Mesiac po potrate opäť tehotná
Je to takmer 6týž, co sme prisli v 6tyz o vytuzene dietatko😔
Vsetko prebehlo samovolne, bez potreby zakroku, takisto nasledne prebehla normalne MS. Podla testov prebehla ovu niekde medzi 14-18dnom.... niekedy tyzden po som mala 2dni pichanie vajecniku, jednorazove kratke krvacanie.... dalsi cyklus sa mal zacat 1.12., zatial teda meskaju 5dni. Uz asi 10dni mam vyrazne bolesti prs. Tehotensky test citlivost 10 biely ako lalia. Je mozne, tak rychlo otehotniet? Nemam ziadne priznaky pms. Uz som jelen z mojho tela 🙈
Lekar povedal, ze prist s // ciarkami 😃 alebo ak nic tak po 3mes, lebo vraj je vsetko ok, tak ze mozno aspon tu skusim skusenosti Vas ❤
@ivana3091 Moja mamina tiez potratila tak nejak na zaciatku tehotenstva, zakrok tiez nebol potrebny. Lekar jej navrhol, aby 4 mesiace pockala, no ako mi ona rozpravala, tak dostala paniku a sup sa rovno pustili do toho znova. Otehotnela hned, lekar nebol nadseny, ale tak som tu ziva a zdrava, takze mozne to je 🙂 ci to je ale aj tvoj pripad, to musis vyckat. Prajem vsetko dobre a vela stastia k vytuzenemu babatku 🍀!
Dakujem, ani nahodou sa nechcem upnut na mozne tehotenstvo.... ale ak by, boli by sme velmi stastni ❤ tak pockam opat 2dni a skusim dalsie testy, ak sa nedostavi
A vysledky zo sona a z krvi mam tiez ciste, cize ziadne zapaly, ci ine veci, co by mohli byt pricinou meskania 🤔
Ja som teraz tehotná po pár týždňov od potratu ale musela som ísť dať vycistit maternicu a znova som otehotnela teraz som 18tt a všetko je v poriadku
Ahoj, asi tam máš chybu, posledný menzes mat začať 31.12? Lebo ty píšeš 1.12. a to mi nesedí... Ak máš negat tehotenský test, tak zatiaľ tehotná nie si, mohla si mat ale ovuláciu neskôr, oplatí sa testovať zase o pár dní. Ale kľudne môžeš mať len zblbnuty cyklus, a za pár dní ti príde menzes, bolesti pŕs sú tiež PMS. Každopádne, želám čím skôr úspešne tehotenstvo!
@bolarazjedna oj veru mas pravdu, mal zacat 31.12. (1.1.) chyba mi tam 3 🙈 nejde to opravit
Dakujem 🙂 ano, prsia ma vzdy boleli, ale tak 3dni pred plus vzdy dost bolesti dole uz par dni pred... teraz bolesti nemam.
No, som zvedava.
@ivana3091 ahoj, ja som potratila v marci, pekne som sa vyčistil, bez zákroku, 9.aprila som mala menzes a ďalší mesiac som už mala potvrdene tehotenstvo 🙂 teraz mam necelý týždeň pred pôrodom 😊
ja som tiež potratila samovoľne, ale ma ešte dočisťovali...dr. my hovoril od menzesu za 3mes. môžme skúšať...ale my sme hneď ako sa prvy menzes objavil už sme šli na to...podarilo sa o 3mes...dr. nebol nadšený ale za to o zachviľu oslávime 1rôčik 😊😊
@martinap735 tak sa toto dobre cita, aj ked to mozno nevyjde nam rovnako.... aj nadej je velmi dobra pre psychiku. Blahozelam ❤
Ahojte 🙂 skúsim sa opýtať vás možno niektorá máte skusenost, je tu veľa tém ale nikde som nenašla presne to čo by sedelo 🙂 cyklus mám 31-34 dňový,
V deň očakávanej ms 25.12 som mala slabé špinenie len tak na toal. papieri ráno aj večer, trvalo to tri dni, odvtedy nič, sem tam mierna bolesť v podbrušku ale ozaj len mierna, a taky bielo/krémový výtok, teh. testy mám ale negatívne... Môže to byť aj tak tehu? K dr. s objednaná až na budúci týždeň
@1234567890 to uz je dost dni od ocakavania MS, takze test by mal uz ukazat, ale este by som pockala do tych 2tyz... ine priznaky? Ak nepridu, sla by som v pondelok lekarovi, ak je vytok, moze to byt nejaky zapal, infekcia.
@ivana3091 ďakujem za odpoveď 😊 pred týždňom som volala s lekárkou a opísala jej presné dátumy čo kedy..tak ma objednala na 13teho.. vraj niektorým ženám ukazuje test aj neskôr, hlavne pri nepravidelnom menzese ... Hlavne má zmiatlo to špinenie, vraj býva na začiatku tehotenstva, zopár dní má pobolieva v podbrušku ale len úplne jemnucko.. a slabý biely výtok /nepachne, nesvrbi/
@1234567890m ked toto vsetko mavam aj ja... hockedy 😃 ono asi ozaj kym nemame // alebo potvrdenie od lekara je skoda polemizovat.
Vacsina priznakov je spojena aj s pms, tehotenstvom ci zrdr. problemom
Ahojte, potrebujem sa s vami poradiť. V septembri som prvý krat otehotnela, v 6tt sme žiaľ o bábätko prislo, nebol nutný žiadny zákrok, vyčistila som sa sama. Krvacala som 8 dni, presne 4 týždne po poslednom krvácaní dosla MS a s tým aj pozitívny test na covid. Priebeh ľahký, užívala som isoprinosine(tak nejak sa to píše 😀). Hneď po MS sme začali skusat. Ovulácii sim si nikdy nesledovala takze vobec netusim kedy moja byt. Este podotknem ze cyklus som mala ako hodinky poväčšine. Viem ze mozem mat rozhádzaný cyklus aj po potrate aj po chorobe, ale dnes je 4 den co mi mešká MS. Bolesti v podbrušku mam uz vyše týždňa sem tam ale nic strasne. Robila som si test v den MS a nic. Robila som si dnes rano a boli tam toto a teda neviem ze co, vyzerá to alo náznak alebo len moja hlava to vidí ako náznak? Pri prvom tehu som mala podobný test len jeeeemne naozaj jemne tmavší. Príznaky no neviem či mam alebo si ich domýšľam. Minimálne citlivé prsia, nic výrazne.
Trochu sa aj bojim aj ked to vinde ako mi vypocitaju tyzdne tehotenstva poslednu som mala v oktobri jooóoooj.
@alina765 ratat ti budu tyzdne od posledneho krvacania (nech uz bolo prirodzene alebo kyret) drzim palce, nech sa podari co najskor 😊 mne tiez stale meskaju, ms nikde uz tyzden, prsia jak na roztrhnutie.... no testy biele jak lalia.
Netreba sa asi na to tak upnut. Ja dufam, ze sa do 3mes zadari, ked je na to teraz telo nastavene, kedze sa nam dlho nedarilo 😒