icon

Mám veriť testu?

16. aug 2022

Ahojte zienky. Vrchný test pepino. Do minuty čiarka, spodný top test bieli. Ktorému teraz veriť. Oba z poobedneho mocu. Ide o to že jednak mám štítnu a jednak mám vrodenú zrážanlivosti krvy tak či volať hneď Dr na predpis liekov. Ak by to bola pravda tak konečne po 4 rokoch snaženia… či počkať do rana? Bojím sa už som 2 krát potratila.

Mám veriť testu?
mima1
16. aug 2022

Tak mne sa zda aj na tom spodnom ze tam nieco jemne vidiet. Ja by som este jeden urobila

tinkavvv
16. aug 2022

Ja cosi vidim aj na spodnom. Objednaj sa pripadne na krv, ak to zo zdravotneho hladiska potrebujes vediet cim skor.

nikol789
16. aug 2022

Ja som dva krat potratila, mala som ešte aj nejaké zdr. Problémy, hneď ako mi vyšiel pozitívny test (pepino) išla som ku gyn. Ešte nevidel nič ale dal mi preistotu duphaston, a o dva týždne už bolo všetko krásne vidieť.

pondelok01
16. aug 2022

Cosi sa tam crta aj na tom spodnom, pockaj do rana, sprav si iny ako pepino, a zavolaj doktorovi.

nikol789
16. aug 2022

A to mi test pepino ukazoval tiež taku slabú čiarku ako tebe na spodnom

svetliii
16. aug 2022

No mne sa zdá je ste tehotná, ja som mala ledva čiarku na 3 testoch na svetle len lupou by si sa musela pozrieť a už mám 6 ročného šuhaja 💛

darijja
16. aug 2022

Mas slabu ciarku aj na spodnom teste. Meska ti uz menzes??

autor
16. aug 2022

@darijja mešká mi 2 dni. Cyklus mám celkom pravidelný tak preto som naschval čakala ešte 2 dni, že však si zo mna telo robí srandu…

darijja
16. aug 2022

Chod kupit digitalny test. Uz ti ukaze 1-2 ak ti meska a si tehu

autor
16. aug 2022

Volala som do iscare tak mi hneď dal liečbu. A uvidíme dúfam že sa budem môcť konečne tešiť…

jarka9669
16. aug 2022

Kúp si digitálny celar blue test , držím palce 🙏

kingi111
16. aug 2022

Zdravim. Podla mna tiez ide o tehotenstvo. Mne pepino ukazoval este slabsie ciarky ako tebe a ten dolny som mala tiez taky isty. Potom mne po 2 tyzdnoch meskania mi ukazal az mamatest a tam som mala tiez slabsie ciarky(pripnem foto). A silnejsie som ani nemala a som tehu. 🙂

autor
16. aug 2022

Dakujem zienky. Ráno urobím digi... lieky už mám tak verím že do tretice už všetko ok.

ankare
16. aug 2022

Držím palce!

nevenka
16. aug 2022

Toptest mi vychadzal dost slabo, tieto Pepina sice duchuju, ale vysli mi veru najsilnejsie zo vsetkych a dost skoro. A tehotna som. Toto ale nie je duch na tom Pepine, podla mna ide o tehotenstvo, kolky den cyklu si? Ja by som volala doktorovi, na gyndu zobrat krv na hcg a budes na istom.

autor
16. aug 2022

@nevenka No ak to viem dobre rátať tak 30DC a mávam 28 dňové. Ráno urobím digi a ak mi ukáže hneď volám na krv.

aneta129
16. aug 2022

Blahoželám mamička, zajtra k lekárke, vezme odber krvi na hcg a predpise ti lieky co treba... Držím prsty a nech sa udrží a láska malička v máji narodí ❤️❤️❤️

autor
16. aug 2022

@aneta129 Dakujem pekne… dám vedieť ako som dopadla😉

autor
17. aug 2022

Tak je to tam …. Hádam má Dr zoberie už dnes aby som bola kľudna. Tešiť sa začnem až keď uvidím na sone že je všetko ok…

martinka444
17. aug 2022

✊❤️ ☘️

kingi111
17. aug 2022

Zatial gratulujem len potichu, potom daj vediet ako si dopadla. 😊🤞

darijja
17. aug 2022

Ono ak ti este meska len 2 dni a test ukazuje 1-2 tak doktorka este absolutne nic neuvidi a ani ta nezoberie... az tak o 2 tyzdne ta vezme. Je to bezny postup...

autor
17. aug 2022

zajtra ma objednala. Tým že som "riziková" nemá problém. Viem že nič neuvidí ale zobere krv a porozprávam sa že čo ako

ankare
17. aug 2022

Veľmi sa teším a silno držím palce! ❤️

autor
17. aug 2022

@ankare Dakujem 😊

edien
Autor odpoveď zmazal
07091987
21. mar 2025

Ahoj aké lieky ti predpísali?