icon

Maximálna tmavosť tehotenského testu BabyTop

7. jan 2026

Ahojte.
Chcela by som sa opýtať, ako fungujú tehotenské testy 😅
Používam BabyTop testy, doteraz pekne tmavli každý druhý deň. Dnes som 19 (alebo 18?) dpo. Na fotke, ktorú prikladám, je hore test zo 17 dpo a dole z 19 dpo. Naživo vyzerajú rovnako, možno ten spodný bol trochu viac nasiaknutý omylom.
Moja otázka je, či po toľkých dňoch po ovulácii už test nebude ďalej silnieť a ostane takýto. Už nebude tmavší? Je toto maximálna tmavosť BabyTop testu? 😅 Alebo je tam nejaký problém?
Čítala som, že BabyTop test má svoju maximálnu intenzitu farby, ale neviem, či je toto už jeho maximum, a preto už netmavne. Ďakujem za odpoveď 😊

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
7. jan 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor

anonym_ed7e1d
7. jan 2026

Ja nechapem, co chces vediet? Sak si asi tehotna, a ty riesis farbu testu ci co? A naco?

kessica87
Autor odpoveď zmazal
kessica87
7. jan 2026

@anonym_autor Nehnevaj sa ale úplne zbytočná téma. Nechápem čo od tých testov viac očakávaš? 🙄

autor
8. jan 2026
@kessica87

@anonym_autor Nehnevaj sa ale úplne zbytočná téma. Nechápem čo od tých testov viac očakávaš? 🙄

@kessica87 Len preto som sa pýtala, že druhá čiarka nie je až taká tmavá ako kontrolná, a myslela som si, že časom by mala byť rovnako silná. Preto som sa pýtala, či je možné, že pri teste BabyTop to tak nemusí byť.

anonym_9bf3d7
9. jan 2026

Ahoj, môj vyzeral takto ale to bolo tuším až 22DPO, možno aj neskôr, takže neboj nič 😊 ono inak intenzita čiarky pri takto pozitívnom teste už veľmi rolu nehrá, keďže každej žene stúpa HCG veľmi individuálne 🙂 čo neznamená nič zle

Držím palce nech je všetko ako ma byt 🕊️

krasneleto
9. jan 2026

@anonym_autor silny je dost..

ivananr
9. jan 2026

@anonym_autor nerieš tmavost testov, teš sa z tehotenstva. Áno, test má maximum ako sa zafarbí. Môj test netmavol, čo ma vystresovaní a stres je v tehotenstve to posledné, čo treba. A tehotná som bola, hcg stúpalo pekne...