Menzes mi mešká dva týždne

radka1212
22. dec 2013

Ahojte!
Zacnem asi tym,ze vzdy som mala pravidelny cyklus -28dni. Vzdy som dostala menzes presne,cca hodku predtym ma rozbolelo podbrusko a uz som vedela,ze to pride. a doteraz vzdy aj prislo. Dnes su to dva tyzdne,co mi meska. pred tyzdnom som si urobila dva testy a boli negativne.Kedze som to zase nedostala urobila som si dnes dalsi-opat negativny(citlivost10). Brala som HAK,aj ked priznam,ze nie celkom pravidelne. S priatelom si davame pozor a nikdy to neslo do mna,aj napriek tomu ze som jedla HAK. Cele dva tyzdne ma pobolieva v podbrusku,sem tam citim take pichanie v prsiach. Dnes rano mi bolo nevolno,ako keby na zvracanie. Mate niekto podobny priklad? For tu uz bolo vela ale nenasla som ani jedno,kde baba brala HAK a test bol negativny. Som mozno blba,ze som cakala az doteraz,pretoze teraz je uz tazke dostat sa ku doktorovi do Vianoc,kedze som v Rakusku.Diky 🙂

jabambi
22. dec 2013

@radka1212
@radka1212

Ahoj, ak mas bolesti v podbrusku najpravdepodobnejsie mas v organizme zapalovy proces alebo cystu.Pri tychto procesoch zvykne menstruacia meskat.ja som mala podobny problem mala som aj zapal aj cystu a menstruacia mi meskala 2 mesiace.vybrala som lieky cysta mi nakoniec praskla nastastie a menstruacia sa opät upravila.Tiez som mala negativny test.musis ist na vysetrenie k lekarovi inak to nepojde.

surriana
25. dec 2013

Mne tiež meškala 2 týždne ale nakoniec som tehotná nebola,gynekologička mi dala vyvolavačku a bolo.robila som si asi 5 teh.testou a všetko negatívne,a tiež som sa cítila všelijak,lebo som si myslela ýe tehotna som,ale bola to len asi nejaka vsugerácia.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre