icon

Mám strach že som tehotná. Čo robiť?

women4
28. dec 2011

Ahojte,prosím vás,chcem sa vás veľmi spýtať,že čo mám robiť... Vysvetlím to takto:
Spala som so svojím chalanom s ochranou a neužívam tabletky. A mám pocit že praskol,takže sa veľmi bojím.. 😢 To bolo 7.12
ďalší krát sme spolu spali 12:12 a zase som mala pocit že sa nám to stalo...
a 16.12 praskol naozaj, a urobil sa do mňa.
A teraz... sú toto príznaky? V noci nemôžem spať,všetky jedlá mi smrdia,točí sa mi hlava,a je mi zle.

Prosím vás,dajte mi vedieť,potrebujem vaše názory. Ďakujem vám veľmi pekne. 🙂

leeenka26
28. dec 2011

@women4 no teraz ti to asi nema uz zmysel radit aby si zmenila druh. Vies ono to je na tom najhorsie, ze ked sa nieco taketo stane, na rady a poucovanie je uz neskoro.

women4
autor
28. dec 2011

hej,uvedomuje si to . Chápe následky... je to ťažké

tea333
28. dec 2011

@women4 aj ja poznam baby co sexuju od 13,14 rokov. ale nie je za cim by si sa mala hnat. sex je najlepsi, ked je z lasky v pevnom dlhodobom vztahu, a ked uz poznas svoje telo a viete si to obaja vychutnat. ver mi, v 17 to nikdy nebolo ani zdaleka take dobre, ako teraz ( moj muz bol aj moj prvy chlap a sme spolu 6,5 roka)
a su aj ine formy uspokojovania, so sexom staci trochu pockat.

women4
autor
28. dec 2011

@leeenka26 chápem to.. :(

sorciera24
28. dec 2011

@women4 ked budu skakat vsetky z okna, tak budes tiez?.....mas vlastnu hrdost a rozum......ako vrravim, ja by som sa hanbila.....uz len to riziko otehotniet v tom veku by mi nedovolilo rozkroci nohy (okrem ineho).......no, uz je neskoro, teraz dumat nad tym......

leeenka26
28. dec 2011

@sorciera24 😀 niekedy tie najlacnejsie veci su najlepsie a ako som prevracala ocami ked mi to mama vravela 100 krat 😅

women4
autor
28. dec 2011

@tea333 ja som s ním len rok... ale ľúbime sa.

tea333
28. dec 2011

@women4 napisem ti ked dieta zaspi 😉 budem tu do pol hodky 🙂

women4
autor
28. dec 2011

@sorciera24 tak čo mám robiť?

women4
autor
28. dec 2011

@tea333 DObre 🙂

leeenka26
28. dec 2011

@tea333 presne tak. Moj terajsi bol aj moj prvy a so sexom sme pockali pol roka a vtedy to bolo len take skusanie. A to som teda tiez neni stara vykopavka z doby kamennej 🙂 zeby sa ta doba az tak rychlo presuvala? Alebo to bude tymi ludmi ? 😀

martinkatinka
28. dec 2011

@tea333 jé, moje už spí :D že tak sladké sny...
@women4 a ako dlho spolu spávate? že sa vám už tri krát stalo, že to "prasklo" ... inak, neber to zle, ale kde to 16 roční teenageri robia?? Ja som si v tom veku domov nepriviedla ani kamošku, chlapca už vobec nie 😀

st2
28. dec 2011

@women4 urob testik rano a budes vediet, ak si tehu tak sa uz podla mna ukaze, ake dlhe mavas cykly, lebo ked naposledy ti zacal 1.12. tak zajtra si 29 den cyklu a ak si tehu tak to uz ukaze

sorciera24
28. dec 2011

@women4 no teraz uz nic.......uz len vydrz na tu menstruaciu, modli sa nech to dobre dopadne a potom sa uvedom, tober ako priucku a dufam, ze sa z tohto poucis....

nibiru
28. dec 2011

@women4 ked ti praskol kondom preco si si nesla prepisat tabletku po?tusim sa vola escapell ci ako treba ju uzit do 72h....ak kondom praskol mohol sa narusit pri navlekani stači ze donho zavadis nechtami mne sa takto jeden jediny v živote podarilo poskodit viem to lebo sa mi zlomil necht a riadne som nadavala alebo je mali a nasilu ho navlekas.ani ten najlacnejsi kondom mi pri spravnom nasadeni nepraskol a to som ich teda minula statne
kedze zhruba 3r. som koli zdrav. dôvodom tehotna ostat nesmela.potom jedine ze bol kondom po zaruke.

