icon

Menštruácia v tehotenstve

1angelika
14. mar 2014

ahojte mamičky a budúce mamičky. Mali ste niektorá menštruáciu tesne po otehotnení? Mám pozitívny test aj pozorujem nejaké príznaky ale menzes som dostala....

evuliceeek
24. feb 2015

@tinulikk nemerala, nemala som dôvod vôbec ani len na to myslieť, všetko bolo normálne......tak ja som si prvý trimester vôbec neužila 🙂 bábo som videla na sone už ako veľkého drobca 🙂 a ušli mi začiatky, ale záleží naozaj od uhla pohľadu

dada87
24. feb 2015

@tinulikk ahoj ja som si nemerala teploty a menstr.bola ako vzdy ani som netusila ze mozem byt tehu 🙂 🙂 🙂

mimushiatko
28. apr 2015

ja som bola v 7tt ked som začala silno krvacat a mala som aj bolesti ešte čakam na vysledky či ešte stale tehu som alebo plod odišiel pretoze bolo vidno len vačok 🙂 takze drzte palce nech mame babo a nech to nieje potrat :/ a ked uz aspon nech sa vyčistím sama a nemusim ist na kyret.. :/

zuzulienk123
6. aug 2015

Ahojte chcela by som sa opytat ci je mozne aby som bola tehotna skoncila my MS a ako som mala plodne dni sme sa snazili o babatko no a po cca 7az8 dni som zvracala a na dalsi den som dostala MS ale len take spinenie a uplne bez bolesti. No mne sa vidi ze to by boli velmi skore priznaky, ci?...prosim poradte

lafamme
6. aug 2015

ja som mala teraz slabú menštruáciu, nakoľko chceme ďalšie, robila som si test pred menzesom a bol negatívny, pri 2.synovi som mala slabý menzes ale bolo mi zle, nemám teraz pravidelný cyklus, kedy si možem urobiť test, či to bola naozajstná menštruácia? alebo som tehu?

vodnarky
15. sep 2015

@mimushiatko ahoj..teraz prezivam presne to iste ako ty..najskor som mala spinenie 4-5 test bol pozitivny 2x,ale teraz sa to spinenie zmenilo na normalnu ms a aj s klasickymi bolestami ake normalne mavam..preto by som sa ta rada opytala,ak mozem..ako si dopadla?dakujem za odpoved..

lusynka4444
28. sep 2015

Ahojte 🙂 ja sa chcem len informovat. Uz tyzden pred ms ma bolia prsia...ms mi prisla o den neskor a zatial len strasne slabucka....a bolesti v podbrusku mam dva dni a najviac rano...test mi vysiel negativny ale stale mam taky divny pocit...priatel si daval pozor ale je aj tak mozne ze by som mohla byt tehotna stalo sa vam nieco podobne?

majinka85
11. okt 2015

Ahojte mamičky. V septembri som mala nechranený pohlavny styk ked som mala ovulaciu, sem- tam mi bolo aj nevolno, pri stlacení prs mi vychadzaju kvapocky materskeho mlieka (asi je to mlieko). ALE prišla mi meštruácia. Teraz v oktobri som mala opat nechranený pohlavny styk v case ovulácie. Zatial som si test nerobila, čakam či mi príde manštrácia, alebo nie. Ale myslíte, že môžem byť tehotná??? Metie ma to materske mlieko. Jedno dieťa už mám, ale ked som ho prestala kojiť, mlieko sa prestalo tvoriť. Tak neviem. Ďakujem za každú reakciu

sibalka21
12. okt 2015

@majinka85 Pokial mas priznaky na tehu a dokonca aj mlieko, co by sa malo zacat tvorit az ovelaneskor, test ti uz musi nieco ukazat, kedze nemozes mat priznaky bez uhniezdenia vajicka a hcg v krvi... treba test spravit

alexko33
14. okt 2015

@ibojita72 precitaj toto forum,je dlhé ale dobré 🙂

sisuska123
1. dec 2015

Ahojte, 🙂 cely mesiac som si myslela že som tehotná pretože som mala aj priznaky prestala my chutit cigareta, palila ma zaha, rano my byvalo zle, mrchu som mala mat 21.ho no nedostala som no a vcera 30teho sa my spustil dost silny menzes nikdy predtym my to tak dlho nemeškalo, ja už newiem čo si mam o tom všetkom mysliet, Nemate stym nejaka skusenost ?? 😅 Mozem byt aj napriek tomu tehotnaa ?? 😢

