icon

Menštruácia v tehotenstve

1angelika
14. mar 2014

ahojte mamičky a budúce mamičky. Mali ste niektorá menštruáciu tesne po otehotnení? Mám pozitívny test aj pozorujem nejaké príznaky ale menzes som dostala....

Strana
z5
wera_ga
•
14. mar 2014

ahoj, ak by si aj dostala menzes tak len taký ako keď ti už končí... ja som od otehotnenia až do pôrodu žiaden nemala a bolo to super 🙂 držím palce..

siska53
•
14. mar 2014

@1angelika no ja som,asi mala pri malom,len,som,vobec netusila,ze by som,mohla byt tehotna. Menzes bol uplne,iny,slabsi,nebolestivy,som,si vravela,ze leby vzdy taky bol. Len ja som mala rozhadzany cyklus vselicim a davali sme si pozor a predsa sa tak,stalo,no muselo to byt tesne pred ms ked som otehotnela,si myslim.
takze pokojne aj u teba to tak mohlo byt.
a vraj mnohe maju ms napriek,tehotenstvu aj dlhsie.

1angelika
autor
•
14. mar 2014

ja som mala normálny ako vždy..preto ma ten pozitívny test veľmi zarazil..

zabiatko25
•
15. mar 2014

@1angelika ja som mala pri dcerke len spinenie, a teraz v druhom tehu uplne normalnu ms aj s tymi kuskami sliznice ci co to je...ani vo sne by ma nenapadlo, ze som tehotna..len ms presla a ostali naliate prsia plus este nejake priznaky, tak som testovala a boli //....cize tehotna byt urcite mozes...

ajjka87
•
15. mar 2014

@1angelika môžeš kludne, moja kamoska mala do 4 mesiaca. Mala si vidit ten šok, ani vo sne by ju nenapadlo, ze je tehotna 😀

dada87
•
15. mar 2014

JASNE ZE MOZES MOJA SKUSENOST DO 4 MESIACA SOM MALA POTOM SOM ZISTILA ZE SOM

hanelka1
•
15. mar 2014

ano,mozes byt tehotna,testni po skonceni menzes a hned budes naistom.a potom sup k Mudr.🙂

anulqua
•
15. mar 2014

Ahojte, mám podobný problém, o mimi sa snazime +- 8 mesiacov, a aj ked pred touto ms som mala pocit ako keby som bola tehu tak ms nakoniec prisla, 9.3. večer som dostala na 34DC špinenie, potom 10-11.3. som mala normalnu ms a 12-13.3. ako keby uz len dočistovanie ... no napriek tomu mi byva zle, divne od zaludka, hlava sa mi sem tam zatoci .. a tak som si 13.3. večer robila test, na fotkach je ten na ľavo no a dnes ráno som si spravila ďalší, nevšimla som si však ze testy niesu 10tkove ale 25tkove. Napriek tomu sa mi zdá že "duch" silneje a aj ked ho dám do negatívu tak je tam, ak by to bola len ryha kde by mala byť čiarka tak sa mi v negatíve nesfarbí ... no neviem, myslíte že je šanca?

majka_3
•
15. mar 2014

@anulqua nooo ak je ten prvy neskorsi test tak tmavne 😉 skuus 10kovy 😉 drzim palce a daj vediet 😉

lucka654
•
15. mar 2014

ja som po otehotnení tiež mala menzes a riadne silný, ale len raz.potom už nie.

