Menší strach na začiatku užívania antikncepcie
Ahojte, mam par dni pred zacatim antikoncepcie, zacinam ju brat prvykrat avsak mam mensi strach.. posledny den menstruacie alebo teda mozno maximalne den po menstruacii som si dala este pre istotu maly tampon keby som spinila, trosku sme si s priatelom vypili a maznali sa, no lenze stalo sa.. na kraj vaginy mi strcil penis dalej to neslo kvoli tamponu, hned sme sa zbadali a vytiahol ho do cca 10 sekund, ale ja mam teraz stresy ci sa nemohlo nic stat pretoze 5 dni na to ma bolelo v pravej casti podbruska aj ked podla mna by bolo este skoro a teraz mam ovulaciu ale mam pocit akoby ani neprebiehala, poviem to tak prosto - nie som moc mokra. Pardon za vyraz. Chcem este dodat , ze som mierne prechladnuta ale ci to moze suvisiet neviem.. dakujem za odpoved
@jahodka12345 a akože z čoho by si mohla otehotnieť? Za tých 10 sekúnd určite nie. Bolieť ťa mohlo keď ste zasunuli tampon moc ďaleko.
ale teda ok, tiež som v mladom veku šalela z totálne ničoho a za všetkým videla potenciálne tehotenstvo ...
Nie, nič sa určite nemohlo stať 🙂

Skor si myslim, ze ta brucho bolelo kvoli tomu, ze si bola v strese a bala si sa, ze mozes otehotniet tak si si to nahovorila. Alebo to mohlo byt aj tak ako baby hovorili, ze ste moc zatlacili ten tampon. Nic sa nedeje, hlavne sa nestresuj lebo si nahovoris dalsie priznaky tehotenstva
@lulula12 dakujem pekne, ja som uz nacitala straasne vela clankov a mam pocit, ze clovek cim viac cita take clanky, tym viac sa boji vselijakych kvapiek lasky a niecoho dalsieho nemozneho. Dakujem este raz. 🙂)
AUTORAhojte baby vie mi niekto poradiť. Pred menzesom vždy ma bolela prusia. A teraz necítim žiadne bolesť. Len občas pihanie poď bruško. Mala už
Niektoré skusenost s tím?:
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

Je to strasne hlupe ale nahoda je blbec a na test je este skoro.