Mešká mi menštruácia a je mi zle
Ahojte 10dni mi mešká ms mám PCOS tak niekedy sa stane a brala som tak že veď o oar dni príde lenže mne je nevoľno taký pocit na zvracanie bolesť v podbrušku v ľavom aj v pravom. Včera som mala bledo hnedý výtok dnes mi ale ms neprišla. Ale pred pár dnami sa mame snívalo s rybami (známe na to tehotenstvo niekoho blízkeho) a mne pár dni na to že mi mešká ms (ja som mala ešte len pred ms) niekomu som to povedala a mne ten človek povedal že veď ty si tehotná.
Samozrejme idem kupovať tehotenský test ale chcem sa len spýtať či to takto niektorá mala že mešká jej ms je jej na zvracanie a či bola teda tehotná l.
Áno. Určite si tehotná. Ani nerob najprv test. Sen s rybami je jednoznačný dôkaz.
Áno. Určite si tehotná. Ani nerob najprv test. Sen s rybami je jednoznačný dôkaz.
@anonym_5f5543 s rybami sa mne nesnívalo ale mojej mame a potom mne sa snívalo že mi mešká a niekto mi povedal že veď ty si tehotná
@anonym_5f5543 😅
Pytas sa, ci niekomu meskala menstruacia, bolo jej zle a bola tehotna? No.. ano.. takto vo vacsine pripadov zacina tehotenstvo.. ale samozrejme, moze to byt aj cokolvek ine 🙂
@anonym_5f5543 🤣👍
@nink9988 Ja viem, že od covidu sa ľudia bránia stáť v radoch. Ale keď sa rozdáva rozum mohla by si sa postaviť a počkať kým príde na teba rad.
baby,neurazajte sa tu...nahodou,ja som sa celkom pobavila😅
@nink9988 ak čakáš slušnosť, tak buď sama slušná
A ku tvojej otázke: ja mam sama nepravidelný cyklus, preto si vždy sledujem ovuláciu, aby som nemusela konšpirovať kedy si urobiť test. Sen s rybami ti samozrejme nič nepovie. Ten výtok mohol byť teoreticky uhniezdenie, ale samozrejme aj nemusel. Nič iné ti nezostáva, len si urobiť test, pokial bude negatívny a ms nepríde tak si každých pár dní urobiť opäť test. To, že ti mešká ms nevypovedá o ničom, máš pcos, tam môže meškať bez problémov aj týždne. Keď nevieš kedy bola ovulácia, tak môžeš len čakať a testovať sa.
Mne býva na zvracanie aj pred menštruáciou, o ničom to nevypovedá.
@nink9988 ako vidím trafená a navyše inteligentná, čo slovo, to perla 😂
Moze byt obycajne pms ,zapal ,tehotestvo . Naozaj bez testu to nezistime.
@nink9988 no krásne, iba si to čo som napísala pekne potvrdila... Ja nemusím nikde stáť ale ak chceš ti môžem trochu poslať, lebo si na tom fakt biedne.
Tebe mal Mikuláš trochu rozumu doniesť...no nevadí,nápis oň Ježiškovi
baby,neurazajte sa tu...nahodou,ja som sa celkom pobavila😅
@jarmila2010 keď je niekto sprostý s tým nenarobíš nič
Tebe mal Mikuláš trochu rozumu doniesť...no nevadí,nápis oň Ježiškovi
@anonym_bc634d napi si sama
@
@anonym_bc634d
@anonym_4af75b hej s akého dôvodu by som tam ja mala stať?
@nink9988 z takého, aby si sa naučila kedy sa píše S a kedy Z
@nink9988 ak čakáš slušnosť, tak buď sama slušná
A ku tvojej otázke: ja mam sama nepravidelný cyklus, preto si vždy sledujem ovuláciu, aby som nemusela konšpirovať kedy si urobiť test. Sen s rybami ti samozrejme nič nepovie. Ten výtok mohol byť teoreticky uhniezdenie, ale samozrejme aj nemusel. Nič iné ti nezostáva, len si urobiť test, pokial bude negatívny a ms nepríde tak si každých pár dní urobiť opäť test. To, že ti mešká ms nevypovedá o ničom, máš pcos, tam môže meškať bez problémov aj týždne. Keď nevieš kedy bola ovulácia, tak môžeš len čakať a testovať sa.
Mne býva na zvracanie aj pred menštruáciou, o ničom to nevypovedá.
@anonym_f2256a pozri ja som sa tu na nikom nenavyšovala tak prečo to robia oni?asi si chcú niečo dokázať😇aj ja tak mama že mi býva na zvracanie pred ms ale toto už pretrváva 5dni
@anonym_bc634d ak ti to prekáža tak načo čítaš
@nink9988 mne to neprekáža,ja sa bavím na tom ,aká si hlúpa
@nink9988 riešila si tu niečo podobné pred pol rokom, veď si urob test, ako ti pomôže, že ti tu niekto nepíše, že to mal podobne, keď organizmus každej ženy je iný a aj každé tehotenstvo môže začínať ináč. Aj zdravotné problémy sa u každej môžu prejavovať inak-. Keby si si včera ráno a dnes urobila test a v pondelok sa objednala gynekológovi, tak vieš na čom si a nemusíš zakladať diskusie, z ktorých sa aj tak nič nedozvieš, pretože to, že to tak mala Zuzka a bola tehotná a Mara to tak mala tiež, ale tehotná nebola, ti je na dve veci. Nemáš za čo
@nink9988 keby sny mali splniť tak som každým mesiac tehotná a milionárka 😂😂😂
Aj mne sa snívalo o rybách ci delfínoch aj mojej mame a hádaj čo o týždeň nato moj drahy doniesol ryby a mali sme večeru celá rodina aj mame sa ušlo 😁😆😆

Sprav si test a uvidíš. Tvoje "príznaky" môžu znamenať hocičo.