Pozitívny test po potrate. Je to biochemické tehotenstvo?
Ahojte, chcem sa opýtať, či mal niekto takú istú skúsenosť. Koncom roku 2025 som potratila v 9tt teraz v piatok mi meškal menzes dva dni urobila som si dva testy aj klasicky aj digitálny oba pozitívne na digitálnom bolo + 2+3. Včera sme mali pohlavný styk hneď po ňom na toaletnom bledoružový výtok. Dnes ráno to iste ale už ako keby začinajuca menštruacia. Na kontrolu skm objednaná až 8.6 bojím sa, že ide o biochemické tehotenstvo. Máte niektorá podobnú skúsenosť ako to skončilo/neskončilo nakoniec? Ďakujem 🙏🏼❤️
@bodgab tak ja mám za sebou tri potraty. Pri treťom mi aj nasadili liečbu a aj tak nepomohlo. Vykašľala som sa na to a o dva roky som znovu otehotnela. Teraz držím v náručí mesačného synčeka. Síce to bolo veľmi komplikovane tehotenstvo, ale zvládli sme to. Nič iné ti neostáva, iba veriť. A asi by som nemala sex pre istotu
@anonym_22b026 ja už mám dve detičky s ktorými v tehotenstve neboli abolútne žiadne problémy proste ideál a toto sa začalo diať od minulého roku. Som z toho veľmi frustrovaná. Neviem ako mám teraz ďalej postupovať.
@anonym_22b026 ja už mám dve detičky s ktorými v tehotenstve neboli abolútne žiadne problémy proste ideál a toto sa začalo diať od minulého roku. Som z toho veľmi frustrovaná. Neviem ako mám teraz ďalej postupovať.
@bodgab aj ja už mám dve deti, toto sa nám začalo diať pri treťom. Prvé dve deti na prvú šupu a bez problémov.
Dobrý deň na tehotenským teste earlyclean som mala dnes ráno 1-2+pýtam sa som tehotná

@bodgab tak ja mám za sebou tri potraty. Pri treťom mi aj nasadili liečbu a aj tak nepomohlo. Vykašľala som sa na to a o dva roky som znovu otehotnela. Teraz držím v náručí mesačného synčeka. Síce to bolo veľmi komplikovane tehotenstvo, ale zvládli sme to. Nič iné ti neostáva, iba veriť. A asi by som nemala sex pre istotu