Menzes mi mešká 4 dni, som ospalá a nevládzem. Som tehu?
Ahojte vsetci, mam otazocku. Mala som dostat mavstevu a meska mi to 4dni ale mala som nadchu tak neviem co si mam o tom mysliet a cca trvala asi ako kazda 3 dni a teraz som ako tak fit ani sa nestresujem lebo som doma cele dni a stale som ospala a furt unavena. len som vysavala a trochu som davala plachty na postel a myslela som ako keby som bezala maraton normalne saom nevlada a furt sa mi ste spat hlavne cez den poradte co mam robit gynovi mam inom meste a co mam robit a ako to riesit poradte mi please
Ahojte babulky...brala som antikoncepciu styri mesiace koli silnemu krvacaniu vysadila som ju a dostala som ms...potom som ľ mesace nedostala potom dostala.naposledy som mala 25.11.2012 do 1.12.2012 a odvtedy nic...dnes som isla na gyndu a doktor ma ani nepozrel nic len mi dal zase antikoncepciu...lenze ako ju mam brat ked nemam ms?
☹
žeby jarná unava?ja mám dve deti,ale pri obidvoch mi test ukazal pozitivne až ked mi krami meškali 1,5 týždna.....skôr nie a to som robila testy každý den,tak neviem
urob si test,mne pri 28 dňovom cykle ukázal // v deň ako som mala dostať.navyše večer o 22.00,prechladnutá som bola tiež 🙂
...nuz v prvom rade chyba informacia, co mavas pravidelnejsie ...lebo nie je navsteva ako navsteva....a sice navsteva obcas pride..obcas odide, ale semienko zostava... 😀 ..a mozno len prilis prespavas...a prilisny spanok moze aj uskodit.. 😀
treba si urobit test, ja som sa na začiatku tehu cítila presne opacne, vela energie, ziadna unava.