icon

Mamatest - vaše názory

marikaszabova
6. jún 2023

Dobrý deň žienky aký máte názor na mamatest? Menštruácie mi ešte nemeška ale zkusila som podľa vás som v tom?

Mamatest - vaše názory
Strana
z2
zojeva
12. jún 2023

@marikaszabova mne skôr silnejšiu ukázal poobede test 😀 ale áno skús ranný držím prsty

marikaszabova
autor
12. jún 2023

@zojeva dakujem❤️

marikaszabova
autor
13. jún 2023

@zojeva dneska som robila livsane a negativny nechápem tomu :/

daduska6199
14. jún 2023

@marikaszabova večer ?

marikaszabova
autor
14. jún 2023

@daduska6199 áno ale menštruácia stále nikde nechápem tomu :\

daduska6199
14. jún 2023

@marikaszabova tak rob ráno

zojeva
14. jún 2023

@marikaszabova nie vždy meškajúca menštruácia znamená tehotenstvo samozrejme, koľko dní ti mešká ? možno by som sa ozvala dr, ja mávam cykli nepravidelné takže aj 40 dňové takže za mňa meškanie nebolo meškanie :D

marikaszabova
autor
Autor odpoveď zmazal
zojeva
15. jún 2023

@marikaszabova tie fotky strašne skresľujú. Veľmi zlá kvalita keď sa to sem pridá. Ale na tomto teste nevidím naozaj vôbec ani ducha 🙈 ale snáď sa mylim. Držím prsty

marikaszabova
autor
15. jún 2023

@zojeva ďakujem uvidíme...

marikaszabova
autor
Autor odpoveď zmazal
zojeva
15. jún 2023

@marikaszabova vysoká sliznica býva aj pred ms...to len tak na okraj samozrejme, zobrala aj krv na hcg to by bolo úplne najlepšie, ak ste v skorom štádiu sono nezachytí a samozrejme nemusia ešte ani testy, ale robia len slabé čiarky, tak snáď je to ono ❤

marikaszabova
autor
16. jún 2023

@zojeva dneska tak isto negativny test ale už mám ruzovkasty vytok asi dôjde menštruácia no tak uvidime

nev80
30. júl 2024

Ahojte dievcata. Co poviete na moje testy z vcerajsieho a dnesneho rana. Môžem sa tešiť?Dnes ma prist ms. Z priznakov mam len bolave prsia tak ze mam problem spat na boku a zhorsena pleť. Robia sa casto vyrážky. Ale to moze aj z horka.

zzzza
3. sep 2024

@marikaszabova ako ste dopadli?

zzzza
3. sep 2024

@nev80 ako ste dopadli?

nev80
31. okt 2024

@zzzza 13.augusta som bola v nemocnici. Potratila som.

Strana
z2