icon

Menštruácia mi neprišla už 48 dní. Som tehotná?

adrianka7d
16. apr 2023

Ahoj baby, ms mi neprisla uz 48 dni, cyklus mavam posledný rok 33-38 dnovy, no teraz neprisla. 42 den som si rovila test no nie z raneho mocu, bol negatívny, 45 den som bola u gyn robila mi Sono nic nenaznacovalo ze by malo ist o tehotenstvo, no ja mam vsak divny pocit ze som naozaj tehu, mam priznaky ako zvyseny cuch, pobolievanie podbruska, celotelova únava, vien ze toto všetko moze byt i pred menzesom ale moja intuicia mi vravi cosi ine. Mali ste to niektora ze na sone nebolo nic vidno a aj tak ste boli tehu?? Mam uz dve deticky 💗

daduska6199
16. apr 2023

@adrianka7d keď gynekologička nič nevidela na sone a toľko vám mešká tak prečo vám nedala vyvolávačku?

nelca0510
17. apr 2023

Keď nebolo nič na sone,tak tam vážne nič nie je. Nevsugeruj si príznaky. Máš dve deti,tak vieš,čo máš čakať.

adrianka7d
autor
17. apr 2023

@daduska6199 dala mi vyvolavacku, zatiaľ sa nic nedeje

huginko
17. apr 2023

@adrianka7d nie, podľa mňa tehotna nie, to by gynekológ videl

ankare
17. apr 2023

@adrianka7d nemyslím si,že si tehotná,ak máš test negatívny a negatívny nalez u gyn.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
adrianka7d
autor
17. apr 2023

Ok baby tak budem lem cakat kedy prídu 🙂

ls56
17. apr 2023

MS ti meška tak dlho, že už by si na teste mala kolajnice. Skôr by som hľadala zdravotný problém ako tehotenstvo.

stellarstar
17. apr 2023

@adrianka7d mne naposledy meškala presne 90 d. Keď gyn robila sono a nic tam nebolo tak tt nebudeš inak by tam uz bol niečo videl. Daj si kamilkový čaj alebo červené víno. Ms sa ti môže posunúť so stresu, choroby, hormonálnej nerovnováhy atd

katrin69
17. apr 2023

@adrianka7d Nemáte v poslednom čase stres? Lebo tá stresová potvora vie naozaj rozhádzať cyklus. Raz mi meškalo dva týždne a stalo sa mi aj to, že som vôbec nedostala až na ďalší cyklus...

adrianka7d
autor
17. apr 2023

Nemam stres, a nebudem za tym hladat nic ani zdravotné problémy, radsej pockam hadam pride 🙂 ďakujem za názory

ivangeline
17. apr 2023

Vyvolana bude do 2t.

jana0215
17. apr 2023

@adrianka7d brala ti gynekologička aj krv?

stellarstar
17. apr 2023

@adrianka7d tak z jednej str netreba ani hľadať ale z druhej str hej napr kvôli cyste môže tiež meškať ale keďže si u gyn bola tak by to bola videla

laurikalalinka
17. apr 2023

@adrianka7d ja ju mam skoro 3 mesiace...

daduska6199
17. apr 2023

@adrianka7d tak problém bude inde...cysta, stres atď. Môže to byť hocičo ja by som na vašom mieste zbehla na gyndu a nech vám urobí poriadne vyšetrenie držím palce 😊

annadan
17. apr 2023

tiež nechápem, prečo to gyneokologička proste nevyriešila vyvolávačkou. tiež som mala celkom dlhé meškanie, ale zase u mňa to bola cysta, takže to je celkom iný prípad. keby si tehotná, tak by to asi tiež videla, no nie? alebo zistili by ti to z krvi.

adrianka7d
autor
17. apr 2023

Baby cystu nemam, vyvolavacku mi dala uz budem len cakat 🙂

natali1991
17. apr 2023

@adrianka7d tie priznaky mas lebo mas rozhadzany cyklus preto sa tak citis

daduska6199
1. máj 2023

@adrianka7d už v pohode ? 😊

adrianka7d
autor