icon

Menzes mi mešká 2 dni. Som tehotná?

mimkamiska
12. jan 2018

Ahojte. Mešká mi to len dva dni. Včera som si robila 4 testy a na všetkých bola jemná druhá čiarka. Dnes som si robila ďalšie dva a to isté. Môžem sa začať tešiť alebo je to len plány poplach? Mám pocit akoby som mala každú chvíľu dostat. Až sa bojím chodiť na wc.

caray
•
12. jan 2018

počkaj ešte pár dní, sprav si testy znova a uvidíš, čiarky by mala byť tmavšia

janickacrazy
•
12. jan 2018

no mala by si si urobiť test z ranného moču, tam by to malo byť vidno lepšie

mimkamiska
autor
•
12. jan 2018

Dnes som si poobede urobila ďalšie dva inej značky a znovu tam bola jedna slabšia na oboch ale teraz som si urobila zas iný a už iba jedna čiarka 😑

mimkamiska
autor
•
12. jan 2018
mimkamiska
autor
•
12. jan 2018

Tento bol dnes rano

mimkamiska
autor
•
12. jan 2018

@caray tento som mala ráno

veronika2703
•
12. jan 2018

ahoj 🙂 ciarka tam sice slabucka je, ale skus pockat az kym ti bude meskat tyzden pre istotu 🙂 a nevadi ze poobede si nemala ciarku....este je skoro, mozno mas zatial nizke hcg.

mimkamiska
autor
•
12. jan 2018

Doterajšie testy

mimkamiska
autor
•
12. jan 2018
antolka
•
12. jan 2018

blahozelam.. ja to vidim 🙂

morandia
•
12. jan 2018

Aj ja si myslim,ze mozem blahozelat 😊

lucifera
•
12. jan 2018

Ja som mala takuto slabu ciarku a ta ma uz vyse 5rokov.gratulujem;-)

mimkamiska
autor
•
12. jan 2018

Dúfam ze máte pravdu baby 😊 dám vám vedieť ako to dopadlo 😍 veľmi by sme sa s manželom tešili 😘

mimkamiska
autor
•
13. jan 2018

Dnes rano.

mimkamiska
autor
•
15. jan 2018

Dostala som po 3 dňoch krámy 😥 prišli silne bolesti a silné krvácanie a trvá ešte stále už tretí deň. 😥 Bola som u svojej na gynde a vzala mi krv urobila sono ale nepovedala či som bola tehotná lebo to nevie spätne povedať . Ale kazala ku kúpiť si test a vrátiť sa k nej. Urobila mi ho a bol negativny 😥 takže aj keby som bola tehu už nesom. Ale všetko dnu aj krvný obraz je v poriadku ste čakám na výsledky z hormónov ale už nedúfal že budem tehu. Nevadí 😉 povedala že mozeme kludne skúšať dalej.

veronika2703
•
15. jan 2018

@mimkamiska nezufaj! to iste sa mi stalo minuly mesiac...presne, po 3 ci 4 dnoch meskania po pozitivnych testoch dorazila mrcha..takisto nepotrvdil nic, povedal len ze to asi bolo biochemicke..ze sa to stava...a ze len 30% tehotenstiev realne konci porodom...takze hlavu hore, ideme dalej 🙂

mimkamiska
autor
•
15. jan 2018

@veronika2703 ďakujem za povzbudenie 😋kúpila som si kyslenu listovú a budeme sa ďalej snažiť keďže sme obaja zdraví 😋 prajem ti aby sa aj tebe podarilo ako si prajeme my 😘

antolka
•
15. jan 2018

Fakt? Škoda ale ja si vždy poviem že všetko v živote je tak ako má byť tak asi to pre niečo tak malo byť.. podarí sa 😉 a kyselina je dobrá vec 😉💪

mimkamiska
autor
•
15. jan 2018

@antolka jasné že je to tak ako má byť 😋 sme s manželom mladi máme 25 aj keď sme si to priali stále nie je nič stratené a ten hore to už zariadi keď my tomu trocha pomôžeme 😘 aspoň vieme že mozeme otehotnieť 😍budeme skúšať 😍 veď je to príjemné 😍

caray
•
17. jan 2018

@mimkamiska to ma teda mrzí lebo na tých testoch fakt boli duchovia, škoda no :/ ale je super, že to berieš s takým nadhľadom, budem vám veľmi držať palce

sticker
xxxxxnnnnn
•
17. jan 2018

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

mimkamiska
autor
•
17. jan 2018

@caray musím to tak brat lebo psychika robí veľa. Trocha sme si poplakali ale ideme ďalej veď nie je nič stratené 😋 ďakujem ti 😋