Menzes, negatívny a potom pozitívny test, bolesť pŕs

sabina001
24. jún 2015

Ahoj babenky niečomu nerozumiem s manzelom sme malý nechraneny styk a 9 som mala ovulaciu 10-11-12 polodne dni co sme spolu spavali a testy mi ukazovali druhá ciarku slabú ale videl ju aj manžel pred ms ta prišla skôr o dva dni slabšia ako som mavala 3 dni bola taká nie silna a na štvrtý deň úplne slabá len také slabé spojenie na piaty deň tiež úplne slabé ako keby koncila na prvý deň keď som dostala test bol negatívny potom som si spravila o tri dni a bola tam zase druhá čiarka slabá nerozumiem tomu , býva mi ťažko na zaludku , keď som hladna tak mi je zle od zaludku strašne ma bolia prsia na dotyk mam ich plnšie naliate nerozumiem tomu aký je vás názor poznamka mavam ms 7 dni silný ten to bol iný

sue
24. jún 2015

@sabina001 pochyujem, že si tehotná 😐 ale vyčkaj pár dní a zbehni na gyndu...

zimmi1
25. jún 2015

@sabina001 mozes aj nemusis byt..bud pockaj ako sa to vyvinie-ak mas na to trpezlivost, alebo behni za gynekologom 😉 inak ja som mala rovnake priznaky, ked som bola tehotna, az na to, ze mne vymeskala MS hned a druha ciarka tyzden po vynechanej MS bola naozaj silna..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre