icon

Mešká mi menštruácia. Môžem byť tehotná?

anonymsuss
Dnes o 03:33

Chcem sa opytat mali sme s priatelom mali analny sex bez ochrany citil ze z neho nieco ide tak vytiahol penis a ja som sa hned utrela pouzival sliny... potom som to sla vytlacit na wecku a osprchovala sa on medzi tym vraj masturboval a ejakuloval meskam 6 dni
sex bol 5 dni po ovulaci len sa obavame ze ci vraj nieco nebitieklo do vaginy ci to bol predejakulat.... meskam vedsinov 2-3 dni dnes to je 6 dni medzi tym som bola na dovolenke 10 hodin cesty autom tam a potom 10 hodin naspä mame obydvaja strach

anonym_3c5d33
Dnes o 03:48

veštecká guľa povedala že je najjednoduchšie kúpiť si tehotenský test.
čím viac strachu, tým viac stres - tým viac mešká

anonym_c5026a
Dnes o 03:51

@anonymsuss z čoho mate strach ? Treba používať ochranu a nemuseli by ste sa báť!

Mali ste anal, pri anále je aká šanca, že otehotnieš? Cítil , že niečo ide .. to je také nezodpovedné .. čo asi by mohlo ísť ? Chlap, ktorí si to nevie ukočírovať, to je katastrofa ...

Z toho, čo pises, ako vies, ze si mala ovulaciu ? Z kalendáru mobilu?

Čo s tým majú sliny ? Dovolenka 🤣🤣🤣

Najskor sa treba vzdelať, až potom sexovať 😅

tehotná nebudeš 🔮🔮🔮🔮

anonymsuss
autor
Dnes o 04:27

no len ze on hovori za ten cas co som sla het ze sa urobil normalne ejakuloval... meskam 6 dni no mam bolesti hlavy vcera som mala bolesti dolnej chrbtice a jemne pichanie v podbrusku + casto mocila ale aj veľa som pila čajov rumancek zeleny caj.. dneska rano je to 6 som unavena a mam bolesti hlavy zavraty

a0
Dnes o 04:34

Wau, v tomto príspevku ma udivuje fakt kopec vecí ale najviac by ma zaujímalo ako by si cez zadok mohla otehotnieť, ako to malo natiecť do vagígny? Ale teda poviem ti, že ten tvoj priateľ je kôpka nechutnosti, keď po anále bez sprchy masturbuje 🙂.

A tvoje príznaky znejú skôr ako zápal, než ako tehotenstvo.

anonym_6f6692
Dnes o 04:53

Riadne nechutne

maca1984
Dnes o 04:54

To si vymýšlaš, že ?

anonym_25e9f9
Dnes o 05:56
@anonym_c5026a

@anonymsuss z čoho mate strach ? Treba používať ochranu a nemuseli by ste sa báť!

Mali ste anal, pri anále je aká šanca, že otehotnieš? Cítil , že niečo ide .. to je také nezodpovedné .. čo asi by mohlo ísť ? Chlap, ktorí si to nevie ukočírovať, to je katastrofa ...

Z toho, čo pises, ako vies, ze si mala ovulaciu ? Z kalendáru mobilu?

Čo s tým majú sliny ? Dovolenka 🤣🤣🤣

Najskor sa treba vzdelať, až potom sexovať 😅

tehotná nebudeš 🔮🔮🔮🔮

@anonym_c5026a našťastie pre tento svet...🙈

anonym_0bacff
Dnes o 06:04

@anonymsuss Tebe dievča už nič nepomôže. Nesexuj keď to nevieš.
A ak už teda si tak sprostá a sexuješ tak by si mohla vedieť že treba používať ochranu ak teda nechceš byť tehotná a zbytočne sa množiť. A hlavne ak robí niečo také ako anál tak obzvlášť by mal tvoj inteligentný partner použiť ochranu.