icon

Menzes mi mešká 5 dní a doktor na sone nič nevidel

zuzanapunova
22. feb 2014

Meska mi menzes 5 dni,robila som si 2 Tests,obidva pozitivne.bola som vcera u doktora a ten na sono nic nevidel.zobral mi krv,tak uvidime.mate s tym niektora skusenost?

Strana
z2
sorciera24
23. feb 2014

@afrika ano, to chapem, ale kolko lekarov pristupuje naozaj citlivo?.....malo by to tak byt a sme radi, ak takych amme, ale ked len tu citam, pocuvam okolie, tak az taki citlivi vsetci nebudu.... 😒

zuzanapunova
autor
23. feb 2014

@jaris84 ano aj ja mam spinenie, teda skor taky vytok. sem tam ma aj brucho pobolieva, ale to asi tym ze by som mala mat teraz menzes.

jaris84
26. feb 2014

@zuzanapunova ahoj, no ako si dopadla? Už si bola na USG - objavilo sa niečo? Nevieš aké hodnoty HCG si mala pri odbere? Ja som bola teraz tiež u lekára ohľadom tohto a tiež nebolo nič vidieť, idem na kontrolu v pondelok, tak som zvedavá ako to dopadne.

zuzanapunova
autor
28. feb 2014

@jaris84 ahoj, ano bola som vcera, takze tehotenstvo uz bolo vidiet 🙂 🙂 🙂 🙂 hcg som mala 350.

jaris84
28. feb 2014

@zuzanapunova jooooj, ta super ... už len to dogúľať dokonca 😉

zuzanapunova
autor
2. mar 2014

no veru 🙂))) ale ved snad to dobre dopadne 🙂)

editka11
4. máj 2015

Dobrý chcem sa opýtaťemoticon mešká mi 8 deň(mávam pravidelne) 4 testy vyšli pozitívne a čoraz silnejšou čiarkou, nemám žiadne ťažkosti nie je mi zle, nič ma neboli emoticon bola som u lekára ale zatiaľ nič nevidel.. zobrali mi krv a musím čakať, spomenul že to môže byť aj mimomaternicové. Mám mať obavu že ide o mimomaternicové?? Poradte. Ďakujem

Strana
z2