icon

Tehotenské testy ukazujú protichodné výsledky. Je to v poriadku?

mausy30
26. máj 2026

Ahojte ,19.5 som si robila tehu test po 4 dňoch meškania …slaby duch a na digi ukázal 1-2tyzdne .
Testy pomaly tmavnu ..v nedeľu 24.5 digi ukázal 2-3tyzdne,dnes prikladám foto testov …dnes na sono doktorka nevidela absolútne nič a to vraj by som mala byt 5+3tt,a z krvi hcg nízke …vo štvrtok kontrolný odber ..Bazalnu teplotu mám stále vysokú 37,3…
Neviem absolútne nacom som .Posledna menštruácia bola 18.4 …myslite že to je v poriadku ?Nejak sa mi to cele nezdá …ďakujem za každý názor

anonym_130963
26. máj 2026

@mausy30 riaď sa gynekológom, my máme takto už trojmesačný zázrak 🥹

mausy30
autor
26. máj 2026
@anonym_130963

@mausy30 riaď sa gynekológom, my máme takto už trojmesačný zázrak 🥹

@anonym_130963 ďakujem

ludmilka2407
26. máj 2026

Testy su dost silne...k dr.stacilo ist 2 tyzdne od meskania aby to bolo aj jasne viditelne na sone

mausy30
autor
26. máj 2026
@ludmilka2407

Testy su dost silne...k dr.stacilo ist 2 tyzdne od meskania aby to bolo aj jasne viditelne na sone

@ludmilka2407 ďakujem ,tak uvidím čo vo štvrtok

krasneleto
27. máj 2026

@mausy30 co znamena hcg dost nizke? gestacny vek na zaciatku je iba orientacny, pokial si nemala folikolometriou potvrdenu ovulaciu .... hlavu hore

mausy30
autor
27. máj 2026
@krasneleto

@mausy30 co znamena hcg dost nizke? gestacny vek na zaciatku je iba orientacny, pokial si nemala folikolometriou potvrdenu ovulaciu .... hlavu hore

@krasneleto sestricka povedala že z tej hodnoty sa nedá potvrdiť tehu,tak zajtra opakovaný odber ..Som trochu nervózna

krasneleto
27. máj 2026
@mausy30

@krasneleto sestricka povedala že z tej hodnoty sa nedá potvrdiť tehu,tak zajtra opakovaný odber ..Som trochu nervózna

@mausy30 drzim palce... tehu sa potvrdit da z toho , co je na testoch aj z meskajucej MS, otazne je ci sa jedna o prosperujuce tehu

mausy30
autor
27. máj 2026
@krasneleto

@mausy30 drzim palce... tehu sa potvrdit da z toho , co je na testoch aj z meskajucej MS, otazne je ci sa jedna o prosperujuce tehu

@krasneleto hej no veď presne ,tak ďakujem .Snaď to bude v poho .Mam doma už 3 deturence ,a takúto situáciu nepoznám ,tak som vystresovaná .

michaela329
27. máj 2026

A nepomylila sa sestrička? Lebo tie testy sú hodne silné na nízke HCG. Mne pri nizkom HCG takto čiarky vidno teda nebolo.

mausy30
autor
27. máj 2026
@michaela329

A nepomylila sa sestrička? Lebo tie testy sú hodne silné na nízke HCG. Mne pri nizkom HCG takto čiarky vidno teda nebolo.

@michaela329 ja neviem ,ale zasa ja som si ráno pekne vypila kávičku a sladkú vodu a taaak …neviem či to mohlo skreslit…🤦‍♀️🤷‍♀️…no veď prave ,a to dnes som robila z ranného že vyskúšam ,lebo mne vždy ukazovali tmavšiu čiarku až poobede …a hneď ráno koľajnice …tak nerozumiem .Ale žeby to fakt nebolo ani na sono vidno ?asi nie teda …ma porazí do ďalších výsledkov

michaela329
27. máj 2026
@mausy30

@michaela329 ja neviem ,ale zasa ja som si ráno pekne vypila kávičku a sladkú vodu a taaak …neviem či to mohlo skreslit…🤦‍♀️🤷‍♀️…no veď prave ,a to dnes som robila z ranného že vyskúšam ,lebo mne vždy ukazovali tmavšiu čiarku až poobede …a hneď ráno koľajnice …tak nerozumiem .Ale žeby to fakt nebolo ani na sono vidno ?asi nie teda …ma porazí do ďalších výsledkov

@mausy30 káva a také veci HCG v krvi neovplyvňujú. Ale kamarátke sa stalo, že výsledky prišli v iných jednotkách a tiež jej sestrička povedala, že negatívne a testy mala tmavé. Tak jej to nedalo, išla ako samoplatca a tam HCG vyše 1500. Potom volala gynekológovi a on, že jasné, pozitívne, len sestrička si nevšimla iné jednotky.

mausy30
autor
27. máj 2026
@michaela329

@mausy30 káva a také veci HCG v krvi neovplyvňujú. Ale kamarátke sa stalo, že výsledky prišli v iných jednotkách a tiež jej sestrička povedala, že negatívne a testy mala tmavé. Tak jej to nedalo, išla ako samoplatca a tam HCG vyše 1500. Potom volala gynekológovi a on, že jasné, pozitívne, len sestrička si nevšimla iné jednotky.

@michaela329 no super 🤦‍♀️,veď uvidím zajtra ,snáď poobede už budem mať výsledky

mausy30
autor
Včera o 05:47
@michaela329

@michaela329 no takže už som po operácii.Bolo to mimomaternicove 😔…krvacala som do brucha ,strašne bolesti nikomu neprajem .Takze napriek krásnym testom ,hcg 638 a o 2 dni už len 260…Ale žijem .

michaela329
Včera o 05:58
@mausy30

@michaela329 no takže už som po operácii.Bolo to mimomaternicove 😔…krvacala som do brucha ,strašne bolesti nikomu neprajem .Takze napriek krásnym testom ,hcg 638 a o 2 dni už len 260…Ale žijem .

@mausy30 tak to mi je ľúto, prajem skoré uzdravenie.