icon

Menzes mi mešká 10 dní a test je negatívny. Som tehotná?

kacicka30
11. jún 2012

dobry chcem sa opytat ze meskla mi to 10dni,,,menzes nikde...a robila som si test no bol negativny....idem v piatok doktorovy,,len sa chcem tu informovat....ze kedaj ukaze negativ tak ci moze byt ze som tehotna,,,,,

aduskatt
•
11. jún 2012

moze.................je tu asi "milion" diskusii na tuto temu, skus pozriet

lenkath
•
11. jún 2012

Mne sa zasa stala opacna vec ... bola som asi tri dni po plodnych dnoch a samozrejme nasom snazeni u gyn. na preventivke a ten mi povedal pri ultrazvuku povedal ze to vypada ze sa mi uhniezduje vajicko a ze to je zrejme tehotenstvo , ale nechce predbiehat aby som prisla ked mi bude meskat menzes ... ale v praci mi bolo cely tyzden nejak blbo tak som ostala doma nakolko pracujem s chemikaliami ... a tehotensky test som si robila asi po 5dnoch po nasom snazeni a vysiel pozitivny.. tak neviem ci je to ok ked tak skoro vyjde pozitivny..a tak vysli aj dalsie tri na dalsie dni .. v stredu idem lekarovi no som ako na ihlach lebo menzes mam dostat az v sobotu ..... ale citala som tu vela ten kde baby pisali ze im vychadzali testy negativne pri meskani a pritom boli uz davno tehotne ... tak je to asi ok 😉

alenah31
•
11. jún 2012

jasné, že môžeš byť tehotná 😉 robila si si len jeden test?? Kúp si aspoň 2-3 a testuj ráno - mne prvé 3 nevyšli, potom som si urobila po 3 dňoch, ktoré som mimochodom prerevala ako malé decko pre stotu ešte jeden a asi ten plač zabral😀😀 bolo to tam a také jasne, že mi tie koľajničky skoro oči vybili 😀 😀 😀 😀

mam123
•
27. feb 2013

dobry vecer ... chcem sa opytat mne meskalo 6 dni mala som nechraneny pohlavny styk a zrobila som si 4 testy a vysli mi negativne a na 7 den som dostala kramy ,,, mozem byt tehotna?????

majulin
•
16. júl 2013

ahojte meškaju mi kramy 2tyzdne test som si ešte nespravila 😲 pobolieva ma aj vpodbrušku často chodim močit čosom nikdy tak často nechodila abyva mi aj zle ako nevolnost som velmi precitlivena unavna možem byt naozaj tehotna??

itucha
•
17. júl 2013

ja mam podobné príznaky, mne mešká menzes šiesty deň,ćo sa mi ešte nikdy nestalo som po diagnostickej laparoskopii a prefuku vajećníkov, tak neviem či to meškanie menzesu je spôsobené narkózou, pobolieva ma podbruško a mala som slabunke špinenie . Test bol zatial negatívny. Nemáte niekto podobnú skúsenosť?

marek3006
•
26. máj 2015

ahoj mam danu a meska mi uz 10 dni stalo sa to aj vam

misella1288
•
17. okt 2015

Ahojte baby.menzes mi meska 10dni.test som si robila vecer dvakrat a bol neg. Nemam priznaky. Mohlo sa stat ze by som otehotnela aj mimo ovulacie? Posledne 3mes.som mala menzes pravidelny. Prosim ak mate podobnu skusenost napiste mi.vdakaa 😊

katarinka26
•
17. okt 2015

Aj mne meskal. Aj test negativ a misko bude mat uz8 rokov. Urob si test rano a presne podla navodu ho rob. Drzim palce nech to dopad e ako si zelas.

l3yla
•
17. okt 2015

Test má len informačnú funkciu ,tehotenstvo vie potvrdiť len lekár 😉

dius123
•
2. apr 2016

Ahojte . Chcela by som sa spytat menzes mi meska uz jedenasty den uz som si po siestom dni urobila aj test ale bol negativny priznaky nemam az na caste mocenie a ked mi mal prist tak som pocitovala len jemne krce v podbrusku ale aj to trvalo dva tri dni... moze byt ze som tehotna ??

