bude in time krabicku z toho nemám ale spravím aj ten..keď nie o mesiac sa dozviem ci pridu alebo nie 😅do budúcna budem vediet ohľadom pepina 🙂
Dakujem baby za odpovede rano sa ozvem 🥹… nech to dopadne akokoľvek už pepino v tom prípade nikdy nekúpim zbytočne vyhodené peniaze keď si ukazuje ako sa mu zachce😧.. mám ešte jeden asi to bude in time krabicku z toho nemám ale spravím aj ten..keď nie o mesiac sa dozviem ci pridu alebo nie 😅do budúcna budem vediet ohľadom pepina 🙂
@vlocka16 ahoj, no čo?
@vlocka16 ahoj už si testovala ?
Ahojte tak testovala ..bohužiaľ iba jedna
@3petka asi už keby idem nejaký skusat by som išla do digitálnych máš nejakú skúsenosť s nimi?
@vlocka16 ja som digitálny robila len raz aj to som najprv spravila pepino tam bol duch taký silnejší a spolu s ním aj mamatest tam bolo veľmi slabo vidieť čiarku.
A keďže som kvôli liekom musela tehotenstvo rýchlo odhaliť tak hneď na druhý deň som skúsil digi a ten mi ukázal 1-2 keď mi 2 dni meškal menzes.
Ja tam tu druhú čiarku vidím už teraz 🙂 Ale kľudne zopakuj o dva dni, držím palce 🍀
@vlocka16 ja som digitálny robila len raz aj to som najprv spravila pepino tam bol duch taký silnejší a spolu s ním aj mamatest tam bolo veľmi slabo vidieť čiarku.
A keďže som kvôli liekom musela tehotenstvo rýchlo odhaliť tak hneď na druhý deň som skúsil digi a ten mi ukázal 1-2 keď mi 2 dni meškal menzes.
@3petka takto je super že takto rýchlo si zistila 🥹.. v mojom prípade asi zbytočne kupovať ci ?🤔
Ja som mala takú slabucku a bola som tehotná, ale robila som si presne v deň kedy mi mala prísť ms. Keď som si urobila ďalší o pár dní neskôr už bola úplne silná čiarka.

Doteraz keď som pepino spravila vždy bol krasne biely nič tam nebolo 🤔
@vlocka16 skús si prelistovať zopár diskusii tu na MK o tom ako mali ženy oveľa silnejšie čiarky ako ty a neboli tehotné.
Alebo dokonca sa písalo aj o tom že nejaká várka testov bola tak chybná že z moču muža vyšla na ňom čiarka.
Alebo keď bol test namočený do coca coly.. a podobne 😁
Takže ja by som tým pepino radšej už neverila...
Ale samozrejme nemusí to byť tvoj prípad to nevravím, ale teda vo veľkom sa píše o tom že pepino testy sú v poslednej dobe veľmi zle