Mešká mi menštruácia a mám citlivejšie prsníky
Tak zdravim baby som tu zas, mala som dosat menzes 27.3 a neprišla.Picha ma podbrúšku,a a maternica ako keby som mala dostať ms.Mam aj citlivejsie prsniky mozem byt v tom ?
Mala som trosku taky vytoo hnedo zlty.
@diaalex Nie lebo som si myslela že ms dostanem lebo som mala týžden menštraučné bolesti.Ale pre istotu kúpim test lebo som mala pohlavný styk počas uvu.
@melania12345 to si mozes už spraviť
Ja som mala tiez bolesti v podbrusku a strasne citlive prsia test som nerobila lebo som si vravela a uz pridu ked meskali 13 dni neslo mi to dohlavy spravite test a bumm teraz som 7+4 tt drzim palceky
@petus998 Mam taky vytok zlty do hneda tak neviem.Urobim test si dakujem za nazor
@melania12345 určite by som už robila 😉
@ingrida1127
@petus998
@diaalex Som cca 18 DPO
Baby neviem čo mám robiť meškál mi menzes 3 4 dni.
No mňa ma bolelo podbrušku v kuse,aj prsniky no dnes ráno som upratovala zdvihla som ťažké cca 10 minút som krvácala bolesti boli ako pri menzesu. Prsia stále bolia čo myslite je to potrat?
Bloch Teh?
Alebo došla ms a tehotna som nebola, alebo som tehotna a normalne došla ms je taka slabá a dohnedá.
Dakujem .
@melania12345 a robila si test ?
@melania12345 treba test skusit
@melania12345 zbytočne si budeš robiť test, ten este aj 3 dni po potrate ukáže //, každopádne by som šla k lekárovi
@melania12345 a ja napr ked mi prichadzala ms som mala hnedy vytok
@petus998 vcera som mala aj pred včerom vytok hnedý ,som myslela ze uhniezďovanie ale uhniezďovanie je cca 7DPO.Cely týždeň som mala vytok biely,a pichalo podbrusku.Keď mi meškalo 4 dni som myslela uz sa konečne podarilo.A bum ráno krvaciám možno keby som nezdvíhla ale ms je taká dohneda není čistá červená krv a je slabá😐.Tak neviem no .
@melania12345 urob test a uvidíš
@sunshine_18 zbytočne bude robiť test, úplne skoro to je ešte
@diaalex píše ze je 18dpo
@sunshine_18 Ale však iné si robia keď su 10 Dpo a ukazuje im ducha tak myslim ze mne tiež ukáže na 18. dpo.
Moja otázka znie, či čo to bolo či menštraucia alebo biochemicke teh.Ci mozem byt teh ked som teda nepotratila ale dostala ms? Či sa oplati urobit test ked som krvacala.
@melania12345 ak to bola čerstvá červená krv a bolo jej veľa tak to bolo biochemické... Ak len hnedé špinenie ešte tu je nádej že si tehu... Najlepšie by bolo ak by si zbehla k Dr
@sunshine_18 Bolo to červeno hneda tak neviem.Ale skusim test.Par eur ma nezabije.
mam aj väčšie prsia a vidno modre zilky
@melania12345 lenže čítaj nižšie že zdvihla niečo 10kg, nastalo krvácanie a bolesť ako pri ms, takze aj keby potratila HCG sa behom 30min alebo 24h nedostane z krvi von... chce to par dni
@sunshine_18
@petus998
Tak baby ako som písala ms bola ale slabá, bola taká hnedá mala som 3 dni.Ale teraz mám špinenie a na prsiach mam zilki vidno. Trochu mam aj citlivejšie prsniky, mám búšenie srdca. Dajak mi je na žaludok zle ale ináč nič žiadne príznaky mozem byt v toom?
@melania12345 urob si test alebo skoč k doktorke
@melania12345 ircite dr pomoze bo ms mozes mat aj ked si tehu sice slabe ako vravis hnede spinenie stara krv ale aj slabe ruzovkaste ale je tm to ze aj taka menstruacia moze prist aj ked tehu niesi
@petus998 a tie zilky na prsiach ? neviem nebolo ich vidno ale teraz uz áno
@melania12345 Toto vsetko co opisujes mozu byt priznaky tehotenstva, potratu, rozhadzanych hormonov a aj kadecoho ineho, co sa nahodou spojilo... Ked si spravis test, to ti ukaze, ci mas zvyseny tehotensky hormon a teda ci tehotenstvo je alebo minimalne bolo a ci priznaky mozu pramenit z toho. Ja by som si spravila zajtra test a ak bude pozitivny, zavolala lekarovi, opisala mu priznaky a on uz nech urci co s tym. Ak bude negativny, tak to bude asi jedno.
@melania12345 tak ka som teraz v 7 tyzdni a zilky mam neskutocne vidno takze ano moze to byt priznak t.
@petus998 neni vidno jak teba ze neskutocne ale je trosicku vidiet.

@melania12345 a test si si nerobila? 🙂