icon

Menštruácia v tehotenstve

1angelika
14. mar 2014

ahojte mamičky a budúce mamičky. Mali ste niektorá menštruáciu tesne po otehotnení? Mám pozitívny test aj pozorujem nejaké príznaky ale menzes som dostala....

jk77
5. apr 2014

Ahoj.Pri prvom som mala spinenie s krvou asi aj 5 dni,trosku som len citila nejaky tlak v podbrusku.Pri druhom malilinko krv,hlavne take hnede ale aj so slabsou bolestou. Ale to bolo nic,oproti tomu, ake hrozne bolesti som ja mavala pri MS.. Tak drzim palceky, nech to je tak,ako si prajes.. Kolky den cyklu si zajtra???? A dni po oplodneni?? Mozno to uz znamena fazulku??? 😉

erijan
6. apr 2014

@jk77 No mne to zacalo ako slaba ruzova-cervena krv s vytokom, len pri utreti na WC a potom to trosku zosilnelo, je to cista krv,ale stale je to slabe oproti normalnej MS aku mavam. Ja mam velke bolesti pri MS, neviem existovat 2 dni,musim si dat lieky od bolesti a teraz necitim vobec nic, ziadna bolest...Je to ako slaba MS bez bolesti, ale ani prsia ma nebolia a pri MS ma zvyknu... ovulaciu som mala cca 12-13 DC a toto zacalo na 20 DC, dnes je to 5.den (24 DC)... ale urobila som si dnes tehotensky testik a nic neukazal ☹ MS by som mala mat normalne na buduci piatok - na 29 DC.

jk77
6. apr 2014

@erijan kolky den po oplodneni by si mohla byt???Cca na 5den zacina uhniezdovanie, vtedymoze byt jemne spinenie alebo krvacanie..Na test je asi skoro, ked mas dostat v piatok, na priznaky v podobe spinenia uz mozu byt... Asi kedy ste mali tu krasnu noc??? od vtedy skus ratat, kolky je to den...

erijan
6. apr 2014

@jk77 zacalo to asi na 8den po tej krasnej noci 🙂 a trva to krvave spinenie dnes 5den

jk77
8. apr 2014

@erijan ahoj.Tak ako dnes??? Este spinis?? Skus si test v stredu,mozno nieco ukaze,ak nie,tak vsobotu... 😉

erijan
8. apr 2014

@jk77 ahoj, mam pocit, ze to tehu nebude, pretoze dnes rano sa mi to spustilo trochu viac, aj ked nie je to take silne ako pri beznej MS,ale nie je to uz ani slabe spinenie...no ale som dostala aj bolesti ako pri MS, ze som si az musela dat tabletku ☹ to mam stale taku MS...takze neverim ze by to bolo tehotenstvo, ale skor nejaka porucha cyklu, zajtra idem k doktorke co mi na to povie... Tym padom som test ani nerobila ☹

zuzicek88
10. apr 2014

@erijan ahoj citala som tvoje prispevky,aj ja som mala uplne normalnu ms,ale je mi divne,pobolieva ma podbrusko a po jedle je mi divne od zaludka a mam aj trosku citlive prsia,uvidime dnes idem do mesta a vyskusam test,ale moc by ma zaujimalo ako si dopadla ty,budem rada ak napises

erijan
10. apr 2014

@zuzicek88 ahoj, bola som u svojej dr a vzala mi aj krv a hcg bolo negat. takze to nebolo tehotenstvo 😒 tak uvidime aky bude dalsi cyklus... daj potom vediet ako ti vysiel testik, drzim palce 😉

zaira301
10. apr 2014

@dada87 ahoj, chcela som sa ta spytat na situaciu ,ktora bola u teba, ze si mala menstruaciu a bola si napriek tomu tehotna.....co povedal ti doktor, ze co sa vlastne udialo, ked mensrruacia bola, vsak ak sa odlupuje maternica a krvacanie je, ako sa moze tam plod udrzat? Ja to nechapem, lebo u mna pred 10 dnami prisla menstracia, alelen dva dni slabe spinenie, co som ani nepovazovala za menstruaciu, a teraz mi po 10 dnoch prisla normalna silna s bolestami ale aj tak sa citim divne, akoby od zaludka mi je zle, vylucila som tehotenstvo, ale mi to neda, ze co to vlastne je.......

