icon

Maternica sa mi posunula dozadu

dorekapa
8. mar 2013

Zienky..dnes som bola u Dr.lebo sa divne citim uz vyse tyzdna mam palenie zahy,kava mi nechuti a hoci ju vypijem kvoli tlaku,hned ma po nej pali zaha a dvorce na prsiach mam take velke ako ked som kojila dcerku..a mam poboievanie v podbrusku ako ked prichadza mrcha..no je to jemnejsie.MS mam dostat 18,3.Dr.ma dnes vysetril a povedal,ze podla karty co cita som mala stale maternicu v predu a tgeraz je uplne v zadu a prekrvena..ze je mozne,ze je tazsia a sa pootocila,ale ze pockame ci pride MS.No tak som zvedava..a inak dnes som v aute myslela,ze ovraciam auto,tak mi zastavil a som to hodila do priekopy pri ceste.Hmmm... 😖

Strana
z2
eunomia
8. mar 2013

Zeby tehe?

lauritka
8. mar 2013

@dorekapa ved urob testik.. to , co pisujes mozu byt tehu priznaky 🙂

dorekapa
autor
9. mar 2013

@lauritka ten som robila vcera a bol neg.Slabulinka ciarka tam bola a Dr.mi povedal,ze je zbytocne mi robit testy..ak tak tesne pred MS,ale najlepsieak mi bude meskat a tu mam dostat 18.3.Ja co milujem kavu,ju nemozem pit..je mi z nej tak zle..No najviac sa tesi moj manzel,lebo mam take prsia..fakt ako keby som kojila..take dvorce..ja som z nich uplne mimo.Viem,ze som take mala tesne pred porodom pri dcerke.Takja neviem,lebo priznaky mamako tehu,ale tie testy..su negativne ☹

dorekapa
autor
9. mar 2013

@lauritka a este som zabudla napisat ze od pondelka si meriam teplotu..do stredy som mala 36,9,stvrtok a piatok 37 a dnes som mala 37,2 hmmm

lila77
9. mar 2013

musis chvilku pockat mne az do 16 tyzdna raz ukazoval test a raz nie az lekarka videla ultrazvukom a v krvi chvilku pockaj a u lekara maju spolahlive testy

lauritka
9. mar 2013

@dorekapa no skus testnut zase zajtra, mozno si v zaciatkoch ;) ak mas slabu ciarku, tak to moze byt nadejne 😉

dorekapa
autor
10. mar 2013

@lila77 ahoj,no to som uz pocula od viaceryc h mamieciek,ze testy im ukazovali ze nie su tehu,len jedna ciarka na nich murkala,ale oni ako keby citili,ze sa nieco deje s ich telom a ich pocit sa potrvdil a boli naozaj tehu...

dorekapa
autor
10. mar 2013

@lauritka moja a moze byt ze mi test zase ukaze len jednu ciarku??Ved aj to sa stava,ze zeny maju negativne testy a su predsa len tehotne.A ak by sa to zadarilo,tak to vychadza ze to bolo tesne po MS ako mi skoncila.

lauritka
10. mar 2013

@dorekapa no nemyslim, zeby test nezachytil tehotenstvo. ja som sa s tym v praxi nestretla od roku 2007... kazdemu vysli testy. to su asi vzacne pripady, ked sa im nevylucuje hcg do moci, ale je to lekarsky zazrak potom 🙂

dorekapa
autor
10. mar 2013

@lauritka no ja neviem,mne aj Dr.povedal,ze teraz je to skoro aby mi test ukazal v moci hcg.Kedze som mala poslednu mrchu 19.2 len tri dni..tak ak by som bola,tak to uvidim o tyzd.ci dojde mrcha.No podla priznakov by ...radsej nepisem,lebo sa velmi bojim sklamania.A co si myslis o tom,ze sa maternica posunula uplne dozadu??Dr.este pozeral do pocitaca a povedal,ze co ma zaznamenane,tak som ju mala co som bola pri nom stale v predu

lauritka
10. mar 2013

@dorekapa no ano, v skorom stadiu to test este nemusi zachytit.. ale ty uz mas aj priznaky.. a to sa vacinou objavuju az po uhnizdeni. ked si telo uvedomi, ze je tehotne... s tou maternicou neviem, to ti neporadim, neviem si celkom dobre predstavit, ze sa to vie aj takto samo posunut a obratit 😕

dorekapa
autor
10. mar 2013

@lauritka ved to,ze ak by som bola tehu,tak by mi to malo ukazat uz aspon tesne pred mrchou,no nie..a maternica sa posunie a otoci aspon co mi doktor v piatok povedalked je tazsia..takze podla neho tam moze byt zhniezdenie

lauritka
10. mar 2013

@dorekapa hmmm. no nepocula som este o tom, tak jedine sa ozbroj trpezlivostou a pockaj do terminu mrchy.. aj ked ani s uuhniezdovanim mi to nesedi, ked si teoreticky este tolko dni pred terminom mrchy.
LF trva 12-14 dni , uhniezduje sa medzi 7-10 dpo. to by si potom musela mat ovulaciu ovela skor.

