Mám sa tešiť?
Ahojte baby. Prišla som sa pre radu...... Lebo som uz 🤕🤕😔... Prosim sproste narážky a nazori nechajte bokom.... 1.7.2021som mala ovulaciu a s priatelom sa snažíme o mimi 3 mesice styk sme mali počas vsetkych plpdnych dni a aj v den ovulki...... Na 9 dpo som proste musela urobit tt test nakolko mi to nedalo proste poznáte to divne pocity...... Test visiel sabo pozit potom priložím foto....... Dnes som 12 dpo nerobim test lebo sa bojím nechcem sa sklamať.... Chapete ma..... No ale co je ten problém kvôli ktoremu píšem ze dnes rano som mala slabe spinenie iba raz na toaletnom papieri a potom uz nic ziadne prignaky okrem xitlivych a mierne bolavych prs nemam......... Aaaa este ms mam dostat pozajtra....... Prosim vas dajtre radu tesit sa alebo ne 🙏🙏😔😔😔😔
@srdiecko99 negatívny
Boľavé prsia sú aj príznak pred menštruáciou. Treba počkať a opakovať test. Na teste zatial nevidno nič bohužiaľ.
Budem úprimná, nie nechápem ... prečo ženy takto tlačíte na pílu? ... čo tak v kľude si užívať sex, milovanie ... čo má prísť, príde ... nikdy som neriešila plodné dni, proste keď sme mali chuť, pomilovali sme sa ... otehotnela som po 9 mesiacoch snaženia ... ten test máš negatívny.
@srdiecko99 na teste nič nevidieť. Nesil to, nerieš užívaj si. Pre budúcnosť, skratka tt označuje týždeň tehotenstva.
nema zmysel mat sex kazdy den ked chces babo...spermie potrebuju dozriet, uplne staci 1-2x pocas plodnich dni a mozes byt tehu
@srdiecko99 no to zašpinenie mohlo byť aj uhniezdenie. Ťažko povedať, veď ak nevydržiš, tak si správ ráno test a budeš vedieť na čom si.
Mne sa zdá, že na tom testíku niečo slabé vidno
Tak si pozajtra urob test a nemusíš toľko rozmýšľať.
Dakujeeeeem za vaše otpovede
manzel chodi na sluzobky... mame sex len cez vikend.. ziadne plodne dni sme neriesili a vyslo to
@mamamasama jezis jak super np ja len rrasem co bude dalej dnes uz absolutne spinenie nemam tak uvidime
@srdiecko99 hlavne neries... to my sme sa snazili aj pri prvom roky rokuce az kym som sa na to nevykaslala. Kupili sme si psa, zacala som sa venovat sportu, rozbehla karieru a zrazu ziadna MS. Pri druhom detto. Chceli sme, aby mal maly surodenca, tlacili na pilu, riesili, ovulacne testy, bazalna teplota, vitaminy, preplakala som kazdu MS a nic. Zasa sme sa na to vykaslali, manzel zacal chodit na tie sluzobky, ze reku nemusi byt doma, ked mame len jedno babatko a peniazky treba a zrazu dalsia vymeskana MS a je tam 😅 Tri mesice su kratka doba. Vobec sa nestresuj 🙂
@mamamasama ale dufam ze to je ono teraz a ms pride..... Moc sa ani nesledujem ani moc iba fo spinenie na 12 dpo som nechapal a dnes uz absolutne nic iba mierne tlaky v podbrusku
@srdiecko99 ahoj, na tom teste máš nejakého ducha, ale treba si uvedomiť že toto testovanie dopredu nemá žiadny význam, pretože ti tie testy zachytia aj biochemicke tehotenstvo ktoré s ms odíde 🙂 70 % pozitívnych testov pred ms o týždeň už pozitívnych neni, pretože to odíde s ms 🙂
@vahcaac dakujem ale toto ma teraz uplne ze odradilo achhhh 😭😭😭
@srdiecko99 ja som v 6 tt, testovala som presne tak isto ako Ty a povedala som si, že ak niekedy ešte ostanem tehotná, tak to už nikdy robiť nebudem, fakt nikdy... Ale som si zbytočné stresy pripravila, riešila či ciarka silnie, pri každom pichnuti že či to je už ms
@srdiecko99 ten test je negativny
@macicka111 podla mna zopakovat test
@srdiecko99 blahoželám 🥳🥳🥳🥳
@srdiecko99 ahoj,dopadlo to dobre?ja prave trpim a citam☺️lebo zacala som spinit a nechcem testovat,zajtra by mala prist ms....to cakanie a ta dilema,ci testovat alebo nie je priserna....
@bessdonna ahoj ano bolo to tehotenstvo v poriadku ale ja som babatko prisla v 5 mesiaci tehu kvoli zdravotnym problemam ale ano bolo to vtedy tehu ked som isla lekarke na kontrolu s 10 daňovým meskanim tak som uz bola v 5tt a bol videt gestacny vak s plodikom takze drzym silno prsti nech to je podla tvojych predstav
@bessdonna inak aj ja som netestovala lebo som sa bala ale ked zajtra sa nespustia tak smelo do toho a uvidim ja som za to ze ked je zena tehu v den ocakavanej ms uz aspon duch je na teste ked nis tak nie
@srdiecko99 u mna to nevyslo zatial,prisla menstruacia.aj som si poplakala.ideme dalej.