dada87
10. apr 2014

@zaira301 mne nic lekar nepovedal len ze ste v 14 tt. vela zien MS mava a su tehotne telo to tak zariadi a hotovo ani ja tomu nechapem ale stava sa to aj kamoska teraz porodila a mala to iste co ja plus poriadny sok zazila .je tu vela takychto tem ze mohlo ist o uhniezdenie a potom mikripitrat ja som sa tiez dozvedela mnohe veci co som nevedela ked ti skoncia skus zbehnut k lekarovi co ti povie stava sa vselico 🙂 😒

zaira301
10. apr 2014

@dada87 diky za odpoved, a chcem sa spytat, ta menstruacia bola taka normalna silna, ako si mavala, alebo bola slabsia, napr. Krv tmava, ci moc svetla? Lebo niekto hovori o menstruacii a ma ju napr, slabucku, ako keby vytok silnejsi.....vsak pojdem k lekarovi ked mi skonci, len som zvedava, tak preto hladam nieco na iternete o tom......

dada87
10. apr 2014

@zaira301 normalna bola prve 3 dni mavam silnu potom zoslabuje taka bola aj vtedy nemas zac ked mozem poradim 🙂 🙂 🙂

zaira301
10. apr 2014

@dada87 , hm' tak to mozem rozmyslat, ze som tehotna......🙂 diky moc🙂

zuzicek88
14. apr 2014

@erijan ahoj no tak ani ja nie som tehu,ale nevadi,snazilkujeme dalej,raz sa to urcite podari

majuska2125
15. apr 2014

ahoj, ja som mala to isté, ale krvácala som 4 dni úplne normálne a odvtedy nič... lekár povedal, že šlo o spontánny potrat, ale HCG mi stále stúpa (každé 4 dni mi brali krv, a stále to ide hore)...teraz idem o 2 - 3 týždne na kontrolu, uvidíme či to klesne alebo stúpne.... na sone sme nič nevideli, lekár už bol zúfalý , že prečo to stúpa... no uvidíme , hehe... choroby a mimomaternicové hneď vylúčili... dokonca mám normálne ovuláciu a vraj na robenie nejakého záveru je aj tak skoro :D ..tak držím palce 🙂

tomstr
30. apr 2014

Ahojte,,prosím vás chcela som sa opýtat,,s manželom sa snažíme o druhe dieta,pri prvom nám to vyšlo hned,,a tak som počítala že aj pri druhom snažení nebude problém,,pár dní po snažení som mala také tlaky v prsníkoch a stále ich mám,nechut do jedla a ráno mi často býva tak od žaludka divne,,,nie na zvracanie ale tak tažko,,tak už som počítala že sa nám podarilo lenže dostavila sa MS,,síce o 5 dní skor,,ale je ..Pri prvom tehotenstve som nemala MS od začiatku.je možné že možem byt tehotná??test som ešte neskušala,,mám si ho urobit až po skončení MS??Dakujem za odpovede 🙂 pekný den

simonka32
1. máj 2014

ahojte.. no ja som mala predcasny menzes tyzden pred, tiekla iba cista krv, ziadne zrazeniny a dnes mam dostat tu pravu, rano som mala len slabucky vytok tak cakam co bude.. ak by to vyslo, tak z kvapky lasky a ten styk som mala dva dni pred ovulaciou.. kedy je najlepsie robit test?

81813
25. jún 2014

baby my sa tiez snazime..ked som bola u dr,mi povedala ze sa mam zastavit po MS,asi som tam nieco mala..teraz som mala dostat MS po 28 dnoch 24.6...(utorok),v pondelok len spinenie velmi malo,utorok v den MS to iste,len troska tmavsie a dnes normal cervena krv ako pri MS..mohla by som byt aj tak tehu?

capslock
29. jún 2014

baby, oplatí sa mi urobiť test ak namiesto menštruácie mám hnedé slabulinke špinenie? Máte skúsenosť? keď dostanem menštruáciu tak hneď od prvého dňa poriadne silnú, prosím poraďte či to mám brať ako menštruáciu.

jaruska18
9. júl 2014

Ahojte 🙂 mne 6 dni meskala mrcha..potom prisla, ale je o vela slabsia..ja mavam silnu, bolesti..a teraz mam slabu..je to krv, nieje to len spinenie..ale este pred tym ako som ju dostala tak ma 2 tyzdne boleli prsia, podbrusko..test som si robila na 5. den meskania a bol negativny..ovulaciu som mala az na 22.DC.mohla by som byt tehotna?

