icon

Menzes mi mešká 23 dní

28. feb 2021

Ahojte viem ,že mám zrejme ísť k lekárovi len je v karantene , robila som si dnes test čo už je 23 dní od meškania ms,, a negatívny , čiže tehotenstvo hádam môžem vylucit ,nie ? Čo to podľa vás môže byť ak sa niektorá z vás s týmto stretla ,, ako náhle sa bude dať pôjdem k lekárovi ,, čo myslíte ?

mikasz
28. feb 2021

Priciny meskania mozu byt rozne, prechladnutie, stres, hormonalna nerovnovaha...

debra
28. feb 2021

Mne meskal mesiac a test neg.Sestricka mi pichla injekciu na vyvolanie menstruacie.Do tyzdna mi prisla

kikulienkadd
28. feb 2021

Nuž keď včera meškal 22,dnes je to logicky 23 dní. Neviem,čo sa od včera mohlo zmeniť, pripomínam včerajšie odpovede:

https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/robenie-tehotenskeho-testu-pocas-dna/#post-83567278

Alebo keď si chceš s niekým pokecať, treba nájsť inú tému.

kikus1452
1. mar 2021

Ja som mala menštruáciu naposledy 24. 12. - 31.12. a odvtedy nič. Mám teda dosť dlhé cykly a meska už dnes cca 13 deň... Test som skúšala pred 8 dňami a negatívny... Takže asi nič.
Naposledy mi tak meškala menštruácia dva mesiace a lekár mi dal utrogestan a prišla do dvoch týždňov.
Mne povedal, že to môže spôsobiť cysta, choroba, šport, rýchle nabratie na váhe alebo chudnutie.

autor
1. mar 2021

@kikus1452 no ja som mala presne od 20 decembra do 26 ,, a presne ako ty odvtedy nič , 24ty deň mešká no a po 3tyzdnovom meškaní test negatív uz tak neviem či to mám nechať tak a príde prírodnou cestou alebo zájsť k doktorovi ,, no a ja som.behavala v mrazoch tam neviem či to môže mať aj takýto následok :/

sue155
2. mar 2021

Mne meškal menzes tiež asi 4 týždne a mala som cystu, ktorá praskla a tak silný menzes ako vtedy som nikdy nemala. Testy som mala negatívne.

1239
11. mar 2023

Zdravím čie mi niekto poradiť čo mám urobiť ak som mala menzes v januári ale popri tom som nemala pomer a vo februári sok už nedostala robila som si test na jednom vyšlo jedna a trosku druhá malicka a potom som robila ešte jeden a bola tam iba jedna