Mamatest Comfort 10 sklamal. Aké sú vaše skúsenosti?
Včera som mala slabú čiarku, 2 deň meškania. Slabým čiarkam neverím, ale predsa len mi to dalo malú nádej keďže sa snažíme. Ale chcela som vedieť naozaj na čom som, tak digi ukázal dnes negatív. Idem si naliať 🍷😬😌

su tu az prilis casto testy s duchmi a najradsej mam,a ko mnohe tvrdia, ze islo o biochemicke tehu.
no kazda druha enbude mat predsa biochemicke.
pokial tehu nepotvrdia jasnejsie 2 ciarky, krvny vysledok alebo dr, potom by som ani o biochemickom neuvazovala. mnohokrat si zeny daju skontrolovat aj HCG a to vyluci, ze by islo aj o biochemicke, cize je dokazatelne, ze jednodcho testy duchuju a dolezite je najst jasne kolajnice na potvrdenie tehu
trosku som sa rozpisal.
ak ti bude ms meskat, skus s apretestovat pri ms meskajucej napr 1 tyzden, potom po 10dnoch, tam uz by musela byt jasnejsia ciarka aj v pride posunutej ovulky
Meškala mi 4 dni a netestovala som.
Neviem o čo väčšie sklamanie je vidieť nečiarku alebo menštruáciu.
Fakt netuším.
@majamat skúsim ak sa mi nerozbehne, netestovala som ani ranným močom, som si povedala, že po 2 dňovom meškaní by mi mohol ukázať. Pri prvom tehu som testovala mamatestom klasickým a tiež to začalo jemnou čiarkou, ale silnela a až to mi dalo istotu použiť digi. Ale to som bola po umelom a dalo sa čakať, že by to vyšlo. Teraz som mala trochu posunutú ovu, tak jedine ešte že by to neukázalo. Ale aj tak ten mamatest ukázal jediný čiarku, ostatné neg.
@opatrna38 ono to jemnou ciarkou zacne, to je jeasne, ale tou jemnou ciarkou to zacina aj u netehuliek, resp u nich nic nezacina, proste tie testy ukazuju rovnaku ci tehu si,a lebo nie si.
pri posunutej ovulke veru nemusia byt testy hned pozitivne po meskani, ale az neskor preto som pisala, ze skusit neskor otestovat. a teda kym tehu nie je pokrocilejsie, je fakt lepsie z ranneho mocu.
drzim palce, tehu este vylucene nie je.
@medda_beda ja si myslím, že najväčšie sklamanie je vidieť čiarku a dostať menštruáciu 😀. Akonáhle mi to dalo nádej, chcela som vedieť, či nie je falošná. Aj by som počkala, ale kvôli liekom a udržaniu, je lepšie vedieť.
@majamat presne tak slaba ciarka je bud + alebo - 😏. Ale podla mna by testy mali byt snehobiele, lebo tak to mavam na testoch, ked nic. No nemali v lekarni moje oblubene, zhodou okolnosti je to mamatest ale klasik pruzky a tak som zobrala komfort, ale ....... Mne raz aj ten klasik ukazal druhu ciarku, ale zistila som, ze to robi, ked sa ponori po ciarku ponaraciu a viac. Ked sa drzim navodu, tak ukazuju pravdivo. Tu ani navod nepomohol zrejme. Ved uvidim, skusim este o 2 dni klasik z ranneho, ak mi nepridu. 🙂
@opatrna38 Ono je dobré, že si si kúpila digitálny lebo po zaschnutí občas papierikové ukazujú kanalíky.Mne sa to stalo už pri všetkých, že sa možno nasal viac, inak zaschol a už bola ,,čiarka na svete, ale aj na tvojom vidím, že to nie je úplná čiarka.Ja už sledujem fakt len čiarku, pokiaľ nebude jasné, že to čiarka je nepovažujem test za pozitívny.

@opatrna38 dobre, ze slabym ciarakm neveris, je to hrozne,ez sa na testy uplne spolahnut neda, ale zas testy su stavane na to,a by sa testovalo, az ked by malo byt tehu iste.
pri meskajucej ms by sice uz malo byt obdobie, kedy je vhodne testovat, no na druhej strane, to sa tyke lne pripadov, ked ovulacia prebehne na zaciatku,c i v strede cyklu.
ak je na konci cyklu, uz ukazat nemusia. cize aj pri meskajucej ms je este neiste obdobie na testovanie, pokial zena nevie presne, kedy mala ovulku,a lebo styk.
styk nezarucuje sice ovulku a tehu, ale ak vie, ze bol pred 20dnami a test negat, potom je istota, ze uz pozitivny nebude a tehu nie je.