Menzes mi mešká 3 dni a mám výtok
Ahojte dievčatá,chcem sa opýtať meskaju mi 3dni....a dnes som mala výtok neviem co to znamena tes si nechcem robit .🙄
Znamena to
A. Si tehotna
B.Nie si tehotna
C. Si mimozemstan
@marlenka222 niekto tu ma velku zabavku na tom...trest si nechcem robite preto lebo sa sklamem vies.Tak sa len pytam ci niekto to nezazil....
@kch22 tak co cakas vzdy je to bud alebo. Usmrkana zo sklamania ides hazardovat so svojim zdravim a pripadne dietata? Boj sa dalej. Na co take kraviny ludia vobec vypisuju? Bojim sa testu, vyvestite co mi je ked nic nedoslo... Rozum ti neodisiel? Niektore diskusie by mal sledovat dohlad nad zdracotnou starostlivostou a potom davat preolacat vysetrenia pacientom lebo na mk to ti je garantovana istota ze kazdy vie co ti je
Toto mas velmi tazko,,,dokonca aj pms je velmi podobne priam rovnake ako tehu priznaky,,,Pre jednu je to znak blixiacej menstruacie pre inu to znamena tehu,,,,jedine si urobit test,,,a po 2 t meskani ist k dr,,,,viac sa poradit neda
Ahoj,
prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

Zeny startujme vestiacke gule, orakula a karty. Toto bude oriesok. Na co takato hlupa otazka ked si test robit nechces? Bud si chora alebo tehotna. Ak si chora blizi sa tvoj koniec a ak cakas dieta umries aj tak. Staci?