Menzes mi mešká 23 dní
Ahojte viem ,že mám zrejme ísť k lekárovi len je v karantene , robila som si dnes test čo už je 23 dní od meškania ms,, a negatívny , čiže tehotenstvo hádam môžem vylucit ,nie ? Čo to podľa vás môže byť ak sa niektorá z vás s týmto stretla ,, ako náhle sa bude dať pôjdem k lekárovi ,, čo myslíte ?
Mne meskal mesiac a test neg.Sestricka mi pichla injekciu na vyvolanie menstruacie.Do tyzdna mi prisla
Nuž keď včera meškal 22,dnes je to logicky 23 dní. Neviem,čo sa od včera mohlo zmeniť, pripomínam včerajšie odpovede:
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/robenie-tehotenskeho-testu-pocas-dna/#post-83567278
Alebo keď si chceš s niekým pokecať, treba nájsť inú tému.
Ja som mala menštruáciu naposledy 24. 12. - 31.12. a odvtedy nič. Mám teda dosť dlhé cykly a meska už dnes cca 13 deň... Test som skúšala pred 8 dňami a negatívny... Takže asi nič.
Naposledy mi tak meškala menštruácia dva mesiace a lekár mi dal utrogestan a prišla do dvoch týždňov.
Mne povedal, že to môže spôsobiť cysta, choroba, šport, rýchle nabratie na váhe alebo chudnutie.
@kikus1452 no ja som mala presne od 20 decembra do 26 ,, a presne ako ty odvtedy nič , 24ty deň mešká no a po 3tyzdnovom meškaní test negatív uz tak neviem či to mám nechať tak a príde prírodnou cestou alebo zájsť k doktorovi ,, no a ja som.behavala v mrazoch tam neviem či to môže mať aj takýto následok :/
Mne meškal menzes tiež asi 4 týždne a mala som cystu, ktorá praskla a tak silný menzes ako vtedy som nikdy nemala. Testy som mala negatívne.
Zdravím čie mi niekto poradiť čo mám urobiť ak som mala menzes v januári ale popri tom som nemala pomer a vo februári sok už nedostala robila som si test na jednom vyšlo jedna a trosku druhá malicka a potom som robila ešte jeden a bola tam iba jedna

Priciny meskania mozu byt rozne, prechladnutie, stres, hormonalna nerovnovaha...