Mám tieto príznaky tehotenstva
Ahoj te baby, ovu som mala 07.08
MS som.mala 18.07.
Chodievam cikat vela, dnes a vcera ma bolí brucho ako počas MS, mam nechuť na kávu a mam pocit ze to vyšlo neviem prečo ale je to čudný pocit istoty, test si idemto robit v sobotu myslite ze to nieje skoro? Ako ste na tom bolí vy s priznakmi?
Drzim palce aby boli //
@hennyinnsbruck dúfam že ukážu sa dve paličky s priateľom sa modlíme o ne.priam 🙂 dakujeme
Veľmi ti želám aby to vyšlo. Aj mne ako prvý indikátor bola nechuť na kávu, pripadala mi akoby tam bol prach. 🍀🍀🍀
@lenkakravcova myslíš že by sme sa mali zobrať? Termín mame 27.10 svadbu 🙂
@gir no mne nejde na chuť, neviem prečo nemám na ňu chuťové bunky akosi 😂😂
@alexandricka97 mne nechutila a to som si nerobila ešte ani test. A pri druhom to isté.
Inštinktívne som cítila, že som tehotná a bola to pravda.
@alexandricka97 urob si test, az ked ti bude meskat ms. pred tym je to podla mna zbytocne skoro. ja som mavala pravidelny cyklus, ovulaciu v strede a prvy test mi nebolo vidiet ani v den meskania ... ked testujes prilis skoro, len "lovis duchov" a potom mozes byt iba zbytocne sklamana. drzim palce, no ozaj to zbytocne nesil prilis skorym testovanim, radim v dobrom.
Baby, ahoj te ja neviem čo.sa stalo ale prisiel mi menzes slabý ale prisiel, a bolí ma brucho :( prosím povedzte mi môže sa to stať :(
Ahojte, baby chcem sa spýtať že či ste mali niečo podobne!
Po ovulácii som mala dva dni hnedý výtok, začali má bolieť bradavky, mávam pichanie v podbrušku, som unavená často, bolia má kríže. Dnes mi meškajú jeden deň. Bojím sa spraviť test ešte je skoro. Dúfam teda že ta mrcha nepríde. 😉
@6luca7 Ahoj ako si.dopadla máš dve koľajnice? 😍

To budes 11dpo mohlo by ti nieco ukazat.. Ja som nemala ziadne priznaky...