Mám pozitívny tehotenský test?
Ahojte, 2 dni mi mešká menštruácia a takýto vyšiel test 😳 je to moje 3. tehotenstvo.. tie testy som už v takto štádiu mala oveľa tmavšie.
Aj keď je možné že ovulácia bola neskôr- lebo netuším kedy bola, toto je teda prekvapenie 😳😳😳

@thereishope bohuzial zvykne a dokonca toto su testy, kde vysiel “duch” v limite. Aj palickove pepino aj ten samostatny pepino.
@artemis1234 toto je pozitivne pepino a hlavne ho netreba robit den po sexe ako vacsina bab a potom sa cudujete ze duchuje
@natuliatko777 nerobila som den po. Ale 3 dni po meskani.
@thereishope tak to by uz boli pekne kolajnicky ruzove 😏
@natuliatko777 áno. Ja som robila pred meskanim aj pocas meskania a ked duchuje za mna to je 80% sanca ze je negativ nie pozitiv
@artemis1234 ja som ho vzdy kupila a mne ukazal kolajnice ale tak vzdy den a viac po meskani
@thereishope tak potom neviem akoze urcite je pozitivny ale ci az tak ako by mal za tri dni meskania .. mozno posunuta ovu .. alebo to moze byt aj to biochemicke ked je test taky slaby po 3 dnoch meskania .. jedine testuj aj s pepinom ale obden
@thereishope ja ti drzim palce a dufam ze to dopadne dobre lebo kazda sme ina a ja som ti len napisala svoju skusenost s tymito testami ale tak kazda sme ina
@natuliatko777 urcite posunuta. Lebo teraz takto .. aj ked uvidim. Uz som mala jeden potrat. toto je moje 3 teho. Ak.
@thereishope ja ti budem drzat palce a aj ja som teraz tehu ma zaciatku tak je to take bud alebo ale snad nam to vyjde 🙂

@ina2405 ďakujem 🙂