dorekapa
autor
10. mar 2013

@lauritka no v januari som mala kratku len 3 dnovu mrchu a slabsiu a aj vo februari som mala kratku len a isli sme hned po...tak je mozne zesom ostala hned na dalsi den ako mi skoncila mrcha .. mozno sa to vtedy podarilo.To by bolo ak nahodou dnes 17 den od styku po mrche..a potom este sme samorzejme isli viackrat..

lauritka
10. mar 2013

@dorekapa hmm. no uz len cakat a zas emozno skusit testik o dva dni 🙂

dorekapa
autor
10. mar 2013

@lauritka skuuusim...a BT 37,2 je normalna?

lauritka
10. mar 2013

@dorekapa ano to je taka bezna poovulacna teplota.

dorekapa
autor
10. mar 2013

@lauritka ja si nemeriam vobec uz ovulaciu,a teplotu som si zacala merat teraz tomu bude tyzden..lebo vraj ked sa zvysi teolota,tak to moze znamenat aj teho.

lauritka
10. mar 2013

@dorekapa joj, to je take vseobecne tvrdenie 🙂 na grafe vobec nemusi byt vidno, ze ide otehotenstvo- teplota sa zvysi stale po ovulacii a zostava zvysena az do MS, potom ak to nie je tehu zvycajne klesne a pride MS....
pri tehu zostava zvysena nadalej ...

lila77
10. mar 2013

mne to fakt raz ukazovalo a raz nie nemam dovod si vymyslat cakam uz druhe dieta pri prvom to ukazovalo teraz az do 16 tyzdna raz ano raz nie

dorekapa
autor
11. mar 2013

@lauritka ahojky 🙂 tak vcera som si urobila po dvoch dnich testik..najprv bol biely,a ked som sa vratila po cca 10 min.tak tam bola druha ciarka.Nebola silna,ale bolo ju vidiet aj z metra.Riadne slabo ruzova..ziadny duch,ale ciarka..a po pol.hod.ked prisiel manzel domov,som mu ju chcela ukazat,uz tam nebola..ja nechapem.V noci som velmi zle spala..ked si lahnem na brucho zobudim sa na take tlaky,ze sa musim otocit na bok a pri sedeni mam taky pocit,ze ma nieco tlaci...ja si myslimze som tehu,lebo mne je tak divne..prsia ma bolia,naliate,zily vidno..no o tyzden mam dostat mrchu,tak snad nepriiiide,rano teplota 37

lauritka
11. mar 2013

@dorekapa fuha, ako to ze zmizla , nechpame ?? a aka znacka testu to bola ?,

dorekapa
autor
11. mar 2013

@lauritka no ja nechapem..keby ze tam bol duch,tak nepoviem.ale riadne..sak som skoro odpadla..normalne som ostal ako obarena.Dnes som 21 DC.Test som kupila v lekarni.Taka dlha ruzova krabicka..boli tam dva testy,ale myslim ze sa volal mama cler..alebo tak nejako...zabi fakt nepamatam..a rano som pozrela tak na teste ostal uz len duch..

lauritka
11. mar 2013

@dorekapa hmm, no tak pockaj zase jeden den a skus znova. ci bude silnejsia alebo co.

dorekapa
autor
11. mar 2013

@lauritka no ja uz nicomu nechapem.Fakt som z toho uplne mimo.Je mi zle od zaludka,ked sedim mam pocit,ze nieco zo mna vypadne,v noci zle spim kvoli pobolievaniu podbruska,ked citim cigaretu,tak mam doooooost..fuuuuuj,je mozno este skoro aby mi test ukazal dve ciarky...v 21 DC

dorekapa
autor
11. mar 2013

@lauritka no uz viem..vola sa woman secret.Ale ak by som nebola,tak by som nemala mat take priznaky..ocividne prsia su ine,ta bolest v podbrusku jetaka ina,take tlaky,normalne som sa v noci budiiĺa,ako keby som na niecom lezala..nemohla som si najs polohu

lauritka
11. mar 2013

@dorekapa no neviem.. uvidis co bude.. priznaky mozu byt aj vsugerovane ak velmi chces..

dorekapa
autor
11. mar 2013

@lauritka tak to ano.zena si lahko ak tuzi po babtku vsugeruje priznaky,ale vzhlad prsnikov sa neda vsugerovat,ze su naliae,zilovate,velke tmavsie dvorce..to vidi sa aj manzel.aj to palenie zahy..no dobre necham to tak..vyckam do mrchy

lauritka
11. mar 2013

@dorekapa noo, ja som tiez mala niekedy take zdurene bradavky bolest, vystupene zily a tehu to nebolo, neviem preco, telo si asi nejak navravi, ze je tehu, psychika je silna..
ale tak uz mussi len cakat,

dorekapa
autor
11. mar 2013

@lauritka ja viem..a ak to ma byt tak to bude a ak nie..tak ja s tym asi seknem..lebo mne toto snazilkovanie a potom cakanie na mrchu ci pride nepridava na pohode...a nechat tomu volny priebeh neviem...ale jedno viem na isto,citim na sebe zmenu,kavu co milujejmteraz pijem tak tazko a do hod.ma z nej pali zaha,,

Strana
z2