Mám tehu príznaky a test je negatívny

llilinka
8. apr 2013

babenky potrebujem radu...od februara som sex neaktivna prvy marcovy tyzden som skoncila s antikoncepciou par dni nato perioda ...no do dnes pocitujem tehotenske priznaky no testy vychadzaju negativne...je podla cyklu mozne ze som tehotna?? dakujem

albao
8. apr 2013

nie, je to prilis dlhy cas od posledneho sexu, to by si uz musela mat dialnice na tehotenskom teste

tinki
8. apr 2013

@llilinka možno u teba ešte nenastala ovulácia. Treba zájsť za doktorom..

llilinka
autor
8. apr 2013

teda uz aj s chybou posledny styk bol posledny krat koncom februara...

lilianna17
11. apr 2013

ak je test negatívny, tak je negatívny...ja som mala rôznych duchov..a nebola som..akurát čo som trištvrte roka kupovala drahé testy...a keď som bola, tak mi riadne ukázalo 2 čiarky..

jasminetea
11. apr 2013

@lilianna17 prosim ta tak potom co si myslis o mojom pripade, nechr. styk 12.3. od vtedy ma bolia prsia, mrcha prisla ale prsia aj teraz aj po nej neprestali boliet dokonca je to na nevydrzanie ☹ zvacsili sa o cislo su naliate bolave a mam na nich aj vyrazne zily, vcera som si robila dva testy a negativne, nerozumiem tomu z coho mozem mat tieto priznaky ked dalsiu mrchu mam az o tri tyzdne ☹ myslis ze ten test teda je spolahlivy? z coho ma potom stale bolia :( dakujem za odpoved...

lilianna17
12. apr 2013

@jasminetea ja si myslím,že nie si... ja som mala taký istý problém ako ty...a tiež som si myslela, že som...doktor mi vravel, že sa mi stresom alebo nepreliečenou chorobou (pričom som nebola chorá, možno len prechladnutá) pobláznili hormóny.. ak si citlivá, alebo sa často trápiš, či už kvôli rodinným problémom, škole...to všetko môže mať vplyv.. mne tiež tak veľmi boleli prsia 2 týždne !!! a potom som aj mesiac nemala..potom som mala 2x za sebou.. neviem koľko máš rokov,ale ja keď som bola mladšia ( x- násťka 🙂 ) mne Ti nepomáhalo nič..ani čaje..lieky.. vraj svoji dni dedíme aj po mame ( moja mamina mala presne také ako ja, až pôrodom sa jej to vraj upravilo) ja som mávala strašne nepravidelný cyklus a do toho také výkyvy (že ma strašne boleli prsia, že som len špinila, potom som mala 2krát za sebou svoje dni)..teraz keď čakám bábo, dni mi po poslednej MS neprišli a keď mi meškalo 6 dní (čo bolo u mňa vždy normálne) tak som si len tak spravila test, čo mi ostal ešte z tých šialených čias, keď som sa veľmi sledovala. A test bol silno pozitívny ( predtým niekoľko mesiacov dozadu mi ukazovalo duchov - silnejších, slabších - mala som svoje dni a nebola som tehotná..takže tak..a ty chceš čakať dieťatko alebo nie? ja neodsudzujem ani tvoj nechránený styk, ja som chvíľu brala antikoncepciu, potom nie(nechránila som sa) a keď som si nebola istá, kúpila som tú tabletku 24 hod. po nechrán. styku (čo je riadne svinstvo) bola som mladá a hlúpa,nebolo to správne ale neľutujem..tak ako som to vtedy cítila, tak som aj urobila..

jasminetea
12. apr 2013

@lilianna17 ahoj, nomoze byt na tom nieco co pises, len ja sa nejak stresmy netrapim, a skola ta je davno daleko...praveze babetko sme planovali, aj sme sa snazili par mesiacov, a tiez som sa velmi sledovala a kazdy mesiac ocakavala...no tento mesiac prisla mrcha, tak som to nejak neriesila , ze proste nevyslo to...ale toto co sa somnou deje vobec nechapem preto sa obavam co sa deje, skor sa obavam choroby alebo co ☹ ale aj babetko by teraz neprislo vhod, velmi sa nam zmenili plany a tak sme sa rozhodli ze s tym pockame 🙂 no ale neni to ironia ze ked som to prestala riesit a ked sme si povedali ze to pocka, sa citim ako naozaj tehotnaa? jedine comu nerozumiem su tie testy, verim ze naozaj nie som ked to ukazali, nemam rada zmatok a ked neviem co sa deje, prave sa chystam na gyndu takze dnes sa vsetko dozviem 😒 a som hlavne z toho v strese, neviem co cakat.

lilianna17
12. apr 2013

uvidíš..potom daj vedieť ako si dopadla...držím ti palce, nech je všetko v poriadku...buď nech je to bábo alebo len pobláznené hormóny 🙂

jasminetea
12. apr 2013

@lilianna17 ahoj takze dr. nic nevidi 🙂 ale k bolavym prsiam sa nevyjadrila 😒 neviem teda co mi je 😲 chcela mi predpisat lieky od bolesti ale odmietla som , nemam rada lieky ked nie su nutne.

lilianna17
15. apr 2013

@jasminetea .....tak som rada, že ti nie je niečo závažnejšie.. ja ťa chápem..ani ja nemusím lieky, keď nie sú nutné...hádam sa Ti polepší..ja som mávala strašne bolestivé svoje dni..teraz som rada 🙂 že ma to na chvíľu opustí 🙂 ale ako sa poznám po pôrode (ak všetko dobre dopadne) dobehnem aj zameškané 🙂 ak budeš mať hocijaký problém kľudne mi napíš..nikto učený z neba nespadol..ak budem vedieť, poradím ti.. v podstate stále sa učíme..ako aj ja teraz prežívam zmeny..raz sa teším na bábo..potom ma prepadne strach, že ako to zvládnem keď som tu sama bez mamy aj akejkoľvek rodiny (bývajú vyše 230km odo mňa)... neviem ako bolo tebe..ale ja som bola aj sklamaná, že mi na nič neprišli...v januári som mávala MS každý druhý týždeň...vyšetrenie u ženského pre mňa je dosť ťažké..musím sa psychicky pripraviť a nakoniec neprídu na nič..len vydržať alebo utlmiť bolesť..príčina sa nehľadá..

jasminetea
15. apr 2013

@lilianna17 samoska ak ma bude nieco trapit napisem 🙂 a dufam teda aj ja ze v tom nie je nejaky problem...aj ked dr. nic nevidela prsia boliet neprestali tak som smutna ze neviem co mi je, dnes som sa zas testovala, lebo ma z toho islo porazit, ze co ak bolo skoro a pod. paranoidne otazky 😀 ale test zas neg. tak verim ze to je vsetko v mojej psychike a snazim uz na to nemysliet, tak nech sa ti dari, verim ze urcite vsetko zvladnes, a na miminko sa urcite tes, lebo raz nan budes nadovsetko pysnaa 😵

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre