Menzes mi mešká 4 dni
Ahojte ,menstruacia mi mešká 4 deň a dnes ráno som si robila test ale potrebujem radu .. pozitívny alebo negatívny ?

@miska2212 a neskúšala si si teraz robiť test?ak čiarka zoslabla tak sa žiaľ ms určite rozbehne😔😔ale ak bude jasná tak sa drobatko môže udržať a nejaká šanca tam bude..a dali ti niečo na udrzanie?nejaké lieky?veľmi drzim palce aby bojovník zabojoval a udržal sa😊😊
@55kvetinka55 lieky žiadne nemám lebo nechcela poškodiť plod. Nechala to čisto na prírodu nech sa s tým vysporiada tak ako ma. Keď menstruacia skončí mám si urobiť test ak chcem. Každopádne v pondelok budem vedieť čo a ako. Šance tam sú
@55kvetinka55 buď to menstruacia vyplaví alebo sa udrží 😊 nejdem sa stresovať ,všetko dopadne tak ako má.
@miska2212 a teraz normálne krvacas ako pri ms?ci len spinis?držím ti každopádne palce aby to bolo v poriadku🙏🙏
@miska2212 existujú lieky na udržanie tehotenstva - utrogestan. V prvom tehotenstve som prekrvacala takmer celý prvý trimester. Mam krásnu zdravú dceru. V druhom tehotenstve som síce len spinila a krvacala len trochu naraz ale tiez som hneď dostala od lekara utrogestan a mame krásneho zdravého syna. Pri veľkom krvácaní mi pichli aj injekciu na zastavenie krvácania....ano,je pravda ze prvý trimester je hop alebo trop ale tak oplati sa zabojovat. Veľmi ti držím palce 🙏🍀💪
@55kvetinka55 nieje to ani veľmi krvácanie ani spinenie. Take niečo medzi by som povedala. Trochu ma boli v podbrušku ale to pri ms mávam stále. Ak nastanú kŕče alebo väčšia bolesť mám okamžite prísť. A tak druhý deň oddychujem doma na posteli.

@miska2212 ja by som išla hneď teraz k dr