Menzes a možný duch na teste
Ahojte.Potrebovala by som poradit.Menzes som dostala minulu sobotu.Vzdy byva silny.Teraz da mi zda ze bol slabsi.Po 5-6 dnoch som si myslela ze skoncil, ale doteraz mam stale spinenie cerstvu krv..pre istotu som si robila test.aj sa mi zdalo,ze je tam maly duch...myslite,ze je nadej ze by som bola tehotna,alebo co by to mohlo byt?Dakujem za kazde rady!

@mathik84 to ie dost slabucky duch na to, ze uz je skoro tyzden po menzese.. ale mozno mas neskoru ovulaciu. Ja som mala 2 mesiace este menzes pocas tehu. Vyskusaj urobit test aj zajtra rano alebo o par dni, ci ciarka silnie. Az potom budes mudrejsia. Ale kludne mozes byt tehu. Ked krvacas, mozno by bol dobry kludovy rezim.
@janula12345 smiem sa pytat ak si mala ms 2 mesiace a už si tehu bola ako si to zistila zacali príznaky a vtedy ti to doslo či?
No je tam ciarka. Ale moze to byt zostatkove hcg po uvolneni oplodneneho vajicka.
Lebo sa snazime o druhe uz dlhsie a preto sa chytam uz hocicoho co sa vymyka normalu...toto som este nemala pocas cyklu.teraz som mala 1-2 dni klud po kramoch a opat som zacala spinit....
Tak asi 5-6dni.ale bola slaba..iba prvy den o nieco silnejsia.a potom akoby skoncili a od vikendu mam zase krv...nechapem....
@mathik84 tá druhá čiarka je len kanalik
@noemikatka nevedela som to, ani priznaky som nemala, ale som doatala potom krce a isla na kontrolu a gynekologicka zistila ,, zial to bol uz zacinajuci potrat potom- tie krce.. ale velkost plodu a vyska hcg zodpovedali 3 mesiacu.
Môže to spôsobiť aj niečo iné ako tehotenstvo..mne takto zistili myom na maternici pretože som krvácala viac krát do mesiaca..treba ísť k dr. na vyšetrenie
Ahojte.kedze krvacanie neprestava,dnes som bola u doktora.robil mi sono.cystu nenasiel.tak mi zobrali krv aby zistili hcg v krvy.o 13 mam volat za vysledok.ak bude pozitivny poslu ma do nemocnice na dalsie vysetrenie ci sa nejedna o potrat alebo mimomatetnicove....ak bude negativny,predpise mi na 10 dni tabletky na zastavenie krvacanie,ze to je potom asi porucha cyklu...ak mi nezaberu ze neprestanem krvacat,pojdem na vycistenie....ked som mala negativny tehotensky test,myslite si ze z krvy moze byt pozitivny?ach jo...netesim sa...
@macicka111 skus po menzese zas testnut možné je všetko ale ide o biochemické
Ahojte, nakoniec výsledky z krvi boli negatívne, brala som 10 dní tie tabletky, krvácanie skončilo a potom som dostala normálny menzes, slabší, už je to dúfam ok. Teraz čakám ďalší cyklus, snáď už normálny...

@mathik84 z diaľky aj niečo vidim ťažko povedat skús spraviť test o pár dni