Mám obavy, že som tehotná
Dobrý deň, prv než ma začnete poniektoré odcudzovať, áno som objednaná ku gynekologičke a áno chránime sa pri pohlavnom styku prezervatívom. Antikoncepciu som musela vysadiť kvôli tomu, že v mojich 22 rokoch som schudla z 50kg na 41kg..menštruácia mi meškala 3 mesiace, rátam aj to vysadenie HAK, schudnutie, stres atď.Po 3 mesiacoch som dostala menštruáciu asi tak 3 dni trvala. Pijem alchemilka, vitamíny pre ženy na upravenie cyklu atď... Priateľ sa vrátil z BE a mali sme chránený sex, počas neplodných dní. Čakala som už aj menštruáciu, pretože mala prísť o pár dní, mala som nafuknuté brucho, bolesti prsníkov, bolesti brucha, presne ako pred MS.. Nuž prešlo 10 dní a menzes nikde. Viem, že to môže byť kľudne vysadením HAk aj tou váhou, kým sa MS napraví určite to bude trvať dlho a je úplne normálne, že počas takéhoto "vyrovnávania saorganizmu s vysadením a pod." bude meškať.. Ale niekde vo vnútri mám obavu a stracg, čo ak som v ton. Myslíte, že.. Je možné otehotnieť aj počas chráneného sexz. Pardon ja viem, blbé otázky ale asi len potrebujem upokojiť moju myseľ.. Prepáčte a ďakujem za odpoveď.. 🙏🏻
Inak pardon, za niektoré pokomolené slová ale mám autocorrect na mobile a upravuje a pridáva písmenká tam kde nemá.
@oli2782 priateľ ho stále skontroloval po sexe a včas reagoval. Viete.. takže ja pevne verím, že len moja hlava si príliš pripúšťa nezmysli. Ďakujem za odpoveď🙏🏻
Aj ja mávam stres. Ale pokiaľ sa ochrana neroztrhla, naozaj sa nemáš čoho báť. Urobila by som si test. Aj to bude stres, ale ako je tak je a už nič nezmeníš. Ale podla údajov, ktoré si poskytla, tehotná nebudeš 🙂. Držím palce.
@anabella17 no pokiaľ si veľmi chudá, tak možeš mať probém s menštruáciou, moja kamoška váži 44kg a tiež jej chodí nepravidelne, je veľmi chudá
No žienky.. Toľko čo som dopísala výlev o meškajúcej mrche.. Došla 😁👌🏻 takže zas môžem v kľude spať a už len zrušiť gynekologičku 🙏🏻 ah

@anabella17 Ak sa vám prezervatív neroztrhol tak nemáš byť ako tehotná.