Mám šancu po slabom výsledku testu?
Ahoj žienky, dnes som 9DPT odhodlala som sa urobiť si test...najprv biely, tak som sa riadne vyplakala....keď som išla vyhodiť test tak druhá slabá čiarka. Myslíte že je tam ešte nádej?

@spanielka44 určite dám vedieť hneď ako znova otestujem alebo budem mať výsledok krvi.
Pri dcerke mi nabehla ciarka az ked uz bol test v kosi.Neviem aka sila ma pobadala pozriet sa nan este raz a skoro mi oci vypadli.
@maminkadeticiek tak to verím 😍.... Ja som tiež pozrela už keď som po vyplakaní išla vyhodiť.
@anika02 Je tam nadej...Ja som si robila test, lebo mi akosi dlho nechodila ms. Pozeram, pozeram, nikde nic, tak si hovorim, co blbnes, ani priznaky nemas (v prvom tehotenstve som mala este pred ocakavanou ms)...Isla som ho vyhodit a uz tam bola druha ciarka 🙂 Maly ma uz 4 roky.
@marianarem krásne 😍 tak sa takéto pribehy pekne čítajú 😉
@anika02 áno je to tam si tehotná 🤰♥️
Presne som to mala tak isto ako ty. Každý mi vravel že nie nebudes tehotná.
O 5dni som si robila test znova a už bola oveľa silnejšia
Každým týždňom bola čiarka silnejšia a silnejšia . prvý krát som si robila test prilis skoro preto čiarka bola slabá
@topanocky054 ďakujem, možno vyskúšam ešte jeden test do krvi... Ale keď tak až v pondelok. A uvidím či bude tmavšia 😉
Nakoniec som testovala aj dnes keďže som po utretí na wc kúsok spinila. Čiarka už nabehla rýchlejšie...Siná ako včera. Neviem čo si myslieť o tom špinení...snáď to nebude menštruácia. Mala niektorá niečo podobné?
@anika02 myslím že je to už jasné 🙂 špinenie nemusí znamenať nič zlé, kým to nie je vyslovene červená krv. Hnedé a ružovkasté špinenie je vraj bežnou záležitosťou. Ale ak si nie si istá, kľudne sa daj skontrolovať, aspoň budeš pokojnejšia 🙂
@katariiinkaa volala som do centra, tiež mi vraveli že slabé môže byť ok...ak bude pokračovať tak na gynekologickú pohotovosť že mi pichnu injekciu. Snáď sa to ustáli samé....zatiaľ som mala iba 2x slabé. Tak uvidíme 🍀
@tessa165 ja mám to iste vždy keď som niečo robila tak som mala hnedú krv, ešte keď som chodila do fitka a do prace. U mna to je hematóm ale našiel mi ho až teraz v 11tt takze mám kludovy režim a nenamáhal sa aby nepraskol 🙂
@spanielka44 ja uz mam nastastie od toho 11tt pokoj, akttualne som 22tt, ale setrim sa doteraz, no prejavuje sa to zas na kilach.. ale to sa spravi neskor, predca len ta cesta bola dlha tak hlavne pozeram na babatka aby boli vporiadku
@spanielka44 tak mám podobne ako ty 😍 ja dnes ráno takto 😉 zajtra krv
@anika02 držím palce! 😍
Ďakujem ❤️
@anika02 vidíš ja som ti verila 🍀 gratulujem a moc držím palce
@spanielka44 ďakujem ❤️
Moja malá nádej má hcg 188😍
@anika02 paráda, len nech krásne stúpa ďalej ❤️
@anika02 jej, to je super, že ti to vyšlo, držím palce

@svetlonos Ďakujem 🍀