Mešká mi menštruácia. Je možná gravidita?
Ženy takýto duch pri 4 dňoch meškania asi nič neznamená však ?

Skús urobiť zajtra hneď ráno, keď sa zobudis. Vtedy je hcg najviac.
@anjelicek26 neviem a ešte som bola aj chorá tento mesiac (chrípka) takže vôbec netuším prečo meškajú
Či bola posunutá ovulácia, alebo z tej choroby alebo tehotenstvo (ktoré samozrejme pripadá do úvahy tiež )
Ale tiež si myslím že na 4 deň meškania je toto nič ale že veď spýtam sa tu 🙂
Test píše že je 10 tkový ale aj to neviem či nemam nejaký blbý (Graviclean)
@miriamzba aj toto bolo robené hneď ráno dnes len som to sem pridala až teraz 😄
Aj fotené to bolo hneď ráno v časovom limite
@miriamzba som si ráno vravela že to som si teda pomohla týmto testom 😄 som rovnako v nevedomí ako doteraz
Takže jedine počkať ja som si vravela že tak 2 dni ešte a potom skúsim ďalší a inú značku možno
To je kanálik, keď si bola chorá mohlo sa ti všetko posunúť.
Podla mna je to ciarka. Ja som mala tiez na.tom teste take slabucke den pred ms ale ja so msi sledovala ovulaciu, takze mohla byt len posunuta
Moja skusenost-choroba mi ovulaciu posunula. Tym padom aj test ukazal az neskor.
Zase pri poslednom tehu som si robila test na 5.den vecer o siedmej a boli tam kolajnice.
Tak choroba mohla všetko poposuvat, sprav test o dva dni a uvidíš. Drzim palce!
no byt tebou radsej zopakujem aj zajtra aj pozajtra, to budes mat najistejsie.
Po 3/4 dnoch som mala kolajnice z poobedneho mocu.
Urob o 2 dni ak nepridu.
Určite budem opakovať test ak neprídu. Ako som písala že viem je tam viac faktorov prečo môžu meškať nie len tehotenstvo. Len som skôr chcela vedieť aj iné názory čo si myslíte ale utvrdili ste ma v tom čo som si myslela 🙂
Uvidím ako na tom budem s nedočkavosťou či spravím už hned zajtra alebo až pozajtra test 😄
Nerada testujem takto skoro, vždy keď mi meškajú dní tak si vravím že minimálne 6-7 dní vydržať a netestovať
Teraz sa premohla nedočkavosť 🙈
@bubli21 tvoje aspoň vyzerá reálnejšie keďže ti mešká iba teraz a už máš pekné ducha 🙂
Ja tiež skúsim asi až o dva dni ak nepríde a presne som premýšľala že rovno kúpim digital už
@maryetta mne choroba (covid plus dalsi bordel hned na to), tiez ovu posunula, ale smerom na skor 🙈 a uz 25 DC som mala pozitivny test 🤣. Toto je vo hviezdach, co to telo spravi. U autorky predpokladam tiez, ze mala ovu neskor, Graviclean mi nikdy falosne ciarky nespravil, naprirk tomu, ze je lacny.
Tak akurát zavítala u mňa 🩸🩸
Pekne dlho sa mi nestalo že by prišla takto cez deň

3 dní pred MS by som povedala super,ale 4 dnove meskanie. Vieš,kedy si mala ovulaciu?