Menzes a možné tehotenstvo
chcem sa spýtať na názor, či niektorá z vás mala mezes a predsa bola tehotná? Ja som mala pocit, že tentokrát to už vyšlo...od ovulky som mala pichanie v podbrušku, citlivé prsia, teplota stále nad 37 a predsa som dostala. Normálne mávam 5-6dní, no teraz som mala 2 dni mierne krvácanie a dnes už len niečo ako silnejšie špinenie... mohla by som byť aj tak tehotná? Stalo sa to niektorej z vás??? Ďakujem za rady...
@kristinka28 jaj no to ano
@luciagdt86 Ahoj, dnes som bola znovu u lekára, vyzerá to tak, že sme o dieťatko prišli :( Poobede budú ešte krvné výsledky. Lekár povedal, že napíše o mne knihu lebo takýto prípad ešte nezažil. Vraj mám okolo seba nejakú žiaru :D Smiali sme sa, že nabudúce ke´d prídem, budú to dvojičky 🙂 No uvidíme čo povedia testy, snáď už hodnoty klesnú. No asi toľko. Keby niečo, ozvem sa. Pekný deň 🙂
@luciagdt86 ahojky, takže je to jasné, prišli sme o dieťatko :( ale nezúfame, nabudúce to už vyjde 🙂 držte sa
@majuska2125 Ach, mojka, tak to ma veľmi mrzí... Želala som Ti, aby to bolo dobré. Ale na niečo to je ... ja som sa dosť trápila, keď sme o bábo prišli, ale s odstupom času zisťujem, že asi to tak ešte nemalo byť. Keď bude správny čas, tak to príde. Hlavu hore a pozitívne treba hľadieť vpred! 🙂
@luciagdt86 ďakujem, si úžasná 🙂 ale áno, podarí sa .. chce to čas 🙂 drž sa
@majuska2125 Ďakujem... a budeme si písať, ako postupujeme... verím, že sa nám to obom čoskoro podarí... 🙂
@luciagdt86 presne tak 🙂 ja si dám ešte mesiac pauzu, hoci lekár povedal, že moje reprodukčné funkcie sú v plnom prúde, a potom ak motyka vystrelí, bude 🙂
@majuska2125 Jasné... a niekedy, keď to najmenej čakáš, tak sa to podarí. 🙂 Veľmi Ti to prajem! 🙂

@zuzanka2905 ahoj nic nove nemam,,iba cakat do mrchy 😠 dufam ze uzz si da pavzu