Menzes a možné tehotenstvo
chcem sa spýtať na názor, či niektorá z vás mala mezes a predsa bola tehotná? Ja som mala pocit, že tentokrát to už vyšlo...od ovulky som mala pichanie v podbrušku, citlivé prsia, teplota stále nad 37 a predsa som dostala. Normálne mávam 5-6dní, no teraz som mala 2 dni mierne krvácanie a dnes už len niečo ako silnejšie špinenie... mohla by som byť aj tak tehotná? Stalo sa to niektorej z vás??? Ďakujem za rady...
Neblbne ti MS na zaklade tlaku zo snazenia? Lebo to je moj pripad. Mala som po prvom porode, celkom pekny ustaleny 28 dnovy cyklus. Odkedy sme sa zacali snazit tak od prveho mesiaca mi hapruje. Cyklus sa rozhadzal od 26-32 dni a MS akokeby vymizla :( Skoro ziadna, uplne slabucka 2 dni....Testy negativne. Isla som k lekarovi a ten spravil komplet vysetrenia dokonca aj hormonalny profil a vsetko v norme, tak to uzavrel, ze to je psychickeho charakteru.....
@dudenka Veď ja som mala presne takéto príznaky. Pár dni som mala aj citlivé prsia, stále ma pichalo tiež v ľavom boku a teplota bola nad 37. Potom došla ms, pichanie sa zmiernilo, už len občas, prsia tiež menej...takže sama neviem, čo si myslieť. Teraz som si už test nerobila, lebo predtým vyšiel negatívny. Veď počkám, ak je bábo tam, tak sa to snáď časom prejaví... uvidíme.
@sashha No tak to je zaujímavé. A čo Ti povedali lekári o tom krvácaní? Lebo ja som počula, že každé krvácanie počas tehotenstva nie je dobré. Neboli potom žiadne problémy?
@didulienka11 Neviem, ale zase až tak veľmi si to nepripúšťam. Keď ms príde, tak som trochu sklamaná, ale neviem či by som nazývala až psychický nátlak. Ona mi proste krátko trvala, ale čo sa týka cyklu, tak mám stále 27dňový. Neviem. Uvidíme...možno len telo nejako zvláštne zareagovalo. Uvidíme, čo ukáže čas.
@luciagdt86 nič, potom už nebolo....tehotenstvo aj pôrod boli bezproblémovéa bejby je klop-klop zdravé 🙂
@sashha Tak to je super. Gratulujem k šťastnej rodinke a prajem krásny život! 🙂
@dudenka Hmmm... každá sme iná a každá má iné príznaky ako tu čítam...takže už len si počkať na to svoje... 🙂
Áno 🙂, kamoška do 4ho mesiaca mala menzes...
aj moja suseda mala normálne menzes do 6teho mesiaca.... každá je iná.... 😉
@ajca123 Vďaka za príspevok. 🙂
@majuska2125 Hmmm...väčšinou hovoria, že krvácanie počas tehotenstva nie je dobréô.. a mnohé tu dosvedčujú, že napriek tomu bolo všetko v poriadku... 🙂
@luciagdt86 Juj, ani nehovor... som zvedavá či dostanem v pondelok mrchu alebo nie. Potom mám volať lekárovi a ak by som dostala, tak po nej pôjdem na prehliadku, či som teda ok... Ak ak by som nedostala, neviem čo, asi tiež pôjdem na prehliadku, či náhodou niekto vo mne nebýva 🙂 toto čakanie, čím viac sa blíži ku koncu, je hrozné.... jáááj
@majuska2125 Držím palce, neboj sa! 🙂
ahojte, robila som si včera test, len tak zo srandy (po 2 mesiacoch od poslednej normálnej menzes a mesiac po 4dňovom krvácaní) ... , a výsledok - pozitívny 🙂 .... no som zvedavá čo bude 😉
@majuska2125 Júúúj, tak to Ti gratulujem! A verím, že to nebol len planý poplach, ale že bude bábätko! 🙂 Informuj ma, ako to pokračuje! 🙂
@luciagdt86 ved ak chceš mat babo tak skus takto...keď ti skonči menštruácia dalasi más o 28 dni od začatia tej prvej teoreticky tak niekde v polovici más plodne dni tak to skusujte aj vtedy a po pohlavnom styku skus dlhsie lezat nach sa tý plavčíci stihnu dostať až k vajíčku dúfam že budú dosť rýchly...🙂 za pokus nič nedaš...treba viskušať všetko...🙂
@simata Presne takto to robíme... takže dúfam, že sa to podarí... 🙂 Vďaka! 🙂
@luciagdt86 díky díky, dám vedieť čo a ako, tento týždeň idem znovu na testy k doktorovi, sama som zvedavá po tom všetkom čo mi povedia 🙂
@majuska2125 Jasné, najlepšie sú krvné testy, tie neklamú... budeš aspoň na istom. 🙂
Ahojte dievčata.Ja som tu nova a chcem sa s Vami podeliť o moju skusenosť.Mam pravidelny 28-dňový cyklus.Posledna MS bola 5.4.2014. Počas ovul.sme sa s priateľom snažili o mimi...20.4.som mala špinenie 2-dňové...bolesti prsníkov,bolesť v krížoch mam dodnes..MS som mala dostať 2.5.2014.To znamena ,že ta akože MS mi došla o 9 dni skor ako mala, a to špinenie tomu nechapem,či to bolo to uhniezďovanie alebo neviem.TT som si nerobila,po tolkych sklamaniach sa aj bojim...nechcem sa zasa sklamať,aby tam bola iba /
Chute mam všelijaké raz sladke raz slane 🙂 Neviem čo mam robiť???? mám kupiť test??? zasa budem sklamanáá!!!!! a myslite si,že tt ukáže pozitivitu tak skoro?? ďakujem za vaše odpovede 🙂
@lijanka12345 Ja som tiež zažila už kopec sklamaní a preto som sa rozhodla, že vydržím čo najviac. Tak ajTy, počkaj si aspoň, kým nepríde ms... a či vôbec príde... a až potom si urob test. Ja na Tvojom mieste by som si ho robila až tak 3-4.5.
