Mešká mi menštruácia a testy nesilnejú
Prajem vám všetkým pekný deň a zároveň prosím o radu. Začnem asi tak, že s priateľom sa pokúšame o bábätko už skoro 3 roky. Potom čo sme zistili, že priateľ má dosť zlý spermiogram sme začali navštevovať CAR. Hneď po druhom plánovanom pohlavnom styku som otehotnela ale nakoniec sa to skončilo a zaver bol biochemické tehotenstvo. Kyret nebol nutný. No teraz hneď druhý cyklus (už bez planovania) mi mešká menštruácia 6 deň. Tehu testy mam pozitívne ale zatiaľ nesilnia. Tak vás prosím o radu ak niekomu náhodou test tiež nesilnel a dopadlo to nakoniec dobre, je tu niekto taký??
@magnolia555 Ježiš to mi je moc ľúto 😣 ale určite budete obaja v poriadku a všetko dobre dopadne silno silno držím palce ✊✊
Baby dnes ma pod pupkom kúsok na ľavo stále akoby niečo stekli z vnútra neviete čo to môže byť? 😣
@12didi12 Zajtra ideme obidve k lekárovi,tak si budeme držať palce navzájom 😉 minule ma videla sestrička revať,tak sa tam aj trochu hanbím ísť
@magnolia555
@saskia_98 tak baby výsledky budem mať až zajtra ale už krvacam.. Za Dr som ani nebola sestrička povedala že lepšie bude až zajtra keď budu aj výsledky.. Takže znova biochemické 😣
@magnolia555 a ty si ako dopadla?? Dúfam že dobre ✊
@12didi12 och snad nie 😥
@potvorka20 no už som fakt zúfalá z tohto celého 😣😣
@12didi12 ahoj, ja som v pohode, len stále musím ležať... Ale veľmi ma mrzi, čo sa Ti stalo. Ja som potratila v 12tt predtým. S odstupom času keď si na to spomeniem, tak to bolo hrozné trápenie. Stále som krvácala a preto som sa tak teraz zľakla, keď som videla na papieri krv. Prajem Ti veľa síl. Človek musí veriť, že raz sa to podarí.

@12didi12 no bodaj by Ti to vyšlo všetko v pohode. Ja už som sa konečne začala tešiť, že mi končí štvrtý mesiac a že tie najhoršie prvé mesiace sú za nami a teraz v utorok som krvácala a zistili, že mám nízko položenu placentu a tak iba ležím.