mariankach
28. dec 2011

@women4 este nehadz flintu do zitka 🙂, lekar sa vzdy pyta, ci je to zelana gravidita a ak nie je u teba a budes to riesit zodpovedne, vsetko bude v poriadku. Ako prve by som sla za svojou lekarkou gynekologickou a dala si spravit HCG test z krvi. Vysledok budes vediet na 2. den. Podla toho si nechaj nejaky cas na rozmyslenie a zariad sa. A hlavne - v 16-tich hormonalna ATC, ked sa este len vyvija organizmus - neviem, neviem, nic moc.

women4
autor
28. dec 2011

@martinkatinka veď mám dom nie? Taka asiže doma...
Nemám rada,keď si niekto robí zo mňa srandu. proste stalo sa, som sním rok, ľúbime sa a spala som s ním len 3x! a stalo sa nám presne toto.. naozaj sa to stalo viacerým,a svet sa nezrúti... neviem čo mám robiť...

barbarka
28. dec 2011

chod si do lekarne kupit test ak sa mas stresovat, alebo pockaj do ms a ak nepride , urob test 😉 ak bude pozitivny potom to ma zmysel riesit dalej, ale rozhodne ak bude tak to bude tvoje dietatko bez ohladu na to kolko mas rokov.

leeenka26
28. dec 2011

@women4 pytas sa co mas robit. Sprav rano test, viacere ti tak poradili, potom prid hoci aj sem a nieco sa vymysli. Rodicia na teba navrieskaju, ale to prezijes. Ale to sa bude riesit, az ked bude test pozitivny. Verim ti, ze si nervozna, ja som bola nervozna aj z toho, ked som uzila tabletku po, spolahlivost bola ,,len" 98%, ale stale tam boli pre mna tie 2% strachu. Mozno sa strachujes zbytocne a toto vsetko co sa ti deje ma pre teba vychovny charakter. To by bol asi ten lepsi pripad.

women4
autor
28. dec 2011

@mariankach Ďakujem :(

women4
autor
28. dec 2011

@leeenka26 Dobre,Ďakujem :(

martinkatinka
28. dec 2011

@women4 - no ja sa vobec nesmejem...normálne som sa opýtala... jednoducho niektorí rodičia nedovolia vodiť si domov partnerov, dokiaľ nemáš 18....no a sorry, ale ak ti dovolia priviesť si do izby chlapca a vedia, že ste tam sami, tak asi ich ani neprekvapí, keď im oznámiš, že si tehotná - ak teda si... Alebo ti mali vysvetliť ako sa pred tehotenstvom chrániť

mariankach
28. dec 2011

@women4 este jedna vec - bambulky tuna pisu si spravit tehu test z lekarne. Ja by som sa v takejto situacii spolahla jedine na HCG test z krvi u lekarky. Tam mas istotu a aj dost skoru.

women4
autor
28. dec 2011

mne to vysvetlili a veľmi dobre! Ale neboli doma... mama by mi chalana nedovolila zobrať do jednej izby keby bola doma. Ale moja mama mi verí a pomôže mi ak budem v najhoršej situácii...
@martinkatinka

danka.k
28. dec 2011

@women4 nemas v 15 nohy roztahovat... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 mala si na toto mysliet vtedy a nie teraz...... smola. nech sa tu na mna nahneva kto chce, ze odsudzujem alebo co, ale ano.......

leeenka26
28. dec 2011

@women4 kedy si mala naposledy menstruaciu?

women4
autor
28. dec 2011

@mariankach áno? ale doktor asi takto neordinuje nie? a to mám ísť normálne za svojím gynekológom?

women4
autor
28. dec 2011

@leeenka26 1.12

janinah
28. dec 2011

@women4 a 15r. už máš? či je toto vymyslené,lebo niekto sa doma nudí?

mariankach
28. dec 2011

@women4 a nebud skrusena, isto sa to vyriesi 🙂. je to sranda, ale najskor zujeme tabletky, aby sme neotehotneli ked sme mlade a potom zas tabletky, aby sme otehotneli, je to taky divny kolotoc. Tak a teraz sa skludni, bezkaj si prevetrat hlavu, porozmyslaj a zajtra ries. paaa a vela zdaru 😵.