Mne vecer zacalo spinenie presne na 29dc, dnes pokracuje potroske ale ako keby mi koncila ms a ani take bolesti nemam ako pri ms. Tak neviem co to je,ci sa rozbehne ci ustane.potom testnem.tlak musim mat velmi nizky :/ ajemne pobolievanie vajecnikov. Nechcem si nic nahovarat, ale tak by som chcela //... Kto vie co z toho bude.
ahojte.. ja uz jedno dieta mam, nepamatam sa presne, ako to bolo, ale viem ze ked som bola tehotna, isto som krvacala, len neviem ako dlho.moj manzel uz moc nechce druhe dieta, tak si davame pozor, len teraz sa mi stalo toto.. mam pravidelnu menstruaciu, obcas sa stane ze mi meska jeden den, ale teraz.. mali sme sex 2dni pred ovulaciou, viem ze si pozor dal, ale tyzden pred prichodom menstruacie som zacala krvacat, bola to slabocervena krv a trvalo to 4dni,bez ziadnych hlienov, vlastne to bolo presne 10dni po sexe, teraz mam zvlastny pocit v bruchu, pobolieva ma a byva mi tazko, nezvraciam, len sa mi toci hlava a je mi casto zle, zajtra by som vlastne mala dostat tu pravu mrchu, ale myslim ze nepride.. myslite si ze moze ist o tehotenstvo? :-/ dakujem 😔
ahojte kocky, tiez by som sa chcela podeliť... uz jedneho drobcami mam, snaženie nebolo ziadne, bolo to chcete ale nečakane tehotenstvo 🙂.. takze si pamätám len ze mi nechutilo káva a intuitívne som sla do lekárne a test pozitívny!!!
teraz mame chceme druhe bejby, snažíme sa len krátko takze nepočítame dni ani teploty, ale ovulacne obdobie citim... teraz mam taky žalúdočný divný pocit, dvíha sa mi žalúdok a mam horkosť v ústach, točí sa mi hlava.... konci mi menstruacia ktora bola normálna ale prisla neskor... test bol negatívny...
co si myslite?
@simonka32 ahoj, presne ako si to napisala,tak to mam aj ja presne!!!! je mi "divne" neviem opisať ten pocit,je mi na vracanie,boli ma hlava a tak isto ma boli v podbrušku.na test je ešte skoro si myslim,ja ešte počkam.Som zvedava čo z toho bude baby 🙂
@lijanka12345 tak to som veru aj ja zvedava 🙂 dnes som predsa zacala spinit, myslela som si, ze uz mi dosla mrcha, ale bolo to len rano a kusok, este pockam ci sa to rozbehne 😕
ja som mala 2mes. normalne menzes a bola som
@janakomancova ja som pri prvom mala tiez, ale bolo to 11rokov dozadu, uz si to nepamatam ako to bolo, ale vtedy som uz vedela ze som tehotna a dali predpisali mi lieky na udrzanie
@ simonka32 ja si myslim,že to nebude MS...ja ju mam dostať zajtra tak uvidime...dufam,že nepride chcela by som ist k doktorke čo mi nato povie.ach jaj.. 🙂 žienky mame to my ťažke

Mala som a bola som - 4 mesiace.....malý má rok a pol 🙂 teraz mi pri užívaní HAK mešká druhý týždeň, ale tehu nie som....inak keď som čakala drobca, žiadne tehu príznaky som nemala, epriberala som, zle mi nebolo...prišli sme na ,,to,, až v 25. týždni :-P