icon

Menštruácia a pozitívny tehotenský test

34natalianaty
8. dec 2022

Dobrý deň dievčatá,

chcem sa spýtať, je možné meškať s menštruáciou, následne ju dostať o dva dni začať špiniť a pri testovaní 4x + aj clearblue zistiť pozitivitu. Doktorka vraví, že sú všetky testy falošné a spinim lebo spinim :D

Strana
z2
34natalianaty
autor
8. dec 2022

@sonka333 takze spinenie nie je nič vážne ?

sunshine_18
8. dec 2022

@34natalianaty je to individuálne ale podľa tých testov si jasne tehotná..treba si dať odobrať a krv a rob naďalej testy ci čiarka silnie/slabne.. Ak lekárka bude mať naďalej rovnaký prístup zmeň ju..

34natalianaty
autor
8. dec 2022

@sunshine_18 ďakujem ❤️

svetlonos
9. dec 2022

@34natalianaty
tak to by mohlo byt u teba v ramci normy, tak som to mala obcas v prvom tehotenstve, ale skus aspom zavolat dr, za to nic nedas 🙂 Ja som rada, ze som sa predtym sama vycistila bez problemov a kto vie. Mozno bolo babo chore alebo to bolo koli mojmu nizkemu zelezu. Ani ma to nenapadlo a o dva mesiace som otehotnela znova 🙂. Zatiel je vsetko ok a prajem aj tebe, aby si mala pekne tehotenstvo i porod

silviaeli
9. dec 2022

@34natalianaty ako to ide dalej??tmavnu/slabnu??
A ak sa naozaj zisti, že si tehu..pouvažuj o zmene Dr.😉

34natalianaty
autor
9. dec 2022

@silviaeli odobrali mi krv, mala som dnes aj vysledky. Potvrdili tehotenstvo ale je tam nízka hladina hcg pravdepodobne som iba 1 týždeň, predpísal mi tabletky duphaston a v pondelok opäť na krv.

sonka333
9. dec 2022

@34natalianaty tak potom som už bola aj v nemocnici na udržiavanie....ale na začiatku normálne 2 x ms som mala...az potom asi v 5 mesiaci som začala špiniť....držím palce nech všetko dopadne dobre 😊

34natalianaty
autor
9. dec 2022

@sonka333 ďakujem krásne ❤️

silviaeli
9. dec 2022

@34natalianaty ako si presvedčila dr.??
Tak držím palce, nech všetko dobre dopadne🥰

34natalianaty
autor
9. dec 2022

@silviaeli išla som za inym doktorom, ktorý je doktor priatelovej rodine. My hneď odobral krv, ďakujeme krasne dúfame, že to bude v poriadku dávame si pozor a v pondelok opäť na krv

silviaeli
10. dec 2022

@34natalianaty 🥰😉

adrianamirgova
15. okt 2024

Ahojte chcela by som sa s vami poradit pred sobotu som si spravila tehotenský test vyšiel pozitívny a v nedeľu som dostala menštruáciu je to normálne prosim dajte mi vediet sa kazdy koment budem rada 🥰

martinko1997
21. apr 2025

@dadaa1234 čaute ja som išla na pohotovosť a pán primar ma visetril a povedal mi že som 4tyždni a spravila som si 3krat testy vyšli pozityvne a potom ráno som mala ms slabú išla som u môjho ginokologa a on mi vravel že tam nič nevidy

selena_luna
21. apr 2025

@martinko1997 v 4 tt dr nic nevidi, len zhrubnutu sliznicu maternice. Treba pockat, v 6 tt bude dutinka, niektore baby maju stastie ze aj srdiecko vidiet, ale skor sa zjavi na kontrole okolo 8tt.
Ak mas slabu ms moze ist o uhniezdenie, ale tiez aj o biochemicke a ms sa spusti riadne. Testy uz nemaju vypovednu hodnotu, hcg mas vyssie a ak by sa aj zial nieco stalo, klesat bude pomalsie a testy budu teda stale pozitivne.
Jedine co mozes je pockat a uvidis

Strana
z2