Menzes mi mešká 5 dní. Aký je tento test?
Menzes mi mešká už 5 deň. Neviem či som ho urobila dobré alebo je chybný ?
@kkovacovak no skúsim ráno lebo som ho robila pred hodinkou
Mne po 5 dňoch meškania ukázal test veľmi veľmi slabú linku čiarku a tiež som ho robila poobede. Čiže skôr si myslím že je negatívny.
No to môže byť celkom kľúčové. Pozitívny môže byť aj neskôr po termíne ms
rano sa vycikat do pohara, ponorit palicku kusok menej ako po "MAX" pockat chvilu a bud budu dve ciarky alebo jedna, drzim paste ;)
5 dní myslím že to je dosť na to aby test už niečo ukázal....vôbec neviem na čom som ani žiadne nevoľnosti bolesť pŕs, podbruška prosté nič.
Ak bola posunutá ovulácia tak test ešte nič nemusí ukázať. Je tiež možné že proste len ms mešká
Tak asi proste nie si tehotná 🤷🏻♀️ to je celé
Test je negativny tehotna nie si.
Nadpis pre forum: myslite ze som ho urobila dobre??? (Myslela som si, ze sa pytas na nieco ine) 😂😂
Test ti ukaze uz 5 dni pre MS,na 100% tehotna nie si.
Test je v poriadku.Odporúčam však 10tkové testy a testovať z ranného moču.
@maminkadeticiek toto nie je úplne pravda
@maminkadeticiek 2 týždne po meškaní mame ledva vyšla čiarka.
@kkovacovak Ked mas ovulaciu 12-14 den a normalne sa vyvijajuce hcg tak ano.Pri oboch detickach som to tak mala.
@maminkadeticiek ale nie každý má načasovanú ovulaciu presne. Mne ukázala silná čiarka 2 týždne po dni meškajúcej ms takže toto tvrdenie nie je úplne správne
@kkovacovak ale teda ukázal by sa aspoň nejaký duch nie ?
@kkovacovak dnes už je 36 DC
Ovuláciu a plodné dni som mala od 28 apríla do 4 mája
A neviem či to má ešte niečo s tím spoločne,ale pred cca dvoma mesiacmi som prestala dojčiť no a v apríli som dostala normálnu MS.
No tak už je to jasné. Ak je to len druhá ms tak je meškanie pochopiteľné
@kkovacovak takže je to v norme ?
Ja si myslím že je to len tým že sa ms eštelen rozbieha a nie je pravidelná. Takže meškanie ani nemusí byť meškaním
Ja by som ešte počkala veď to máte mať len druhu ms po tehotenstve. Môže vám to ešte niekoľko mesiacov chodiť rôzne kým sa nastaví tak ako má. Počkajte ešte týždeň a potom zavolajte dr či máte vôbec chodiť alebo je to normálne.

Test je negatívny. Ako zle sa dá spraviť? Normálne ponoriť do ranného moču a čakať na výsledok. Žiadna veda