mina1834
18. aug 2014

@jk77 ahoj mala si ms ked si bola tehu ,,bo mne prave skonicla ms stym z bola tak zvlastna da sa povedat ze slaba ale stym ze bola to akoby hneda krv a potom akoby ni a tak a teraz mi skoncila po 4 dnoch a mam stal zvlastny pocit ako by ma bolelo podbrusko ako pri nachladnuti a aj divne sa citim ako si to mala ak mozes napisat???

zuzka1008
18. aug 2014

@1angelika moja mama mala úplne normálnu menstruaciu do 3mes. Tehotenstva
Takže je možné aj toto 😉
Mne vynechala hneď ako som otehotnela .

miculiatko
23. aug 2014

@zaira301 ahoj citala som si tvoje otazky plne neistoty ohladom ms a tehotenstva z aprila a chcem sa opytat ako to dopadlo? My smr sa totiz s mojim drahym pokusali o babenko tento mesiac prvykrat, tehotenske testy 2 ks negativne, robene pred ocakavanou ms ktora sa dostavila nacas na 27. Dc no poriadne silna a bolestiva. Akurat ju koncim ale neustale sa mi toci hlava zvyknem niekolko krat za den mavat zavraty ked sedim alebo stojim. Mam akoby tazku hlavu. Obcas mi je tazko pri pomysleni na jedlo no tomu nepripisujem az taky vyznam. Tieto stavy s mojou hlavou si neviem vysvetlit lebo inak som zdrava a nic mi predtym nebolo. Asi tazko by som si zavrat mohla vsugerovat. Mam akurat dovolenku teda to nie je ani unava. 4. Septembra som objednana k dokymu a opytam sa ho na mozne tehu aj napriek tej ms. Vidim na tomto fore ze priroda si s vela z nas robi co chce 🙂

zaira301
28. aug 2014

@miculiatko ...ahoj...takže u mňa to dopadlo tak, že mám hormonálne zmeny....vzhľadom na vek...no a z toho teraz sa mi zasa vytvorila cista na vaječníkoch...takže zasa som nemala menštruáciu a predtým mesiac len prvý deň výtok ...takže tento mesiac zasa injekciu na vyvolanie menštruácie....takže tehotná som nebola...doktor hovoril, že hormonálne zmeny sú aj vzhľadom na vek...ale aj stres to môže spôsobovať...ale stres nemám...tak neviem....

ivon444
28. aug 2014

ahoj, mam dnes rovnaky problem, test mi dnes ukazal slabucku ciarku a dnes 5 den meskania m som zacala krvacat a teraz netusim co, aj mam priznaky kadejake hmm

miculiatko
29. aug 2014

@zaira301 hmm a tie hormonalnr zmeny budes vediet nejako liecit? Mne tie tocaky v hlave presli respektive sa uz par dni neukazali. Uvifime co mi povie doky ked pojdem k nemu. Dufam ze po zdravotnej stranke budem ok

zaira301
7. sep 2014

@miculiatko ...počula som veľa o tom, že ak ženy začali užívať hormony, tak sa objavili iné komplikácie.....uvidím, ak by to bolo neznesiteľné, tak určite budem pýtať od doktora niečo...ale moja mama neužívala nič...a po dvoch rokoch jej tie návaly tepla prešli uplne a už teraz je ok...len dva roky to je dosť...

mojong
16. sep 2014

Idem si po nazor radu alebo skusenost,rano som si robila test vysiel dost vifitelne 2 ciarovy teraz som zistila ze ako keby mi zacal menzes - krvacam.... Neviem ci sa mam obavat mikropotratu alebo co si mam mysliet, ci len test zmagoril kvoli bliziacemu sa menzesu,ci ist zajtra k dr.ovi...
Doobedny test mi vysiel ako na foto-este pre info citlivost je 10,

karmela
17. sep 2014

@mojong zajdi radsej k Dr vidiet ti aj na tomto druhu čiarku.Na tvojom mieste by som navštívila gynekológa a vieš na čom si.drzim palce

minie88
22. sep 2014

Ahojte, mne meškala MS 12 dní, potom som ju dostala na 4 dni ale bola slabá, ako keby nič. Test som si robila po týždni meškania a bol negatívny. V poslednej dobe mi je zle, aj cez deň, ale najma v noci. Ked idem na toaletu cez noc, skoro odpadnem a je mi na zvracanie. bazalnu teplotu som si merala teraz na 7DC a bola 37,4. Moze to byt cysta? Vzdy som mala MS pravidelnu na den, ale teraz posledne 3cykly boli vselijake. Mate s tym niektora skusenost? Inak velmi casto ma boli v podbrusku. Dakujem za odpoved ☹