Mám šancu po slabom výsledku testu?
Ahoj žienky, dnes som 9DPT odhodlala som sa urobiť si test...najprv biely, tak som sa riadne vyplakala....keď som išla vyhodiť test tak druhá slabá čiarka. Myslíte že je tam ešte nádej?

@kulumulu123 ďakujem ale dnes som už bola na krv a mám ich 188 😉
@anika02 tak gratulujem 😉
@kulumulu123 ďakujem ale ešte je dlhá cesta 😉
@anika02 ver mi tato cesta je mega kratka dlha ta caka az ked budes to vonave klbko drzat v naruci 😉
@kulumulu123 krásne napísané ❤️
@kulumulu123
@kuko55 tak 14DPT som mala hcg188 a dnes 18DPT bolo hcg 743,80 tak snáď som na dobrej ceste 🍀
@anika02 aby to nakoniec neboki dvojcata pri takom hcg 🙈😊
Uzivaj si to naplno u mba to bolo 2x to najsamlepsie obdobie zivota uzivala som si to do posledneho dna a to doslova 😊
@kulumulu123 vidíš, presne, ejha to by bolo💜💙
@kulumulu123 práve že nemám.tak vysoké hodnoty...kočky v také.dni majú už vyše 1000...skôr sa bojím či je dostačujúce..
@anika02 veď sa ti krásne zdvojnásobuje každé 2 dni, určite to bude v poriadku, neboj 🙂
@katariiinkaa ďakujem...snažím sa byť v kľude...verím že bude dobre.
Dnešné hcg 1693 🍀
Tak ja som sa práve vrátila z urgentnu...začala som špiniť, keď som si dávala amalgen už som mala krv takže som utekala. Kým som tam došla už som silno krvácala 😢 lekár hovoril že vidno gestacny aj zltkovy vačok, ale iba jeden, to krvácanie zrejme znamená, že jedno embryjko som potratila...druhé sa zatiaľ podľa všetkého drží.... Dúfam že to jedno sa udrží 🙏
Juj,drz sa. Mne praskali cievky,tak z toho bolo krvácanie. Brala som ascorutin. Týždeň v nemocnici. Drobec ma 4 roky.
Stále máme nádej tak snáď ...ďakujem žienky ste skvelé 😘
@anika02 držím veľmi palčeky, moja kamoška to tiež tak mala, jedno bábo odišlo na začiatku, druhé sa udržalo
@janickacrazy uvidíme...nechcem si stavať vzdušné zámky...musím sa pripraviť na každú alternatívu....
Hcg 6569 bojujeme ďalej 🍀🙏❤️
@anika02 si už aj objednaná na kontrolu alebo niečo? 🙂
@anika02 pisu že sa ma ciarka ukázať do určitého času ale ja som test nechala dlho na pracke a šla upratovať keďže vyzeral ako negatívny a potom som tam zbadala čiarku a o tri dni ta ciarka bola krasna takze neplač moja ale maj ešte nádej 🙂 a ak to nevyšlo najmä sa netreba vzdávať niekto na dieťatko čaká dlhšie

@anika02 skus o 2 dni a uvidis ✊