Menzes mi mešká 5 dní a doktor na sone nič nevidel
Meska mi menzes 5 dni,robila som si 2 Tests,obidva pozitivne.bola som vcera u doktora a ten na sono nic nevidel.zobral mi krv,tak uvidime.mate s tym niektora skusenost?
@jaris84 ano aj ja mam spinenie, teda skor taky vytok. sem tam ma aj brucho pobolieva, ale to asi tym ze by som mala mat teraz menzes.
@zuzanapunova ahoj, no ako si dopadla? Už si bola na USG - objavilo sa niečo? Nevieš aké hodnoty HCG si mala pri odbere? Ja som bola teraz tiež u lekára ohľadom tohto a tiež nebolo nič vidieť, idem na kontrolu v pondelok, tak som zvedavá ako to dopadne.
@jaris84 ahoj, ano bola som vcera, takze tehotenstvo uz bolo vidiet 🙂 🙂 🙂 🙂 hcg som mala 350.
@zuzanapunova jooooj, ta super ... už len to dogúľať dokonca 😉
no veru 🙂))) ale ved snad to dobre dopadne 🙂)
Dobrý chcem sa opýtaťemoticon mešká mi 8 deň(mávam pravidelne) 4 testy vyšli pozitívne a čoraz silnejšou čiarkou, nemám žiadne ťažkosti nie je mi zle, nič ma neboli emoticon bola som u lekára ale zatiaľ nič nevidel.. zobrali mi krv a musím čakať, spomenul že to môže byť aj mimomaternicové. Mám mať obavu že ide o mimomaternicové?? Poradte. Ďakujem

@afrika ano, to chapem, ale kolko lekarov pristupuje naozaj citlivo?.....malo by to tak byt a sme radi, ak takych amme, ale ked len tu citam, pocuvam okolie, tak az taki citlivi vsetci nebudu.... 😒