simbatko
•
9. apr 2016

Ahojte žienky.no takže zajtra to bude asi cca 10dní,co mi mešká MS.Odjakživa mam nepravidelnu menštruaciu,ale teraz mam zvlastny pocit ze som asi tehu,chodim castejsie na wc,a v podbrusku mam jak keby tam nieco vo mne je,mam nalady vselijaké,,proste neviem si to vy svetlit,,dakujem za vase nazory

petra1906
•
27. aug 2016

Ahojte!Meskal mi Menzes 10 Dni no dnes som dostala.Nikdy im menstruacia nemeskala.Pred par Dnami som bola u lekara a bolo vsetko v poriadku.No Test Pred 4 Dnami bol negativny.Mozem Byt tehotna?dakujem za radu

sibalka21
•
28. aug 2016

@petra1906 Nie. Pred par dnami si bola u lekara a keby si tehotna pravdepodobne by ta s tym oboznamil..... Dostala si MS a testy boli negativne... Neni dovod si mysliet ze si tehu.... Proste len hormonalna nerovnovaha... Aj keby si mala biochem. tehu, mala by si tie testy spred 4 dni slabulinko pozitivne

anchelita
•
29. sep 2016

Ahojte mne meska 8 dni robila som si testy ale zial nic :(
Mali sme blbe obdobie tak neviem ci meska aj zo stresov nervov alebo?....kedze test nevysiel..alebo je skoro?

leanice
•
29. sep 2016

@anchelita zavisí, kedy si mala ovuláciu, od nej počítaj dni

anchelita
•
29. sep 2016

@leanice
Od toho dna pocitat meskanie? Ci ako ? Ja som tychto veciach jelen

leanice
•
29. sep 2016

@anchelita od ovulácie trvá druhá fáza cyklu zhruba okolo 14 dní... a ak je to viac ako to, vtedy môžeš rátať meškanie 😉 Lebo ovulácia sa ti v cykle môže posunúť aj o týždeň, dva, tri... ale druhá fáza má maximum 😉 potom už môžeš byť tehotná. No ak ti ten kalendarik ukazuje správne ovuláciu, tak to ti už veru mešká ;) Skús test inej značky, alebo skočiť k doktorke...

anchelita
•
29. sep 2016

Este vydrzim par dni a skusim ak nahodou nic, len ako vracim mohlo sa mi to asi aj zo stresou tak posunut...uvidime...dakujem za info

leanice
•
29. sep 2016

@anchelita Teplotu si asi nemeriaš, že? Ani ovuláciu si netestovala, alebo hlien sleduješ? To by ti potvrdilo, že ovulácia bola a menzes fakt mešká. Lebo ak máš len ten kalendár, on si len vyrátal z dlžky bežného cyklu, že už si mala mať menzes. Ja mam teraz tento cyklus tak, že ovulacia mi meškala dva týždne, čiže o to sa mi predlžil cely cyklus.

sibalka21
•
29. sep 2016

@anchelita ak mas MS pravidelne podla tvojej aplikacii tak ti veru meska, ale samozrejme ze ti moze meskat aj zo stresov..... AK mas test negativny skus o par dni, ak bude negativny a MS stale nepride skoc k lekarke nech ti zoberie krv, popripade pichne vyvolavacku 🙂 Vela stastia

anchelita
•
29. sep 2016

@sibalka21 hej moze to byt aj z toho tak uvidime....spravim o par dni znova ak nepride mrcha...ked nie zajdem k lekarke

drobcek2510
•
8. júl 2017

Ahoj dievčata
mam taky problem menzes som mala mat oficialne 2.7 ale 26.6 som mala zrazeninu a odvtedy spinim utorok som mala po utreni krv na papieri aj stredu a viac nic len spinenie uz 2 tt trpim silnymi migrenami a furt sa mi toci hlava je mi na odpadnutie prosim neviete co sa to deje s mojim telom dakujem

kristina17878
•
21. máj 2024

@kacicka30 ahoj mám ten isti problem neviem co som těhotná 😊