Máte s testom z Actionu skúsenosti?
Ahojte, test je z actionu. Vidíte niečo ? Ale máte skúsenosti? Robí kanáliky alebo falošne čiarky ? Áno, testy sa nemajú rozoberať… to komentovať nemusíte

???
nič
nic tam nie je. a ano, nerozumiem tomu preco si ho rozobrala 😀
No ako ja tam vidím nejaky tien, ale či to nie je skôr len presvitajúca čiarka 🤔
Nič tam nie je a este dovod prečo si ho rozobrala ?
Nic
Hej vidím ... rozobratý negatívny tehotenský test.
Nic tam nieje
Áno je tam jedna jediná čiarka
ničovate nič
Ok ďakujem vsetkym
Ja tam vidím slabulilinky náznak. Držím palce
Ja tam fakt nic nevidim, a maximalne mi monitor taha oci 😀
Ja mam otazku..preco ludia kupuju testy z pofidernych obchodov?preco preboha nekupite v lekarni kvalitny digi test a nemusite nic rozoberat,filtrovat fotky atd..
@simona92101 tento test je dobrý, nieje zlý aj keď je to pofiderny obchod.. Aj keby to je test dr max tak ho rozoberie :D
Ja tam čiarku druhu vidím, ale to môže byť len falošný duch, nič iné ti nezostáva len počkať dva dni a znovu test, koľko si dpo
@simona92101 digi test ma napriklad vyssiu citlivost, ukaze az neskor. Ja som potrebovala vediet kvpli liekom cim skor, na com som. Takze potrebovala som desiatkovy. A aj v lekarni dostat kupit smejdy, v poslednej dobe blbli aj tie drahe digi 😬. No a rozobera sa preto, lebo niekedy tu ciarku, ked je jemna, dobre nevidiet cez to "sklicko" alebo sa to blbo foti. Robi to odrazy. Nic viac, nic menej.
@nevenka ďakujem 🙂 ja by som takú peknú odpoved nezvládla 🥹