icon

Menštruácia v tehotenstve

1angelika
14. mar 2014

ahojte mamičky a budúce mamičky. Mali ste niektorá menštruáciu tesne po otehotnení? Mám pozitívny test aj pozorujem nejaké príznaky ale menzes som dostala....

Strana
z5
saskia00721
•
9. mar 2019

@misicka123655 mala by si ista k lekárovi čím skor. Menštruácia v tehotenstve byť nema

misicka123655
•
19. mar 2019

Ahojte... Mam otázku... Prvé dva testi my vyšli pozitívne aj test z krvi len tam to bolo ešte slabé... Asi tak 3 týždne dozadu a trz mi tehotenský test vyšiel negatívny... Čo to môže znamenať? Musí to byť potrat alebo to môže byť aj niečo iné??

domka123223
•
5. apr 2020

Áno aj ja čakám a mám silnú menštruáciu

neporazitelna4
•
2. júl 2020

Ahojte baby mohla by som sa vás niečo opýtať?

lentre
•
17. júl 2020

@majuska2125 dobry den. Mam presne ten problem. Ako to prosim dopadlo?

hippovka
•
Autor odpoveď zmazal
•
mimushiatko
•
7. mar 2021

@vodnarky
@hippovka ahojte vtedy to dopadlo tak ze som potratila ale čistenie prebehlo samo, telo si poradilo a druhe sa nám podarilo tiež to už má 4 roky 😉 dala som si alchemilku ta je na úpravu cyklu aj iné veci je to bylinka plodnosti a kyselinu listovú

sabina_labudova
•
Autor odpoveď zmazal
•
ereska
•
16. apr 2021

@majuska2125 ahoj ako si vtedy dopadla????

taaveronika
•
21. apr 2021

Ahojte chcem sa Vás opýtať že či je možné že by som bola tehotná aj napriek tomu že som akurát dnes ráno začala krvácať? MS som dostala o týždeň skôr ako som mala a ani ma nič nebolí ako to býva u mňa zvykom ,že vždy prvé dva dni sú také že len ležím na tabletkách ,dokonca si musím masírovať brucho čo má tak boli a teraz vôbec nič. S priateľom sa snažíme o bábätko
síce len druhý mesiac .Začalii sme presne po poslednej menštruácie a odvtedy som nafúknutá ako balón ,mám citlivé prsia aj také žilky mám ale väčšinou sú najviac viditeľné večer, som aj často unavená a dokonca v práci sa mi stalo neraz že som zacítila vôňu jedla( napr.vyorazanu slaninu😆 a to bolo ráno a ja pracujem v banke) a pri tom som to len ja cítila nik iný a v tom začali chodiť otázky kolegov že či som tehu lebo že aj brucho mám väčšie do toho tie vône a ešte aby som nezabudla boli má celkom dlho pod bruchom a aj kríže že som ani sedieť ani ležať nevedela dlho a to som predtým nemavala volala som aj doktorke len tým že som dostala menzes tak ma prehodila na iný termín a vôbec sa nevyjadrila k tomu čo som jej povedala (myslím tie príznaky aj skorá menštruácia)Tak čo myslíte?

diana411
•
8. máj 2021

@1angelika ahoj prosím ťa ako si vtedy odpadla.dakujem

1angelika
autor
•
8. máj 2021

@diana411 ahoj, no bohužiaľ zle...spontánny potrat

diana411
•
11. máj 2021

@1angelika tak to mi je veľmi ľúto 😔ďakujem za odpoveď

1angelika
autor
•
12. máj 2021

@diana411 ďakuje, no už je to dávno..z tej skúsenosti usudzujem, že v zdravom tehotenstve nemá žiadne krvácanie čo robiť....

magnulienka
•
18. feb 2022

Baby ja to iste dlho sme sa snazili uz a teraz dve ciarky 16 dpo a krvacanie… nemozu dat doktorynejake hormony al co neviem co bude…

petralili
•
3. máj 2022

Ahojte, v plodne dni sme sa snažili a týždeň na to mi zacalo nevoľnosti a bolesti prst a citlivé dokonca som aj zvracala 2x no dnes som začala špiniť a menzes mám mat v piatok . Už som si fakt myslela že som tehu no teraz silno pochybujem keďže takéto spinenie mám vždy keď sa blíži menzes a pobolieva ma brucho klasicky keď mám dostať . Ďakujem za každú odpoved

titi28
•
Autor odpoveď zmazal
•
layla175
•
22. aug 2024

@taaveronika ako ste nakoniec dopadla ?

ewelin1986
•
23. feb 2025

@evuliceeek ja som presne mala ten istý prípad pred 17 rokmi...Len teraz mám 38 a mám tehotenske príznaky ale robila som test 3 dní pred MS a negativni ale prsia má hrozne bolia nafúknuté bolesť pod bruškom hlava bolí 3 deň nevoľno a dnes som dostala menzes ale je iný slabší keď prestanem krvácať pôjdem k lekárovi ..Mali ste niektorá podobný problém?MS mám pravidelnú nikdy som takéto nemala .
Alebo sa mení moje telo hormóni že už mám pred 40 tkou.

tiffanymatova
•
28. apr 2025
@johanna

Baby ale tá menštruácia musí byť slabšia ako normálne, nie?

@johanna nemusí byť ja mam teraz normálnu Ms a sa my začína vytvárať mlieko čiže tiež sa nwm stoho nejako spamätať

anonym_b06c2f
•
7. dec 2025

Ahojte, prosilm Vás ako to máte vy. Snažime sa s manželom o bábo a teraz som mala pocit ako by som mala všetky tehotenske priznaky. Boleli ma prsia, tlak v podbrušku,pocit nafuknutia ale dostala som to. Robila som si testy asi 5 a z toho štyri som mala ducha. Bola tam uplne slabá čiaročka.
Čo robiť prosim? Ďakujem vam za odpovede

ewelin1986
•
7. dec 2025
@anonym_b06c2f

Ahojte, prosilm Vás ako to máte vy. Snažime sa s manželom o bábo a teraz som mala pocit ako by som mala všetky tehotenske priznaky. Boleli ma prsia, tlak v podbrušku,pocit nafuknutia ale dostala som to. Robila som si testy asi 5 a z toho štyri som mala ducha. Bola tam uplne slabá čiaročka.
Čo robiť prosim? Ďakujem vam za odpovede

@anonym_b06c2f ak ste mali ducha počkajte do ďalšej menštruácie ak bude meškať 5 dni si spravte test. Ja som mala pri prvej dcérke normálne 3 mesiace menzes a na 4 mesiac mi meškal išla som ku gynekológovi on mi oznámil že som 3 mesiaci.Ak sa pokúšate o bábätko dávajte si kyselinu listovú a v teple sa hlavne držte.Drzim palce 🙏🙏🙏

Strana
z5