Mesiac po potrate opäť tehotná
Je to takmer 6týž, co sme prisli v 6tyz o vytuzene dietatko😔
Vsetko prebehlo samovolne, bez potreby zakroku, takisto nasledne prebehla normalne MS. Podla testov prebehla ovu niekde medzi 14-18dnom.... niekedy tyzden po som mala 2dni pichanie vajecniku, jednorazove kratke krvacanie.... dalsi cyklus sa mal zacat 1.12., zatial teda meskaju 5dni. Uz asi 10dni mam vyrazne bolesti prs. Tehotensky test citlivost 10 biely ako lalia. Je mozne, tak rychlo otehotniet? Nemam ziadne priznaky pms. Uz som jelen z mojho tela 🙈
Lekar povedal, ze prist s // ciarkami 😃 alebo ak nic tak po 3mes, lebo vraj je vsetko ok, tak ze mozno aspon tu skusim skusenosti Vas ❤
@ivana3091 aj ja ti držím palce,daj nám prosím ťa vedieť,ako ti to dopadlo.🙂
Tak testy neklamali, 7dni meskania, bolestive prsia ustupila, prisla MS... nevadi. Aspon nabehol cyklus🙂, z coho som mala po potrate strach, ked som citala rozne pribehy po potratoch 😒
@ivana3091 joj to ma mrzí...☹️tak je tu ďalší cyklus 🙂treba skúsiť zas.
@vierkainka dakujem 🙂 ano, potesila by som sa dvom ciarockam... ale, tesim sa, ze cyklus nabehol 5tyz po potrate bez problemov, bez liekov. Takze mozme ist dalej a ked nam bude opat dopriaty ten pocit mat dietatko, budeme sa tesit. Hold, nieje kazdemu dopriate hned 😌
@ivana3091 áno je to možné ja som potratila teraz v októbri, tak isto sko ty v 6tyzni samovoľne ... a hneď v ten cyklus bez MS som otehotnela priblizne o 16dni po potrate mi nastala ovu a otehotnela som 🙂 a momentálne som v 15tyzdni ❤️ Ja som si test robila až v 6tyzdnov od potratu keď mi neprichádzala MS a bola tam diaľnica.
Ale netušila som, že sa dá tak rýchlo otehotnieť. 😌 bola sol šťastná ale akurát sme končili karantenu po prekonanej korone keď som zistila, že som znovu tehotná. 🙉
Baby tak menzes meska 2 dni neviem ci ste mali po potrate hnet menzes mesiac alebo az o 6 tyzdnov.No a mozem byt teda tehu ked som mesiac po zakroku a mam bolest prs a maternice mam take bokesti presne ako som bola po vicisteni. Mam aj zle od zaludka vcera sme mali styk a bol bolestivi ako aj ked som boka tehu.
Bojim sa ze njeco nie je v poriadku
Prepacne za gramatiku mam slko na mobile prasknuty tak seka mi klavesnica.
@alina765 a kolkaty deň cyklu si?
@vierkainka ms som mala naposledy 8.10.2021 ale na zakrok som bola 8.12.2021 tak neviem podla apky som mala mat 7.1 ms a neprisla mam aj bolesti podbruska a zaludka.
Na tej dtuhrj ft sa mi zda dusik

@ivana3091 Drzim ti palce