1angelika
autor
•
15. mar 2014

žienky ďakujem za odpovede, tak som aj ja pravdepodobne v tom 🙂 ale somv totálnom šoku, musím sa z toho spamätať🙂

1angelika
autor
•
15. mar 2014

@dada87 fíha a ako ti to lekári odôvodnili? ako je to vôbec možné?

karmela
•
15. mar 2014

@anulqua súhlasím s @majka_3 a silno ti držím palceky až do samého konca nech máte babetko zdravé a tešíte sa z neho 🙂

anulqua
•
15. mar 2014

@karmela ďakujem moja 🙂 už by po tom snažení aj bolo na čase 🙂 len nech je to pravda 🙂 aj vám ďakujem dievčatá 🙂 ešte spravím test v pondelok a ak bude silenjší tak pôjdem za gyn 🙂

dada87
•
16. mar 2014

@1angelika AHOJ NIC MI NEPOVEDALA LEKARKA LEN MI NA 4 MESIAC NEPRISIEL SPRAVILA SOM TEST A BOLO TO TAM JE TO MOZNE TELO VELA BAB MA MENZES ANI NEVEDIA ZE SU TEHOTNE ............NEVIEM JAK ALE DEJE SA TO

evuliceeek
•
16. mar 2014

@1angelika ja som mala menštruáciu do 3 mesiaca na chlp presne, keď mi meškala týždeň, spravila som si zo srandy test a bol pozitívny, šla som za lekárkou a ona, že " noooo mamička, ste v 16.tom týždni , blahoželám!" 🙂

1angelika
autor
•
16. mar 2014

@evuliceeek
@dada87

takže je to predsa len možné..no mala by som ísť asi k dr..

dada87
•
16. mar 2014

@1angelika ked sa zle citis nespoliehaj na menstr...zajdi tam budes istejsia a pokial sa snazite o baby nieje to vylucene

evuliceeek
•
16. mar 2014

@1angelika určite choď 🙂 spraví ti sono a bude to na istotu

aneta_knezovicova
•
19. mar 2014

ja som bola tiez tehotna a mala som normalnu mrchu

moni244
•
19. mar 2014

moja švagriná mala ms 6 mesiacov a až potom zistila že je tehotna

johanna
•
19. mar 2014

Baby ale tá menštruácia musí byť slabšia ako normálne, nie?

dada87
•
19. mar 2014

@johanna nemusi ja som ziadne zmeny nezastrehla 3 mesiace

senta_sofia
•
19. mar 2014

@dada87 ani prsia sa ti nenaliali? A odchadzala ti pri menstruacii aj sliznica?

dada87
•
19. mar 2014

@senta_sofia nie nenaliali az na 3 krat ma strasne boleli a to ze bude mrcha som si myslela a bum neprisla 10 dni tak som uz spozornela spravila test a bolo to ja. aj kusky isli niekedy mavam aj take silne mas podozrenie ze si?

senta_sofia
•
19. mar 2014

@dada87 mala som teraz taku divnu menstruaciu, ale neviem, v januari som potratila, zacala som odstavovat maleho, tak mozno je to telo len zblaznene. Ale nenahnevala by som sa, keby som🙂

dada87
•
19. mar 2014

to mi je luto takzr druhe dieta tak vela stastia.aj ja by som sa nenahnevala keby sa druhe zadari

erijan
•
4. apr 2014

Ahojte zienky, chcela by som sa opytat, ci ma niektora skusenost so slabym krvacanim tyzden pred ocakavanou MS. Zacali sme sa snazit o babatko, ovulaciu som mala pravdepodobne na 12-13 DC a na 20 DC som zacala slabo spinit, slaba krv, len pri utreti na zachode,alebo mala kvpaka na slipovej vlozke...trva to 3.den...mam tyzden do ocakavej MS a nemam pri tom ziadne bolesti ako zvyknem mat pri MS... co by to mohlo byt ? dakujem za odpovede 😉

jk77
•
4. apr 2014

@erijan taketo moze byt uhniezdovanie plodu.. Niekto spinenie ma,iny nie.. Ja som mala take,ako opisujes.. 😉

erijan
•
5. apr 2014

@jk77 ahoj 🙂 dakujem za odpoved... ty si taketo mala? a mozem sa opytat ake to bolo ? ci len spinenie hnede alebo salba krv ako pri slabej MS ? a kolko dni asi ? ja uz to mam 4.den ☹ a nemam ziadne bolesti v podbrusku ako pri klasickej MS...

Strana
z5