icon

Menzes mi mešká 5 dní a ukázalo mi dve čiarky

adeelkaa
9. sep 2017

Ahojte menštruácia mi mešká už 5 deň včeea som si robila test a ukazalo mi dve čiarky. Tá druhá bola slabšia. Všetci mi vravia že tehotná niesom keď je taká slabá. Som zúfala :( pomôžte prosím

Menzes mi mešká 5 dní a ukázalo mi dve čiarky
katka5161
•
9. sep 2017

Si urcite tehotna,kto su vsetci co ti to vravia? Treba si precitat navod 🙂 drzim prsty 😉

adeelkaa
autor
•
9. sep 2017

Sestra s mamou aj sesternica. No ved to ze predtym ked som mala tusenie ze som tehotna mala som aj priznaky ale test bol negativny. A teraz asi do 3-5minut sa mi tam ukazala druha palicka 😊 myslis ze by som mala test zopakovat ?

katka5161
•
9. sep 2017

@adeelkaa zopakovat mozes o 2 dni,ak bude silnejsia,tak to mas na 100pro.

erickatt
•
9. sep 2017

@adeelkaa toto je fest pozitívny test!! Si tehotná

ikonica
•
9. sep 2017

si tehula, gratulujem 🙂

aldia
•
9. sep 2017

Ahoj 🙂 ak nie si si istá tak požiadaj gynekológa o odber krvi. 🙂 Ja som pri prvej dcérke bola tehotná, prvé testy nič (asi 3), potom len takýto slabý, menštruácia nemeškala a sono ukazovalo malú bodku, z ktorej tvrdil dr, že bude menštruácia. Zobral mi krv o týždeň na sono a? Testy z krvi pozitívne a sono ukázalo, že už má srdiečko a bola som v 8 tt 🙂 :D Verím, že to nebudeš mať takto komplikované a gratulujem ku najkrajšej bodke sveta 🙂

adeelkaa
autor
•
9. sep 2017

Ďakujem vám krásne 😊😊 v pondelok si spravím ďalší test a pôjdem k doktorovi 😊 potom vám dám vediet. Prajem vám krásny víkend 😊

deti95060810
•
9. sep 2017

netreba byť zúfalá, všetko sa dá vyriešiť...

ivuska6
•
9. sep 2017

No pokiaľ máš od 16-18 tak môžeš byť zúfalá aj rodičia budú šľak ich trafí ak si plnoletá nejako sa stým vysporiadas áno si tehotna

sticker
osky
•
9. sep 2017

Preboha ako moze na toto niekto povedat ze tehu nie si??
To je pozitivny test!

xxxxxnnnnn
•
9. sep 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

adeelkaa
autor
•
9. sep 2017

@ivuska6 ja budem mat v novembri 20r.som v maturitnom rocniku.
Ja som zufala stoho ze mi vravia ze ta palicka je slaba a ma byt silna pri tehu.
Ale inak sa ma babo veelmi tesim ❤

adeelkaa
autor
•
9. sep 2017

@xxxxxnnnnn a ako ? Som tu nová

adeelkaa
autor
•
10. sep 2017

Ahojte 🙂 robila som si dneska test a ukazal mi 2 ciarky jeden test bol lacnejsi z tesca pepino a druhy 2v1 kupovany v lekarni 🙂 myslíte si že som tehu aj keď tie čiarky sú slabé.
Inak ma strašne bolia prsia su navrete a strašne ma dva dni pali záha 😕 je to v poriadku ?

erickatt
•
10. sep 2017

@adeelkaa ano. Aj slabšie čiary su pozitívne. Nemusí byt úplne brutálne silná

adeelkaa
autor
•
10. sep 2017

@erickatt 😊

ikonica
•
10. sep 2017

@adeelkaa gratulujem tehulka ;)

adeelkaa
autor
•
10. sep 2017

@ikonica Ďakujeeem 😊 zajtra idem k dr. Som zvedavá či to potvrdí alebo vyvráti

erickatt
•
10. sep 2017

@adeelkaa potvrdí..

adeelkaa
autor
•
10. sep 2017

@erickatt to by bol môj najkrajší deň ❤ mysliš že tie testy ukazujú len to či je žena v tom alebo ak ma aj nejaky zapal ?