Mám veriť testu?
Ahojte zienky. Vrchný test pepino. Do minuty čiarka, spodný top test bieli. Ktorému teraz veriť. Oba z poobedneho mocu. Ide o to že jednak mám štítnu a jednak mám vrodenú zrážanlivosti krvy tak či volať hneď Dr na predpis liekov. Ak by to bola pravda tak konečne po 4 rokoch snaženia… či počkať do rana? Bojím sa už som 2 krát potratila.

Ja cosi vidim aj na spodnom. Objednaj sa pripadne na krv, ak to zo zdravotneho hladiska potrebujes vediet cim skor.
Ja som dva krat potratila, mala som ešte aj nejaké zdr. Problémy, hneď ako mi vyšiel pozitívny test (pepino) išla som ku gyn. Ešte nevidel nič ale dal mi preistotu duphaston, a o dva týždne už bolo všetko krásne vidieť.
Cosi sa tam crta aj na tom spodnom, pockaj do rana, sprav si iny ako pepino, a zavolaj doktorovi.
A to mi test pepino ukazoval tiež taku slabú čiarku ako tebe na spodnom
No mne sa zdá je ste tehotná, ja som mala ledva čiarku na 3 testoch na svetle len lupou by si sa musela pozrieť a už mám 6 ročného šuhaja 💛
Mas slabu ciarku aj na spodnom teste. Meska ti uz menzes??
@darijja mešká mi 2 dni. Cyklus mám celkom pravidelný tak preto som naschval čakala ešte 2 dni, že však si zo mna telo robí srandu…
Chod kupit digitalny test. Uz ti ukaze 1-2 ak ti meska a si tehu
Volala som do iscare tak mi hneď dal liečbu. A uvidíme dúfam že sa budem môcť konečne tešiť…
Kúp si digitálny celar blue test , držím palce 🙏
Dakujem zienky. Ráno urobím digi... lieky už mám tak verím že do tretice už všetko ok.
Držím palce!
Toptest mi vychadzal dost slabo, tieto Pepina sice duchuju, ale vysli mi veru najsilnejsie zo vsetkych a dost skoro. A tehotna som. Toto ale nie je duch na tom Pepine, podla mna ide o tehotenstvo, kolky den cyklu si? Ja by som volala doktorovi, na gyndu zobrat krv na hcg a budes na istom.
@nevenka No ak to viem dobre rátať tak 30DC a mávam 28 dňové. Ráno urobím digi a ak mi ukáže hneď volám na krv.
Blahoželám mamička, zajtra k lekárke, vezme odber krvi na hcg a predpise ti lieky co treba... Držím prsty a nech sa udrží a láska malička v máji narodí ❤️❤️❤️
@aneta129 Dakujem pekne… dám vedieť ako som dopadla😉
✊❤️ ☘️
Zatial gratulujem len potichu, potom daj vediet ako si dopadla. 😊🤞
Ono ak ti este meska len 2 dni a test ukazuje 1-2 tak doktorka este absolutne nic neuvidi a ani ta nezoberie... az tak o 2 tyzdne ta vezme. Je to bezny postup...
zajtra ma objednala. Tým že som "riziková" nemá problém. Viem že nič neuvidí ale zobere krv a porozprávam sa že čo ako
Veľmi sa teším a silno držím palce! ❤️
@ankare Dakujem 😊
Ahoj aké lieky ti predpísali?

Tak mne sa zda aj na tom spodnom ze tam nieco jemne vidiet. Ja by som este jeden urobila