maja367
13. dec 2015

@sisuska123 ahoj no tak mne teraz 4 dni prisla neskor čo mam vzdy presne na 28 den,, a este pred 2tyzdnami som si veselo jedla parky a dnes som sa skoro zgrcala od hnusu ako keby som ich jedla prvykrat v zivote a ze mi nechutia... Mrchu som mala tri dni .. skor iba 2 a to len na intinku a ma dnes cely den boli v podbrusku mierna bolest .. tak to tiez neviem čo si mam o tom mysliet 😒
Minuly mesiac som zacala pit caj z alchemilky, nakolko som mala problem s ovulaciou a hned v prvy mesiac pitia caju som mala slabu ovulaciu podla hlienu som zistila čo ma aj potesilo. Tak neviem či mam caj pit aj dalej alebo co sa to deje...

drobcek2510
26. sep 2017

ahojte
chcem sa spytat
menzes som mala mat 24.9
no v sobotu 23.9 som mala spinenie a po cikani ked som sa utrela som mala bleducku krv odvtedy spinim a menzes sa nerozbehol je to problem ?

saskia00721
26. sep 2017

@drobcek2510 a si tehotná?

drobcek2510
26. sep 2017

@saskia00721 asi nie

saskia00721
26. sep 2017

@drobcek2510 asi znamená že test si si nerobila alebo že bol negatívny? Lebo to spinenie môže znamenať tehotenstvo

drobcek2510
26. sep 2017

robila som si pred menzesom asi tyzden a potom uz nie

saskia00721
26. sep 2017

@drobcek2510 tak si skús spraviť možno bude pozitívny.

drobcek2510
26. sep 2017

skusim

saskia00721
26. sep 2017

@drobcek2510 daj mi potom vedieť ako si dopadla.

andrea_stella
Autor odpoveď zmazal
darja12
12. jún 2018

@lucka654 a všetko dobre dopadlo? ja som si uuplne myslela, že som tehotná a dnes (vychádza mi to na uhniezdovanie) som dostala menzes (tri dni skor), dosť silný, ale nejde zo mna tkanivo len dosť krvi.. test neg..

darja12
12. jún 2018

@mojong ako si dopadla?

mojong
13. jún 2018

@darja12 vtedy to bohuzial nevyslo, naplno sa rozbehla menstruacia, az o 2 mesiace neskor to bolo take original 2 ciarkove, a teraz mi tu akurat beha uz za mesiac 3 rocna dcerka 🙂

lucka654
17. jún 2018

@darja12 všetko bez problémov,ja som vtedy ešte nevedela,že som tehotná ,ale našťastie všetko bolo ok.

jessuli
6. júl 2018

Ahojte baby tak sa pridavam do tejto temy ..menzes mi meskal 10 dni ...dnes som zacala krvacat ale nepride mi to ako normalny menzes.bola som u lekara a ten mi povedal ze nic tam nevidi ale ani menzes nemam..ze to je skor krvavy vytok ..ze mam cakat 😔 to je asi to najhorsie ..v papieri mam len napisane ze volna tekutina a sliznica 8 mm neviete mi porasit co to znamena ??? Dakujem za vsetky odpovede

tinaslukaskom
1. aug 2018

Stara diskusia ale ak tu je este niekto, tak... 🙂 kolko dni po ms ste si robili tehot.test?

maya1234
8. aug 2018

Stalo sa uz nikomu ze mal poobede pozivny tt a nasledujuce rano negativny?

mamarka
19. okt 2018

Prolaktín a bolest prsnikov

misicka123655
9. mar 2019

Ahoj..... Mam otázku.... Menštruácia mi meškála 2 týždne vyšiel mi pozitívny aj test aj krvné testy... Len som včera špinila a dneska ma aj boli brucho aj ide zo mňa krv ako keby mam MZ... Myslíte že je to len nejaké čistenie alebo hroziaci potrat... Je to moje prvé tehotenstvo a strašne sa bojím.... Vraj mam ešte nízke hodnoty v krvy čiže na Sone nevidno nič