Mamatest a ClearBlue test. Ide o tehotenstvo?
Prosím dievčence. Ide podľa vás o tehotenstvo? Už vyše roka snažilkujeme. Mamatest robený večer ako tak vyšiel a Clearblue ma trochu naznačené + ale nie som si moc istá. Dnes som očakávala MS. Zatiaľ nič.

@nev80 az takto duchuju? Ze ruzova ciarka? Pepino ani nekupuj, tie robia ciarky aj z vody. Ja mam odskusane Livsane, alebo baby este pisali Dr. Max testy. Kup prosim jedno z toho a otestuj. A lekara zmen prosim hned. V skupine Piestany jedna baba dnes pytala radu na gyndosa, kuknem, co jej odpisali.
@nev80 tak zatial nic neodpisali, ale v starsej debate odporucaju dr. Varga v dome Kos oproti Auparku. Ze je sukromny sice, ale vraj ma vsetky pristroje, je super, jednej pomohol otehotniet. Ked tak este kukni ine odporucania, ale v tvojom pripade by som si to vybavila hned. Na jednej strane ti povie, ze mas cas na urobenie vysetreni, na strane druhe vraj ides do prechodu a treba sa snazit hned … he? Prepac, ale ja by som utekala hned prec. Nepoznam ta, ale normalne mam o teba obavu. Prosim, urob este iny test a daj sa riadne vysetrit inym lekarom 🙏🍀
@nev80 ja by som asi kúpila clearblue test čo ukazujú v ktorom tt by si bola , a zároveň hľadala ineho gynekológa a nech ťa poriadne vyšetria a nie brať to na ľahkú váhu ak tehotná teda niesi
@kvetinka1918 zajtra idem do lekárne. Kúpim test a dám vedieť.
@kvetinka1918 presne tak
Kočky moje. Dnes mam termín MS. Ráno som sa zobudila a PMS jak z učebnice. Počkám či bude meškať a až potom kúpim testy. Takže si dám do pondelka pauzu ale brucho a prsia bolia hoci prsia bolia cca 9 dní.
nejak mi tie tvoje pocty nevychadzaju... to ako casto mas MS? vcera si pisala ze o 4 dni mas dostat, dnes pises, ze dnes mas dostat. Poslednu si mala 25oktobra? nejak casto mas MS. Ci som nieco prehliadla?
Predsa ta mrcha dorazila. Čo už.
@nev80 to je jasne pozitivny test.. drzim palce nech tentokrat vsetko ok 🧡

@nev80 drzim palce, isto daj vediet 🍀